Igen, nagyjából ez lehetett nála is. Le is húznám magam a vécén, ha mások egyedül attól találnának értéket bennem, hogy fórumokon irkálok ismeretleneknek hozzászólásonként 23-szor a nem létező címeimről, de hát kinek mi jutott. 😀 Nem mintha önmagában egy papír bármit is jelentene, ezt az értelmesebbek tudják (igaz, azoknak nem fórumokon kell bizonygatni ismeretleneknek a végzettségüket. 😃😃😃) Végül is Dajcstompika is "egyetemet végzett", mikor átrugdosták anno a vizsgán, hogy Vitya kinevezhesse sportminiszternek - aminek egyetlen eredménye a használhatatlan beléptetőkapukkal elégetett milliárdok lettek. 🙄
Na de asszem túlbeszéltük ezt az irreleváns témát.
Hazugságokba vered magad! "címzetes adjunktus nincs is"- rajtad kívül ilyen hülyeséget nem írt le senki, valami gyógyszer nincs jó beállítva, ha ilyeneket fantáziálsz Emese ;) !
Nem kételkedek abban, hogy a 70-es években elvégezte Pécsett a jogot. :D Csak úgy vehették fel akkor a leírt hátterével, hogy aláírt és jelentett a diáktársairól a pártnak, a III/III-nak, van jó néhány ilyen politikus a fideszben is (+III/4 - vajon ki ő :D ), a támogatóik között is. Ezért nem látszik a diploma, a művelt emberfő, nem a tudásra, a hűségre adták a diplomát. A Schadl-Völner ügyet mindenki ismeri, megbízható ember, át kell engedni, de bmg nem tud semmit, akkor is. Ez ment régen is. Éppen ezért kell most ezekkel hencegni, mintha másnak nem lenne itt diplomája, esetleg piacképesebb is!
Ha már a titulusom szerint szólítasz meg, akkor előtte kellene egy kis protokoll és etikett magánórakat venned. Én ebben próbáltam segíteni. :) Egyébként címzetes adjunktus nincs is. Attól felfelé kezdődnek a "címek".
A első kérdésedre a választ bizonyára te tudod, mert nálunk nincs gyógyszerosztás. De úgy látszik, nálatok van, ezért kérdezted. :) . A második kérdésedre nem válaszolok, mert azt neked is tudnod kell. :)
Szegénykének akkora kisebbrendűségi komplexusa van, mint ide Lacháza, ezért kell minden kommentjében huszonháromszor az elképzelt címeiről meg rangjairól delirálnia - valahol jogosan, mert simán a kommentjeiből kevesen vennék észre, hogy bármit is elvégzett. 😂😂😂
Rózsika óta nagyot esett az oktatás színvonala. Régen még jelentett valamit a tanár! Manapság lehet már nem sokat. De ki tudja igaz e vagy sem 😂😂😂😂 Hetet-havat összehordott már!
Ezzel csak lacikánál tudsz bevágódni 😂😂😂😂ügyvédúr😂😂😂 Az embert kell tisztelni, nem a rangot. A rangkórság belső békétlenségre utal! Talán a személyed nem kapja meg az egód által elvárt megbecsülést a való világban? Unokázni kellene egy ilyen öreg embernek, azok mindig felvidítják a nagypapát!
Te semmilyen tényt nem soroltál fel, csak kamuztál, szokásod szerint. :) Ne izgulj az én pihenésem miatt, kösz, jól vagyok. Egyébként ügyvéd úrnak szoktak szólítani mostanság. :)
Az előbb felsoroltam pár tényt, "tanár úr", amivel ordas módon beégtetek, csak valahogy nem reagáltál rá. Ehelyett idecitáltál egy futóbolond németet, aki felmondta a ruszki propagandát, hogy mennyire fasza lenne visszacsatlakozni a németeknek arra a terrorállamtól való energiafüggőségre, amiről nagy nehezen végre lejöttek. 🤯🤡 Pihenjél, "tanár úr," ennyi ordas felsülés nálad nagyobb koponyáknak is megártana. 😉
OROSZ-UKRÁN háború