Ezt kellene valahogy a vezetőségnek megérteni, hogy a pénzügyi adatok alapján a papír az xtend-es papírokhoz képest alul van árazva, s kellene valami lépést tenni a befektrtői bizalom építésére. Nem tudom, hogy miért nem számít ez nekik? Legalább csinálnának egy split-et vagy valamit...
Nincs az az Isten, hogy feljebb engedjék! Ha megint Dezsőné kezdte el tegnap, az legkésőbb péntekig kiderül! Csak egy gondolatkísérlet, ha párhuzamot vonnánk a Multihome jelenlegi árfolyamával és a 2023-as pénzügyi adataival, akkor: BV alapján 1.568.100 Ft-on Adózott E alapján 2.986.500 Ft-on forogna a Poly:::))))))))))
Valaki megkapta már az osztalékot? Dezsőné ha betenne 9000 papírt 10k-ra szerintem hamar elfogyna, mert mindenki tudja aki követi ezt a papírt, hogy Ő a fék
Hát tényleg furcsa, hogy itt mozgunk, ha a funda alpján nézzük a papírt. Azért az beszédes, hogy mikor Dezsőné nem adott el hosszabb ideig, akkor 10k-ról lassan, de felmentünk 12k fölé. Most megint elkezdte... modjuk kell a pénz a nyaralásra.
Éppen be akartam írni, hogy Dezsőné újra elszabadult, de már beelőztetek!!! Jót mosolyogtam, köszi! Sajnos nincs mit kezdeni ezzel a hölgyeménnyel, eltökélt szándéka, hogy BV 45%-án mindenképpen dobra veri megint a részvényei egy részét! Kedves Dezsőné(ni) és tisztelt cég, ha közkezet szeretnének növelni, azt biztosan nem így kellene, ha bármi más a cél , azt nem értem, tessék engem kiokosítani!!!!!!!!!!!!!!
Ez a Dezsőné rosszul van ha nem jut egy kis pénzhez! Biztos kevesellte az osztit,s megint szórásba kezd,tavaly is ő nyomta le az árfolyamot:( Egyszer úgy is elfogy neki!!
Szimpla részvényesi értékrombolás folyik szerintem!!!!!! Eddig legalább az eredmény 22-25%-át kifizették osztalékban, most nem éri el a 10%-ot. Évek óta gyűjtögetik eredménytartalékban a nagy semmire! Az srv inkább vicces lett, mint reménykeltő! Mind a BV, mind a stabil adózott eredmény alapján 25.000-30.000 Ft-os sávban kellene lenni, de a vezetőség kitartó munkájával sikerül elérni, hogy a felénél sincs érdeklődő! Ha pl: az eredménytartalék 20%-át kifizetnék rendkívüli osztalékként (5.000Ft/rv), bőven maradna még ET, az árfolyam meg a 40%-os osztalékhozam hírére fel is ugrana a fent említett ársávba!!! De egy split is sokat segíthetne, vagy némi pozitív kommunikáció! Vagy szándékosan radar alatt akarnak maradni, nehogy megtessenek "valakinek"!!!
POLYDUCT Nyrt.