Én nem arról beszéltem most, hogy igazságtalanok-e a békefeltételek, hanem arról, hogy nem lehet tudni, mik azok a feltételek, sumákolnak, minden nap mást mondanak.
Ja, bagatell, néhány milliárd euro. Most meg jönnek a százmilliárdos katonai beszerzések. Maradjunk akkor abban, hogy Orbán is jó fickó, csak érdekesen intézi a pénzügyeit. Ha van szerencsenmosdató bajnokság, akkor tiéd az első három díj.
Most sem mondok mást. Az oroszok megállnának, de nem fogadják el a feltételeiket. 2022-ben jobb pozícióban voltak az ukránok, az angolok harcolni akartak. Lehet jönni vmi bullshit dumával, hogy mennyire igazságtalanok az orosz feltételek, azok, de most már ebből nem lehet kimászni. Trianon is az volt, meg kb. minden háború lezárása, vagy országok megszállása.
A pénzügyekekt valóban érdekesen intézi Leyen, de én nem ezeket tartom fontosnak, hanem hogy mi legyen az ukrán háborúval, az EU országok védekezésével, patrióta irányban legyen elmozdulás vagy a föderáció irányába, mi legyen a migrációval, a versenyképességgel. Persze, te mindig találsz egy esetet, kivételt, amit megpróbálsz általánosként feltüntetni.
Csakhogy pár kommenttel lentebb arról beszéltél, hogy Z. és az EU a háborúpárti. Most meg be kell valljad, hogy "az erő nyelve" működik és valójában Putyin nem akar még békét kötni.
Álmodban. https://en.wikipedia.org/wiki/Pfizergate "Von der Leyen previously used her phone to award contracts worth several hundred million euros while acting as defense minister of Germany, effectively bypassing public procurement processes. She subsequently deleted all messages from her phone when investigators probed her. While awarding the COVID-19 vaccine contracts worth billions of euros as head of EU commission, she similarly bypassed procurement processes via her phone and withheld messages on it"
Mivel állandóan az erő nyelvével jöttök és mivel ide lett eszkalálva a dolog, ne legyen már furcsa, hogy most az fog diktálni, aki a fronton nyer. Ez így működik. Trump meg le akarja zárni, ez neki fontosabb, nem az oroszoknak. A nyugatnak is elég sok sumákság van a füle mögött, linkeltem már eleget, ezekben a zsivány politikai játszmákban nincsenek hősök, csak rosszak, meg kevésbé rosszak.
" brüsszelita elitnek" . Kevés fontos dologról dönthet Leyen. A tagállamok miniszterelnökei, az EU kormányba delegált miniszterek és az EU parlamentbe beválasztott képvislők döntenek.
Egyértelmű, hogy Putyin nem akar békét, sumákol, húzza az időt, napról napra más követelményeket támaszt. Legutóbb például visszatért ahhoz, hogy a háború eredeti okainak megoldása lehet csak a békekötés feltétele. Hogy mik lennének azok az eredeti okok, nem fejti ki, egyébként akkor is mondott mindenfélét az okokra. Nos, egy ilyen emberrel, hogy lehet dűlőre jutni, ha egyébként úgy érzi, hogy nyerő pozícióban van?
Volt kitől tanulni a O1G-nek, nácik , komcsik (meg valószínűleg előző évszázadokban sok más mozgalom) ugyanezt csinálta.... "..Csinálj a politikából érvek versenye helyett vallást, a híveidet meg nem kell majd győzködni. Követnek ők érvek nélkül is." Ez az egész hit és manipuláció tulajdonképpen az emberiséggel egyidős, semmi új ebben persze. Itt az egészben az új az volt, hogy a huszadik század végére mindenki azt hitte hogy a demokrácia már annyira erős, és annyit tanult az emberiség itt Európában a közelmúlt történelméből, hogy senkinek eszébe sem jut újra megpróbálni eladni a régi nótát ----- Vagy méginkább ha lesznek is pszichopaták (mindig vannak) akkor a népek emlékeznek még a történelemre. Aztán kiderült hogy nem, meg lehet csinálni ha elég szervilis népet elég gátlástalanul manipulálsz....még egy EU-s országban is. Jó tanulság.
