Ugye milyen ravaszak? Téged is, hogy megtévesztettek ezzel a "gigászi" ajcsival, nem, mintha nagy kihívás lenne. A politika ilyen furfangos dolog, tudooood?
Mint halottnak a csók, alattomos óvatossággal csepegtetnek, pont annyit, ami még pont szart sem ér, de lehet rá hivatkozni. Hol vannak a dum dum-ok? Nem gondoltam, hogy ilyen bonyolult kiherélni, lefolytani őket. (Virgin Taurus) lol.
A törökök - mint orosz szövetséges - MUHAHA, megajándékozták az ukránokat egy Bayraktarral :) "On the occasion of Ukrainian Independence Day, the Turkish company
Baykar donated a Bayraktar TB2 drone to the Ukrainian intelligence."
Törölt felhasználó2023. 08. 24. 19:37
A németek után a litvánok is folytatják a támogatást:" "On Ukrainian Independence Day, Lithuania announced a new military aid package for Ukraine.The press service of the Ministry of Defense announced this on its social media pages. The
new transfer of €41 million worth of military aid includes ammunition,
rifles, maritime surveillance radars, counter-drone equipment, and other
necessary equipment and weapons."
Törölt felhasználó2023. 08. 24. 19:35
"The German government has updated the list of military aid for Ukraine, writes the press service of the German government.
The new defense support package includes: - missiles for the Patriot Air Defense Complex; - ten drone detection systems, - 40 reconnaissance drones RQ-35 HEIDRUN; - 16 Zetros military trucks; - 510,000 small arms ammunition. In the future, Germany will transfer to Ukraine another 90 drone detection systems, 42 Zetros trucks, and 31 million small arms ammunition."
Atya gatya, nagy a káosz Zsombim. Északi Áramlat orosz felrobbantása? Gondolom Prigeszt meg Biden pukkantotta ki? 😀😀 Ja és a csúcs Putyin bakija, hát iiiigeeen, sokkkkal durvább, mint a szellemekkel táncoló pedofil félhalott bármelyik szettje, hogyne. Muhahaha
Én nem vagyok ennyire optimista, de pesszimista sem. Szeptember végéig van még 5 hét, ha három alatt Tokmak kerül célkeresztbe, az már nagyon jó. Az első védelmi vonal(ak) áttörésre kerültek, mindegy hogyan nevezzük, aknazár, első védelmi vonal, előretolt állás, ezek megvannak, az aknazár, fedező tűzzel kemény dolog, ha közben technikát, emberéletet is védeni akarod és nincs légi- és tüzérségi fölényed, van még bőven kiépített vonal Tokmakig, nem lesz könnyű.
"A megszállt Tokmakban, Zaporizzsja területén az oroszok katonai bázisán erős robbanás történt csütörtökön – írja az Unian.Az orosz hadsereg egyik egységének parancsnoki állását és felszerelését érte a lövés– írják."
pedig már putyin is úgy tudja, hogy meghaltak :-))) "Vlagyimir Putyin orosz elnök a tegnapi repülőgép-szerencsétlenség óta először szólalt meg, és részvétét fejezte ki az orosz Wagner-csoport alapítójának, Jevgenyij Prigozsin családjának – írja a The Guardian."
Ez megint egy elhárított drón lesz. Viccet félretéve igazán betilthatnák már a cigizést a katonáknak.. Mindent összevetve szerintem innen gyorsulnak majd a dolgok, október végére elérhetnek a tengerig. Onnan meg Krím és a déli részek védhetetlenek. Sietni is kell mert jön a mocsár ideje, aztán fél évig semmi sem lesz.
OROSZ-UKRÁN háború