Sajat toke 1.6 millardrol lement 400 milliora par ev alatt. Az arbevetel felment 2024-rol 2025-re 6.1 milliardra 3.8 milliardrol, de a veszteseg 1 milliardrol csak 700 milliora csokkent. A ceg erosen egeti a casht, negativ a cash flowja es mind a 3 uzletaga durvan veszteseges.
Isten hozott! Remelem nem banod meg! Arra szamitok, hogy a geoakkus hitelesites illetve megrendeles idopontjaig tovabb fog esni, mert nincs ami hatart szabna az esesnek, jelenleg minden a ceg ellen szol...de kivanom az osszes reszvenyes-es forumtarsamnak, hogy ne legyen igazam!
szerintem nem vertek át senkit. márciusban volt közlemény. azt hiányolom, hogy megnevezhetnék a cégeket akik potenciális vevők lehetnek, mert már érdeklődtek. szisztematikus pánikkeltés vitte ide az árat. ugye többen írták 2,5 ft-ér. meg a jelentés sem volt valami fényes
lehet az is -viszont azért mindenk nem fogja eladni-és uj vevők megveszik.elég baj ez amugy hogy a kékszeműék átverték a népet.erről beszéltem-2020 ota világátverés megy -jo mondjuk már 2000 éve is minimum.
Szerintem politikai dontes szuletett az ertekesitesrol. Feltetelezem attol felnek, hogy az uj kormany felelossegre vonja oket, miert nem szalltak ki korabban amikor az epdu mar nem fizetett osztalekot, beutott az ukran haboru a geoakkut pedig meg nem hitelesitette az MVM , rendelesrol meg ne is beszeljunk. Utolag konnyu , fotelembol okosnak lenni, de lehet megall a hutlen vagy gondatlan kezeles kategoria amiert nem szalltak ki korabban. De ez csak feltetelezes a reszemrol, lehet nem is az SZA ad el, ha azt vesszuk , hogy 18%-rol felment 35%ra a kozkezhanyad, akkor kb. 700 millio reszvennyel szamolva kb. 245 millio darab szabadon forgalmazhato reszveny van a piacon, nem muszaj pont az SZA-nak eladnia, sok lud disznot gyoz alapon egyik kisbefekteto szallhat ki a masik utan es le tudjak nyomni az arfolyamot nagy elado nelkul is...
Igen, tudom, hogy Ők 5 Ft-on vettek és az alatt szerintem sem fognak már adni, ezt korábban is írtam. Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy miért nem tavaly év végén kezdték el adni nagy tételben, amikor még bőven 18 Ft felett volt az árfolyam...
Sajnos nem all le az eladasokkal. Ha az SZA ad el akkor szerintem 5 forintig fogja lenyomni, mert 2021 -ben ennyiert vette...igy nominalisan nem bukik rajta, "csak" realerteken, ez hamarosan kiderulhet, vagy beborulhat...😁
Latom ma is akcios volt az epdu reszveny. Mar 6-on is tudtam volna venni. Kivancsi leszek, hogy a nagy elado beboritja-e 5 forintig a kovetkezo hetekben? Gondolkoztam rajta, hogy beallok egy 200.000 darabos vetellel 5 forintra, de meg varok...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995