Volt szó egy jövőbeli apportól is, és ott fontos a 360 napos átlagár. A közkéz is nagyon kicsi (nyilván növelni kell), szóval én ebbe az irányba spekulálok. Prutkay és az Emilorg pakkja nem csökkent.
Hogyan vennének meg tőle milliós tételt? Illikvid a piac nagyon. Persze ha eszük lett volna hagyják felmenni az osztalékos vételekkel és akkor drágábban és többet lehet adni lefelé na de hülyék ezek, és ha a kiszálló nagytulaj mind a kb 1,9m db részvényét itt akarja eladni, hát akkor sok sikert neki, igazi balfasz és egy darabig itt leszünk.
Ha hülyét akarsz csinálni magadból akkor rajta.Nekem nincs semmi takargatni valóm.De légy szíves akadjál már le rólam.Annyit elárulok,hogy 250 alatt nem vettem nagy mennyiséget(1-3k-t,szóval ez is kapufa.).Ha neked erre áll fel,akkor csináld tovább nyugodtan,csak engem hagyj ki belőle.A fotókon egyébként se pontos idő,se darabszám nem szerepel.További jó fröcsögést.Nálad komoly bajok vannak az tuti :))
Az adott nap alján. Sávos vétel az ha mindig lejjebb veszel de nem az ha mindig veszel és pont a legalacsonyabb árfolyamon veszed meg a reszvenyt azon a napon. Egyik vételed se az adott nap magasabb árfoylamán történt hanem az alján mintha tudnád meddig esne le azon a napont.Ezt írtam és a képed ezt bizonyitja.
Olyan😂😂Akkor gondolod,hogy ide írogatnék?A 250-es vétellel mi van?Utána esett 226-ig.Ezt hívják sávos vételnek.Na jó,többet nem írok mert a végèn összezavarodsz itt nekem😂.
nincs olyan tőzsdéző aki mindig amikor vásáol az adot nap alján tud pontosan vásárolni de te megoldod nincs több kérdésem.A képed bizonyítja a legjobban.
Fúú b+,és tudod fokozni😂Akkora hülyeségeket írogatsz,hogy már nekem kínos.A találati arányod meg kb 2%-os. Most is vehet “olcsón”bárki,nem kell ehhez információ.Ez a részvény egy rulett,ezt ell kell fogadni.
Dátumok, amelyek kapcsolódnak a szelvényvágás napjáhozFigyelembe kell vennünk a következő dátumokat is, amelyek kapcsolódnak a szelvényvágás napjához:
Az ex-dividend dátum: ez a nap, amikor, ha megvásároljuk a részvényeket, már nincs jogunk a dividendhez, mert a határidőt a munkanap előtti piaci zárásra határozták meg. Meg kell említeni, hogy a részvény ára a piac nyitásakor a prémium kifizetési összeghez igazodik (később megnézzük, hogy mi ez az igazítás).
A fizetési nap: ez a dátum, amikor az osztalékot átutalják a részvényeseknek.
D-3: Ez a kulcsdátum, amikor a munkamenet zárása után birtokolnunk kell a címet, ha azt akarjuk, hogy fizessenek nekünk. Ez azt jelenti, hogy ha a D-3 zárásakor birtokoljuk a címet és például egy nappal az osztalék kifizetése előtt eladjuk, továbbra is megkapjuk az osztalékot, mert időben regisztráltunk a kulcsdátumon.
Miért nem arról adsz egy screenshotot amikor vetted a részvényt és miért az átlagárról? Azzal egyszerűbb lenne bebizonyitanod hoyg ezen a napon vettél nem minthogy te itt most beirkálsz dátumokat ha már ennyire bizonyítani akarod a logikátlan matekot.Még mindig nem ismerlek de nekem mind1 mit hiszel.
05.08-án is nézd majd meg a kötéslistát 308 ft-on! Ilyekor szoktad tiltani az embereket,de szerencsére már nincs rá lehetőséged."Ne szólj szád,nem fáj fejed"Tévedni emberi dolog,csak te soha nem láttad be. Amúgy milyen szelvényvágásról beszélsz?Már rég eladhatta aki osztira vette.Folytasd még kérlek,nagyon szórakoztató a műsorod, :))
Amixa Holding Nyrt.