Ma eddig 550 db részvény kelt el 950 alatt. Lefele kötik tudjuk mit jelent. Venni akarnak még olcsón. Egykébként ha speka lenne akkor lett volna egy 100 millió ft forgalmú tömőnap. De itt még nem volt ilyen. 700 ftnál ugyanezt mondták a lemaradok. Ugyanis 1000 alatt nem lehet venni mennyiséget.
Péntek 25k vettek 960 felett. Ma majdnem 6k 960 felet. Rsi 85 volt. 500 dbbal lekötötték. Tényleg kicsi az ajtó.... Péntek történelmi maxin zárt. A sok lemaradónak fáj. Ilyen ez. Mint 600ftos barátunk aki 660n adta és verte magát, hogy mekkora tréder
manapság a kriptók világában a befektetők gyors felfutást, komoly profitot remélnek számottevő rizikó mellett! ez más terep...ahol a tapasztalat, a tájékozottság és a türelem a kifizetődő!
Ugyanez volt nálam is. Főleg ilyen rutinos befektetők hozták tőzsdére. Akkor sejtettem hogy más a cél. Csak jött a háború. Most már mehet terv szerint.
nem felbeszélő vagyok mégis mindenképp tartást javaslok! nekem már a tőzsdére érkezéskor is fura volt, hogy egy call center érkezik a bétre! úgyhiszem tevékenységi kör tekintetében változások lesznek
Hú de sok okos ember lett. 500 -750 ig mikor ment ugyanezt mondta mindeni. Speka....megy vissza 500 alá.... Jól beragadt mindenki. . . Stb ... Azóta épített egy bázist 700ftnál. Most 1000 fölé szúrt. Ott is fog maradni. Azért ne felejetsük el , hogy itt profi tőzsdei befeketők ülnek a cégben. Akik szeretik a pénzt. Tényleges eladó alig. Játszadoznak. Szedik el a napizoktól.
sztm ügyesen csinálják mert vételi oldal üres, spec én el se tudom adni, kisebb játékosokat összeszedegetik és nap végére úgyis odateszik ahová akarják! egyértelmüen komoly emelkedést várok!
klasszikus forgalom generálás mondom, kicsi a közkéz mint azt mindenki tudi, kis csorgással beilyesztenek embereket akik elkezdik eldobálni azokat felszivják
eSense Nyrt.