Eredménytartalékban is van 1, 3 millárd. Ahhoz jön most a másidik fél év nyeresége. Az még egy 500 millió minimum. Az majd nem 2 millárd. Abból már szép osztit lehetne fizetni. De ülnek rajta. Talán nem szeretik a pénzt? Dehogynem. Csak hogy valami nagyobb dologra tartogatják
Profin csinálják. Ne ma kezdték az látszik. És nem is a kisbüfik vették az elmúlt 2 hónapban. November óta konkrétan duplázott. Ha speka lett volna már rég vussza ment volna 500 ftra.
Szerintem meg tegnap megpróbálkozott a 800-as esetleg 700-as szinttel, hát ha eldobálja valaki, de csak 550 db-ot sikerült összeszedni 900 alatt, ezért feljebb jött 900 fölé kicsivel. Itt próbálkozik, de úgy látom itt sem adják!
Miért sültem be....Farkas Úr a Ta-t nézi,... amugy irigylem a munkásságod, de Paprikás Urnak kedveskedtem csak szavaimmal...de ha nem erti Maga nem gond.Lehet van ilyen papirom is...majd megnezem este.
Ez egy nulla cég te okostojás. Vegyél tésztát az világsiker.😃 Egyre több az irigy ez jó jel . Fáj nekik hogy kimaradtak. És a tőzsde arra megy amerre jobban fáj
Engem nem az érdekel ma vagy holnap hol zár. 1000 felett még nagy vevő vette. Ő szépen meg várja hogy adják aztán kipuccolja a könyvet. Kb 5 perc alatt 1000 forint fölé tudná tenni. De minek ha adják olcsóbban. Ahova egyszet felszúr oda visszatér az árfolyam hamarosan. Iratkan szabály.
eSense Nyrt.