Egyszer megkérdeztem Sehmetet, hogy miért olyan fontos Amerikának Tajvan. Mivel ő ebben a témában írta valamilyen dolgozatát, ismertette, hogy a régió erőviszonyainak fenntartása miatt kell Tajvant védenie ill. a térségben fenntartani támaszpontokat, mert Kína nagyon nyomul. Amúgy én nem ismerem a szitut és nem is nagyon érdekel. Az oroszok agressziója érdekel, mert megszállva tartottak bennünke 45 évig és ránk kényszerítették a társadalmi rendszerüket, részben a kultúrájukat, ezért is érzek együtt az ukránokkal ebben a háborúban.
Pontosan - en se vagyok baloldali pl. Dehát ez a Fidesz és körei. Igy hackelték meg a demokráciát. A "törzsi tudat" belesujkolása mindenkibe... "Aki nem velünk az mind ellenünk" , azok mind disznó komcsik, baloldaliak, hazaárulók --- ez a kedvencem. A sok trotyli nyögdíjas meg két pofára zabálja. Merthát Orbán azt ismerte fel (nem az első volt, csak az első aki gátlástalanul ki is használta.), hogy Magyarországon nagyon van igény egy gyűlölet - politikusra. Annyi a frusztráltság ebben a megcsonkított , megnyomorított kis szemétdombon, hogy egy réteg egyszerűen valakit mindig utálni akar.... és ő az élükre állt. :))) -
Hazudozol mindig. Pár nappal ezelőtti hosszú kommetdetet részletesen elemeztem, vitattam, nem jött semmi reakció. Abban a kommetedben is azt állítottad, hogy nem vitázunk, csak kötözködünk, az is hazugság volt. Ezek után az iszonyú hosszú kommentedre nem válaszoltam, mert valóban mindig ugyanazokat a bizonyítatlan, zavaros narratíváidat adod elő, olvasásra érdemtelen. Az is hazugság, hogy aki a Fidesz ellen van, az baloldali. A tisza és támogatói inkább jobboldali vagy centrista beállítottságúak, persze neketek a demokrácia, mint olyan baloldali érték. Lehet a korrupció ellenesség is az.
Miért is lenne atombomba báttya? Szerintem az oroszoknál is elég sokaknak elegük van már ebből az értelmetlen izmozásnak indult véres iszapbirkózó öldökléssé satnyult valamiből.... Azért az ország megtámadása nélkül ott sem szórják olyan könnyen az atomot, illetve ha PUTLER papa ilyenre gondolna azért ott is kapna a belső körökből egy tockost. Olyanok ám ezek a diktatúrák, hogy minden faszásnak és stabilnak tűnik az utolsó napokig aztán meg kiderül hipp-hopp hogy semmisevolt olyan stabil, gyorsan tudnak omlani... Bassad papanak is hirtelen meleg lett a talaj , utoljára... szóval nem lesz itt atom. ez biztos.
Nagyon nem úgy fest szerencsére ---- tök más a környezet , helyzet most. Ill. most Magyar es stábja rafinált, tudják hogy narancskomcsik keresik a karaktergyilkolás módját. Magyar nagyon ügyesen és ami fontos gyorsan reagál mindenre. Most pl. erre a büdös g...i adótámadásra... sugárban okádok Orbánék és a slepp mesterkedéseitől. Rengeteg ember vállalja már fel Fidesz ellenességét olyan is, aki még bújkált régebben vagy távol tartotta magát a politikától... Persze a falusi mordor nagyon sötét és mély , itt pár tízezer forintért el adják a jövőt sokan , szóval bármi lehet ..... de szerintem sose volt akkora esély ezeket eltakarítani mint most.... Meg úgy általában kicsit megújulni, de ebben nem hiszek sajnos..... ez a nép még ahoz túl kényelmes meg gyáva
444: „Brovdinak a háború előtt is érdekes élete volt. Ingatlanfejlesztőként kezdte, volt politikus, vezetett korrupcióval vádolt nagy állami céget. Kétes ügyekbe keveredett ismerőse Al Caponéhoz hasonlította őt, anyjának lakásába gránátvetővel lőttek be figyelmeztetésként.” Igazi tiszás hős :)))
OROSZ-UKRÁN háború