Én értem a közlemény lényegét. Viszont amit rohadtul nem értek, hogy lehet 11,9 az árfolyam!!! Annak fényében hogy vki 17 Ft-on vett 50 millió darabot 17,9fton pedig 10 millió darabot.. Biztos nem ők adjak el. Arról nem beszélve, hogyha jól értelmezem a közleményt, saját részvény vásárlásról is szó van. Mondjuk nekik megfelelő, hogy nem 20 Ft az árfolyam pl, “csak” 11,9.
Ha egy könyvvizsgáló visszavonja a korábban kiadott (és sokszor már közzétett) eredményt/jelentést, az komoly számviteli, jogi és reputációs következményekkel jár a cég (vállalkozás) és a menedzsment számára, nem feltétlenül jelent azonnali "kizárást" (pl. tőzsdéről), de súlyos korlátozásokat von maga után.A visszavonás lényege, hogy a korábbi könyvvizsgálói jelentés már nem tekinthető megbízhatónak.
Ne haragudj de sok sok even at minősített könyvvizsgálattal rendelkező papírok voltak. Ottone volt NATO minősítése azt azért nem adjak mindenkinek! Set értékben tudott annyit mint ez meg legalább mindig jelzett h ez történik ki leszünk utve de megteszünk mindent Itt 3 eve semmi? Most sem küldték ki hogy milyen bírság szankcióval jár járhat? Felőlem hétfőtől mehetnek pihenni 2-3 hónapra v többre is Elmúlt 2 hétben rengetegen adták. Az a 12345 nick jól jelzett h mit érez és h lesz el ralik de ez a pénz porosodik ki tudja meddig Ronaldinyo is eladta ő meg jó érzéssel van mindig
De ezt a gyapjast miért nem rugják már ki páros lábbal ebből a szakmából!!?? Gyakorlatilag ahol megjelenik csak kárt okoz!! Ez egy báránygyapjúba bújt farkas 😃
Ez a cég 2004-ben lett alapítva,22 éve működik.Kommunikálták,hogy nem a cég hibája folytán vonták vissza a könyvvizsgálat eredményét,hanem Gyapjas minősítése lett megvonva,ezért vonta vissza a jelentést. Az alább felsorolt Keg,Ott-One ,Set kiderült,hogy mind egy kamus tolvaj banda volt,behazudott szerződésekkel.Nem is tudtak könyvvizsgálói jelentést beadni,szarrá bírságolták őket,amit sorra nem tudtak kifizetni.
Sok mindent lehet odaírni és, ha felfüggesztik nem jön vissza mint ottone akkor már lényegtelen Azért anno a Set kommunikálta h fel lesz függesztve mert x bibi van vagy a keg is szokta írni Ezek miért nem már 3 eve? Vkik már léptek ki belőle nagy nyomás volt a rv n közel 10 napja
Én ehhez nem értek, de ezek a felfüggesztések szerintem nem úgy jönnek, hogy mindenki tudja, hogy lesz és arra várunk, hogy mikor, hanem teljesen váratlanul. Aztán lehet nincs igazam. Igen, kb. 2 éves ügy. Azzal senki nem foglalkozik, hogy lesz Munkavállalói program és SRV? :-)
Erről kellene egy hivatalos BÉT közlemény, amíg ez nincs én nem hiszem el, hogy fel lesz függesztve. Nekem a mai közleményből az jött le, hogy már régóta tudták, hogy újra kell csinálni a 2022-es beszámolót. Ha így van akkor miért nem függesztették fel már akkor a kereskedését, amikor az kiderült?
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995