Topiknyitó: totoro 2022. 04. 23. 21:10

Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik  

Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik. Orosz propagandisták ne fáradjanak, tiltva lesznek.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pogacsa ma, 12:34
Az ukránok optikai szálas drónjaikkal 50 km mélységben hajtottak végre csapásokat orosz csapatok ellen.
pogacsa ma, 12:29
Teljesen leállt az oroszok novosahtyinszki olajfinomítója a december 25-i dróntámadás után.
pogacsa ma, 12:23
Előzmény: #14300  pogacsa
Az orosz propagandisták az állítólagos "dróntámadás" miatt ismételten atomcsapást "követelnek" Kijevre.
pogacsa ma, 12:18
Dróncsapást mértek az ukránok a megszállt donecki reptér területére, többek között shahed drónok tárolására használt raktárépületre.
pogacsa ma, 11:55
Ki gondolta volna, hogy a "békepárti" oroszok ismét előállnak valami hülyeséggel, hogy távolabbra rúgják a háború befejezésének lehetőségét. Persze orrba-szájba tolják most minden fronton a Putrinovics rezidenciája elleni kamutámadás narratívát. Lavrov pajtás is fullba nyomja a kretént, mert szerinte "náluk a harctéri kezdeményezés", úgyhogy ez mindenre feljogosítja őket. Nem mintha bármit is nyomna a latba, hogy nagy ívben letojják azokat a szerencsétleneket, akiket napi szinten százával küldenek a halálba, csak hogy "náluk legyen a kezdeményezés". Nem mintha az ukránok nem tehetnék meg ugyanezt, de a lehető legnagyobb hülyeség egy elhúzódó háborúban az erőforrások ily mértékű igénybevétele. Az a felvetés meg külön vicc, hogy az Oroszországban élő "ukránok" is szavazhassanak. Hirtelen a semmiből előkerülne pár millió "ukrán", a holtakról ne is beszéljünk, akik véletlenül pont egy Putyinista jelöltre adnák le a voksukat, akinek csak annyi lenne a dolga, hogy Oroszországba olvassza Ukrajnát. Aztán jönne a szokásos több évszázados orosz hagyomány, betiltani mindent ami ukrán, nyelvet, hagyományokat, nemzeti jelképeket, irodalmat. stb. Na meg a megtorlás. "Eltűnnének" jó néhányan a szibériai gulágokban.
pogacsa ma, 11:39
-2 BM-21 Grad.
Shortelek hétfő, 10:06
Előzmény: #14290  pogacsa
Mehet mind.
Shortelek hétfő, 10:06
Előzmény: #14289  spieler
Ez így van, a mocsok tramplinak mégjobban kellene támogatni az ukránokat, mert a muszka csak teljes leveréssel gyôzhetõ meg a békéról. Tõbb fegyver, tomahawk kellene, nem a putyler valgát nyalni, idióta.
pogacsa vasárnap, 15:52
Oleg Rakshin orosz propagandista addig lépkedett illegálisan Ukrajna területére, amíg végül sikeresen "teljesítette" a családja számára az új lada achievement-et.
gazmber vasárnap, 14:04
Előzmény: #14278  pogacsa
lehet kapott a szívébe egy 7.62-est...?☺ az is egy fajta 'szívbetegség'..? szvsz
LBalaton
LBalaton vasárnap, 14:03
Előzmény: #14291  totoro
Putyin nem őrült????
Nem lesz itt béke,amíg putyi van hatalmon/él.
Max béke erőlködés lesz. 
totoro
totoro vasárnap, 08:15
Előzmény: #14292  Bandita
Igen, szerintem tavaszig meglesz a béke, de akkor se lepődnék meg, hogy amik most folynak béketapogatózások abból hirtelen és váratlanul béke lenne. Az oroszok csak azért tűnnek hajthatatlannak, mert a lehető legtöbbet akarják kihozni a helyzetből, és be is veszi a világ a blöfföt, az ukránok már a fél karjukat kínálják kb., nagyon nagy engedményeket tesznek a mostani békeajánlatukkal. 
Bandita szombat, 23:20
Előzmény: #14291  totoro
Áprilisig szerintem. 
totoro
totoro szombat, 22:30
Előzmény: #14286  Lou70
- Jövőre elfogy az Nemzeti Vagyonalapban lévő összes pénz (a háborút nagyrészt ebből finanszírozták eddig, jövendőbeli orosz nyugdíjasok gondolom örülnek, mert ez az alap az ő nyugdíjuk stabilitását szolgálta eredetileg)
- A háború kitörése óta a legalacsonyabbra süllyedt az olaj és gáz ára
- Januártól kemény adóemelések jönnek a ruszkiknál
Szóval igen. Most van itt a pillanat amikor az oroszoknak békét kell kötniük, ha nem akarnak olyan kalandban maradni, aminek totál kiszámíthatatlan lesz a vége. Szerintem nagyon közel van a háború vége, Putyin nem őrült, nem fogja megkockáztatni a gazdasági összeomlást.
pogacsa szombat, 13:27
Újabb orosz elit öngyilkos alakulat teljesítette "végső küldetését" Pokrovszknál.
spieler szombat, 12:00
A legnagyobb ostobaság Putyin bármilyen írásos garanciájának bedőlni! 
pogacsa szombat, 09:33
Bevetés közben életét vesztette Denis Kapustin, az Orosz Önkéntes Hadtest alapítója.
Shortelek szombat, 07:23
Előzmény: #14286  Lou70
Putyint gyõzd meg, többet érne.
Lou70
Lou70 péntek, 21:48
Előzmény: #14285  Lou70
nahát, arra is jár mínusz, hogy az oroszoknak nincs igaza az ukránokkal szemben? :DDDD
Lou70
Lou70 péntek, 21:26
Előzmény: #14284  Lou70
Tolhatod a mínuszt, de ez veled ellentétben nem vágyvezérelt bullshit.  Ennek ellenére ne hidd, hogy orosz párti vagyok, marha sok munkám van abban, hogy megértse,  nincs igazuk Ukrajnában.
Lou70
Lou70 péntek, 21:18
Előzmény: #14283  Lou70
Bocs, azt nem írtam, tegnap -28 volt náluk a külső hőmérséklet, akkor voltam kiborulva a nyitott ablakon. Votkinszk, rá is kereshetsz guglin.
Lou70
Lou70 péntek, 21:16
Előzmény: #14279  pogacsa
És te ezt tényleg elhiszed? elfogyott már a chip a mosógépekből?
 A sógornőmék küldözgetik a karácsonyi képeket és a két kisgyerek póló nélkül egy szál pelenkában rohangászik a nyitott ablakú lakásban, mert 28 fok van.  Én vagyok kiborulva a pazarláson, amit az orosz feleségem egyszerűen nem ért meg... De tudom, ez trollság, mert nem volt benne muszka ork...
pogacsa péntek, 21:03
Bevezették az ukránok a Skala rohamezredet Huliaipole-nél. A nagytakarítás folyamatban van.

Topik gazda

totoro
totoro
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek