nem engedhet meg semmi arcvesztést, az alapjaiban ingatná meg a hatalmát, mert mint ahogy a mi vityánk, ő is csak arra alapozza a nép orránál fogva vezetését, hogy külső ellenségtől védi őket. Ő az erős katonasággal (ami nincs), vitya meg a rezsiharccal, lmbtq pajzzsal, sorosdémon elleni szenteltvízzel, meg ilyenekkel... Kinek mi adható el.
hmm azért nem darabokra, de igen, teljesen más hatása lenne. Alapvetően kétféle gyalogsági gránát van, védekező (repeszhatással), és támadó (csak robbanás sokkhullámal). A támadó gránát elsősorban a szétrepülő kis repeszekkel okoz bemeneti sérüléseket, a másik meg belső sérüléseket.
Azért szóltam hozzá, mert egy véleményre voltál kíváncsi. Velem kapcsolatban indulj ki abból, hogy a világ bármelyik helyszíne lehet a képen bármelyik időpontban. Feltételezve, azt, hogy valaki támadását vették éppen videóra, nekem az a véleményem, amit leírtam. Tehát ha egy térrről is van szó, stratégiailag valamiért fontos a támadónak, ezért megtisztítja (elijeszti a civileket), mielőtt bármit is kezd vele. Például, ott egy darabig senki sem fog buszra szállni, de még a buszok is el fogják kerülni.
Dobtak neki exit strategit ma is. Az ukránok dobják a natot a tűzszünetért és a kivonulásért cserébe. A területeket megbeszélik utána. Éljen vele! De nem fog…
pont ez a baj, nincs exit strategy putler fejében erre a jelenlegi helyzetre, mert nem gondolt arra legvadabb rémálmában sem, hogy ilyen kilátástalan helyzetbe kerül Ukrajnában.
Az mondjuk egyre jobban látszik, hogy a bátor ukrán katonák leginkább a civilek szoknyája alól harcolnak. A szomorú, hogy egyre kevésbé látszik a vége. Nem jó ez senkinek sem.
Törölt felhasználó2022. 03. 22. 10:19
Szóval az hogy valaki végre felakaszthatná putyint meg a lukashenkot az lassan btk-ba ütközik, de a háború, a népirtás, meg a háborús bűnök semmibe vétele, kifigurázása, tagadása, jelentéktelen színben feltüntetése, az nem. Értem én..
Ez egy tér volt, emlékeim szerint olyan területen, ahol épp nem háborúznak, és olyan magyarázat volt, hogy bombákat dobtak a békés tüntetők közé. Végül is igaz lehet, csak azt nem mondták, hogy füstbombákat.
Egy kérdést tettem fel. Itt jól látszik, hgy 1-2 méterre robbannak ezek a bombák emberek mellett, és szaladgálnak utána is jobbra balra, illetve van olyan, amelyik áll tovább. Tudod mi történne veled, ha tőled 2 méterre robbanna egy kézigránát? Repülnél kb. 5 métert darabokban.
Nem tudom hova akarsz kilyukadni,a tegnapi felvételen jól látszódott amint valakinek a térdét szét vitte vagy egy gránát vagy valamilyen lövedék,szóval az oroszok erőszakosan lépnek fel a polgári lakossággal szemben a megszállt területeken,pont úgy mint a nácik.Nem véletlenül hasonlítják Putyint ,Hitlerhez minél többen.Az.hogy még a hitleri barbarizmus mértékét teljesen nem érte el,csak annak köszönhető,hogy tisztában van vele,hogy egy bizonyos határ után a NATO befog avatkozni és nagy ívben tesz arra,hogy van e atomja az oroszoknak vagy nincsen.
https://www.youtube.com/watch?v=cds1IDY-U7o Kérdés, 0:51-től nem füstbombák robbannak? Több embertől is 1-2 métren belül robbannak, ha ezek akár csak kézigránátok lennének, akkor utána már nem szaladgálna senki, darabokra szedné őket. Ők meg mintha bombaállók lennének. Elmegy a füst és állnak tovább.
A Nyugat összefogott a ruszkik ellen Úgy gondolták, hogy együtt erösebbek leszünk, mint Oroszország egyedül (feltéve ha Kína be nem segít) 100-200-300 Mrd EURO veszteség a Nyugati világnak kevésbé fáj, mint a ruszkiknak Viszont ez egy háború, ahol emberi veszteség is van...
OROSZ-UKRÁN háború