Igen, de ez egyeseknek viszont jó belépési árfolyam, vagy alacsonyabb átlagot tudnak elérni ha tudnak/akarnak és persze (felfüggesztés?!?) tudnak venni. Én agyalok rajta hogy most vegyek mert lejjebb lenne az átlagom. Egyeseknek most rossz másoknak meg jó lehetőség. Ha már volt 20ft fölött tartósan ha ez a mizéria lemegy szerintem van rá esély hogy újra oda kerüljön. Ha meg jönnek a hírek amiket már tényleg várunk akkor meg ki tudja hol a vége. De hát ez a tőzsde ugye néha meg kaszinó
Plusz az MVM ezek után miért is lenne ezer % biztosítás a jövőre nézve Sajnos hol vannak set és Mátó? A keresési eredmények alapján a SET Groupegyik leányvállalata, a Mátó-Stáb Kft., 2020 elején vált az MVM Csoport minősített beszállítójává. Főbb részletek a kapcsolatról:
Együttműködés: A SET Group menedzsmentjének tárgyalásai eredményeképpen a leányvállalat bekerült az MVM csoport minősített beszállítói közé.
Projekt: Az MVM partnereként a SET Group leányvállalata passzív optikai hálózat teljeskörű kivitelezését végezte el Miskolcon.
A Mátó-Stáb Kft.: A SET Group átviteltechnikai leányvállalata.
Az MVM Csoport Magyarország egyik legnagyobb energiavállalata, amely az energiaellátás számos területén tevékenykedik.
Kb így ahogy írod! Farkasfu ur is legutoljára azt látta a Ta szerint h 16 meder letört innen vissza mászni n mostanság lesz. + 2022 könyvvizsgálat megakasztva akkor a következő évek is lehet meglesznek hisz az ottani summa jó pár adat a köv évek konyvvizsgálatainak az alapja!? Jól tudom?
Egyetértek! Erre valakik itt orbitális cégbe lévő problémákat hoztak fel, amikor ez tőle független ahogy fogalmaztál szerencsétlen helyzet. Nem vagyok szakember, de ezért nem hinném, hogy felfüggesztést érdemel a cég. Mondjuk az eredményét meghozta.... ismét pánik és eladások....
Én is ezt olvastam, és már össze is hívták az IGt meg közgyűlést. Nekem ez nem büdi csak egy szerencsétlen helyzet. Remélem van biztosítása gyapjasnak mert könnyen lehet ebből egy kártérítési per.
Tudtommal nincs. Gondolom várta mindenki mi lesz a per vége. Az is lehetett volna hogy gyapjas megnyeri akkor meg érvenyben marad. Gondolom ezt is kívárták vagy kénytelen voltak kivárni. Szerintem ez egy patthelyzet számukra de biztos van aki ezt nálam jobban tudja, tapasztaltabb. Én így látom, nem biztos hogy nekem van igazam, ne alapozz a véleményemre.
Is-is , a bíróság a gyapjast elkaszálta, emiatt bukta az engedélyét emiatt meg kénytelen volt az érintett könyvvizsgálatát vagy könyvvizsgálatait visszavonni. Tényleg, más céget is érint ez nem tudjátok??
"Elmúlt 2 hétben rengetegen adták" -minmális forgalmak mellett araszol lefelé , ez csak és kizárólag a novemberre várt bejelentés csúszása miatt van, ami nyilván okkal késik, egy technológia műszaki tesztelése nem kívánságműsor...Számomra a cégvezető jövőképe meggyőző, a mai pár millió kivonása jelentéktelen. Vevő nincs, továbbra is ez a probléma, azért nincs, mert sokan már kivárnak inkább a hírig , megunták..Ha elviszem az autómat a szerelőhöz és az egy roncs, használhatatlan, nem éri meg a fáradságot, 1-2 nap múlva szól, hogy vigyem a pics@ba. Az hogy a tervezetthez képest tovább tart az MVM teszt, inkább pozitív mint negatív dolog józan paraszti ésszel.
Igen, de csak most nyílt meg a lehetőségük, hogy újat elfogadjanak mert csak most vonta vissza a gyapjas. Egy időben nem lehet 2 elfogadott könyvvizsgálói jelentés. Cumis helyzet nekik, nekünk. Én ezt így tudom
Mert amíg nem vonja vissza a könyvvizgáló a jelentését (gyapjas) és az engedélye még nincs felfüggeszteve/visszavonva addig érvényes a kiadott könyvvizsgálat. Egy időben csak egy könyvvizsgálói jelentés lehet érvényben. Amíg azt nem vonta vissza gyapjas úr addig nem lehet újat elfogadni. Most visszavonta és most lehet újat elfogadni de az meg min. 30nap mert kell igazgatósági és közgyűlési többségi szavazás. Nem a cég volt itt a ludas, csak a szerencsétlen áldozata gyapjas tortúrájának. Nem lenne fair ilyen esetben szerintem ha felfüggesztenék. Nem arról van szó hogy loptak, hamisítottak, egyéb...
A közgyűlési előterjesztések alapja:
Az Igazgatóság kezdeményezi intézményi szereplők megkeresését legfeljebb 1 milliárd forint összegű
tőkebevonással kapcsolatosan. A Társaság vezetése úgy látja, hogy a növekedésének finanszírozására,
számos jelentős méretű és mértékű munka elnyeréséhez és lebonyolításához további saját tőkéjét növelő
pénzeszközre lehet szüksége. Az elmúlt időben több alkalommal merült fel akvizíciós, üzletszerzés
lehetőségének vizsgálata, azonban az Igazgatóság úgy ítéli meg, hogy tőkeemelés nélkül ezeket a
lehetőségeket korlátozottan tudja tárgyalás alá vonni. Az alaptőkeemelést támogató intézkedésként az
Igazgatóság kezdeményezi, hogy a Társaság tanácsadót vonjon be a tőkeemelés szervezésébe és
lebonyolításába, az intézményi partnerekkel történő kommunikációra, valamint a tőkeemeléssel
kapcsolatos modellek, értékelések kialakítására. A sikeres tőkebevonás a Társaság 2022-2023-2024 évi
gazdálkodásán alapul, ezért az Igazgatóság a 2023. évi rendes közgyűlésen megválasztott, és a 2023.
évi beszámolót auditáló könyvvizsgálójával a 2022. évi beszámolót egyaránt hitelesíttetni kívánja. Az
ismételt auditot azért is kezdeményezi a Társaság, mivel tudomására jutott, hogy a Társaságtól
független, nem a Társasággal kapcsolatban lefolytatott közfelügyeleti vizsgálat következtében a korábbi
könyvvizsgáló szükséges minősítéseit megvonták, és a 2022. évi beszámoló kapcsán kiadott
könyvvizsgálói jelentése visszavonására kötelezték. Ez ügyben a korábbi könyvvizsgáló által indított
bírósági eljárások vannak folyamatban. A Társaság kiemeli, hogy a 2022. évi beszámolóhoz kapcsolódó
könyvvizsgálói jelentés visszavonására nem került sor, azonban a Társaság fel kíván készülni arra az
esetre is, amennyiben ez utóbb megtörténne. A menedzsment megbízása alapján az ismételt audit
előkészítése megkezdődött. A Társaság meggyőződése szerint az ismételt könyvvizsgálat a 2022. évi
beszámoló adataiban nem eredményez változást, a beszámoló ismételt elfogadásáról a Társaság tervei
szerint a 2024. augusztus 23. napjára összehívott közgyűlés dönt.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995