Jujj kaptal ketto minuszt, a placi olyan kirohanast rendezne ezutan a ket minusz utan hogy nem ferne ra a kepetnyore a kommentje, bazzeg ô marpedig megmondta hogy megmondta hogy ugye megmondta
Tematizálhatsz,vagy legalábbis próbálkozhatsz, de megvannak azok a hírforrások,akiknek adok a szavára. A te "forrásaiddal" szemben vannak fenntartásaim, még akkor is, ha olykor becsúszik egy egy valódi hír is. . Az ukránok érdekelnek,de most figyelj, a ruszkik is. Csak mindkettő más szempontból. Gyenge volt lövés volt,de meg kellett próbálni,hátha gól lesz. Ez most nem lett.
Másképp fogalmazok. Egyáltalán nem érdekel,amit megosztasz,elnézést,ha nem voltam egyértelmű. Ez valóban az én hibám volt most. Mivel a kényes és sajnos nyilvánvaló kérdésekre kerülöd a válaszokat,én nem fárasztom magam azzal, hogy ezeket a linkeket megnyissam. Arányosság elve számomra fontos.
Mindjárt gondoltam. Ne zavarjon, de kijevi forrást linkeltem, zelenszkij-usaid-angol stb. háttérrel. Mondjuk felőlem őket is leputyinbérencezheted, nem zavar.
1. Nincs. Placika cimbikéd szerint ettől függetlenül az ukránok megsértették. Innentől a kettes pontodat dobhatod is ki a kukába,ugyebár. 3. Itt ismét csak Placika cimbikédet kéne kérdezni, hogy vajon a tűzszünetet melyik kismanó súgta a fülébe, merthogy nincs hivatalos tűzszünet. Nincs egyéb, mert nincs hivatalos tűzszünet. A linked meg nem érdekel,bocs.Ruszki propagandát hallok eleget,ha például Szijjas megszólal Lavrov hangján. Ja,közben érdeklődöm,link nélkül, hogy Trump feldarabolta már a globális nagyhatalmakat, vagy az is beletelik még egy örökkévaló 24 órába? vagy csak lenyomják a tőzsdéket,aztán bevásárlás? :D
"Orosz hadihajók rakétatámadást indítottak Ukrajna ellen a Fekete-tengeren, ezzel lényegében felrúgva a Fehér Ház által bejelentett fekete-tengeri tűzszünetet - írta a Kyiv Post." Placika,mizu? Gonosz ukránok megint megszegték a megállapodást? Van ám még... "Az USA által bejelentett energetikai tűzszünet legnyilvánvalóbb megsértésére március 27-én került sor, amikor a Kreml dróntámadást hajtott végre az észak-ukrajnai Poltava város ellen. " Neolibsik megtámadták magukat ismét,ahogy látom..
Ahogy az várható volt, számok már nem jönnek,mára ennyi,a külföldre szakadt hazánkfiánál elfogytak a linkek. Holnap folyt köv. új témákkal,maradjanak velünk.
Így van. Persze azért nem sírnak, hogy a jelenelgi állapot a ruszkiktól mennyi pénzt emészt fel, és hogy ott is vannak már gazdasági bajok. Lényeg, hogy az EU ne fegyverkezzen,merthát miből...jobb helyeken erre van egy csúnya szó,de most ezt mellőzzük.
Volt régen tapasztalatom velük,nekem nem kell bemutatni őket. De nem kell messze menni, itt az országunk a klónja az oroszoknak. Itt sem volt soha cél a nép jóléte,max az illúziója. De látjuk, hova jutottunk EU pénzekkel. Sehova.
OROSZ-UKRÁN háború