Topiknyitó: user01 2021. 12. 01. 17:40

ÉPDUFERR Nyrt.  

Még egy cég jön a BÉT-re
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Marcesz vasárnap, 10:28
Előzmény: #15815  TA72

De akkor miért vett valaki január 8-an 100M darabot 17,9 Ft.-on? 
Amúgy ha bejön a geoakku, akkor nem csak a szabadalom az övéké hanem a földbe furandó szondàk gyàrtàsa ami a legnagyobb fizikai eszköz. teljesen beleillik az epdu profiljába mint hegesztett acelszerkezet.
TA72 vasárnap, 10:22
Előzmény: #15814  Tutidolog
Palkovicsnak ki kellett volna allnia 2025 decembereben a reszvenyesrk ele es elmondani miert nem tajekoztattak minket 2025 november vegeig, ahogy 2025 szeptembereben igerte. A hallgatassal hiteltelenne teszi a 2025 szeptembereben mondottakat es ezzel onmagat valamint  a ceget is, mivel a bizalom olyan mint a szuzesseg, csak egyszer lehet elvesziteni...miert hinnenk neki ezutan is?
TA72 vasárnap, 10:09
Előzmény: #15817  _kt_
Koszi a pontositast.
_kt_ vasárnap, 10:05

Nem jól számolja a P/E-t. Illetve nem tudom, hogy számolja a P/E-t, mert nem jól számolja sem a kapitalizációt (hibás részvényszám miatt) sem az adózott eredményt (2025H1TTM-et használ, amiben benne van a GeoAkku-s könyvelési trükk), és a két hibás szám hányadosa sem 150x-re jön ki,  9.89B / 98.423M = 100x.

Ha helyesen számolná a kapitalizációt (14.3 * 860M = 12.298B) és jobb híján az első féléves adózott eredményt évesítené (2*50.7M = 101.4M), akkor 120x-re jön ki a P/E.
TA72 vasárnap, 09:49
Nem 100 feletti, hanem 0.2 ft os egy reszvenyre juto nyereseggel es 14 ftos arfolyammal 70-es P/E adodik, ezt az elobb elcsesztem, nem tudom az investing honnan veszi a 100 feletzi P/E-t...
TA72 vasárnap, 09:41
Epduferr Nyrt Stock Price Today | BU: EPDUFERR Live - Investing.com https://share.google/W1OnNTmhH0V0ki2FN
100 feletti P/E, iszonyu tulertekelt ezen a szinten, ha 20as P/Evel szamolunk es hagyjuk az almainkat es a hopiumot akkor 20as P/E vel sajnos 4 ft-os ar adodik a jelenlegi 0.2 ftos egy reszvenyre juto nyereseggel szamolva. Hozzateszem a szektoratlag p/e 14 korul van...
P/E alapon , mi , emelkedesre spekulalok almai es vetelei  tartottak az arfolyamot eddig, most ugy tunik szertefoszlanak az almok vagy elfogy a turelem a vezetessel szemben. Szerintem nagy hiba volt Palkovicstol , hogy szeptemberben 2 honapot igert a geoakku teszt lezarulasaig. Igeret szep szo, ha megtartjak ugy jo...
Tutidolog
Tutidolog vasárnap, 09:22
Tegnap visszahallgattam ismét Palkovics úr Trend FM-es interjúját. (javaslom mindenkinek itt a Fórumon) Azt mondta, hogy az Épdu részvénycsomag eladásaiból az Ingatlanfejleszési üzletágat indítják majd el. Egyelőre az időbeliség csúszik a GeoAkku esetén az interjúban prognosztizáltakhoz képest ez okozhatja az elmúlt hetek/napok eseményeit szvsz.
TA72 vasárnap, 09:02
Előzmény: #15809  farkasfu
Csak a bizonytalansag biztos es a valtozas allando.
Funnyman vasárnap, 09:01
Korrekt mint mindig 
raus szombat, 20:39
Köszi és ☘️!
Marcesz szombat, 14:51
Köszönjük :-)
farkasfu
farkasfu szombat, 14:45
Előzmény: #15805  ronaldinyo
A GeoAkku-hoz nem tudok hozzászólni, sokat nem is akarok. Egy magyar találmány, állítólag le is van védve. Azt viszont feltételezem, hogy nem fogják a tesztek eredményét azonnal nyilvánosságra hozni, ez üzleti érdek. Ha sikeres, akkor azért, mert sok előkészületet kell megtenni a gyakorlati megvalósításához. Nem mindegy, hogy ki viszi tovább, vagy eladják, stb! Ott van az MVM is még...
Ha sikertelen a "teszt", akkor miért az és lehet e javítani? stb. 

Inkább nézzük a technikai részét, hogy hol tart az árfolyam. Leszúrt egészen a 161.8%-ig és az rsi ~16-is volt már. Azért ez egy kicsit túl lett lihegve, némi pánik mutatkozott! A pánikra nincs képletem, az indikátorok már várják a pattanást. 
Az alsó madár felébresztve, mert a 16.30-s támasz alatt az árfolyam. Ez a támasz (61.8%) akkor van letörve, ha két egymást követő gyertya, teljes egészében a szint alatt van! Ezt én így mérem. Ez az első ilyen gyertya még. Ha két ilyen egymást követő gyertya van, akkor esélyes a cél elérése már (100%)!
 Persze itt most van egy kis bibi! A hosszú pánikos gyertya miatt, a második már könnyen a célba találhat!  Tehát nincs idő reagálni már a szint letörésére! Az esés begyorsult, "ez jelezheti a végét is". 

Az idővonalat is nézzük, Akkor a kis sötétkék madár késésben volt, mert jan06-ra kellett volna elérnie a 100%-t. A hosszú csati célmadara hétfőre lenne esedékes a matek szerint. A csati alját közben elérte, de ezt nem lehet mindig pontosan meghúzni és nem is annyira lényeges. 

Nézzünk felfelé is. Innen a felpattanás ellenállás 17.80 körül van, ha hír nélkül pattan. 
Van még két dolog. A "pingvinnél már nem adunk el", ez nyilván nem emelkedő trendben értendő. A másik pedig, ha pingvinnél nincs korrekció, vagyis nem pattant, hanem tovább esett egyfolytában, akkor oda vissza fog rövidesen térni! Íratlan szabályok. (spekák kockáztathatnak azért :) 

Miért nem adunk el és miért tér vissza az árfolyam? Egyszerű a magyarázat. A célár pingvin (matekja) tudja, hogy ott már túladott lesz az árfolyam. Indikátorok már sípolnak! :) Ha mégis tovább esne, vagy nincs pihi, akkor igencsak túltolták, akkor jön a víz alól labda effektus! 
Gari persze nincs! Miért? 
Mert a ~100 éves technikai elemzés szabályaihoz egyenként is több olyan megjegyzés, kivételes szabály tartozik, hogy kivétel ez és ekkor, meg akkor....! (tőzsde már csak ilyen) Tervezni, viszont csak az alappal lehet. 
Nem szoktam minden szarba belenyúlni, de az ilyen technikai képnél, több lépésben keresem a beszállót én is . :))
Ezért vagyunk itt. 

https://ibb.co/csgHVTQ
Marcesz szombat, 14:40
Előzmény: #15803  farkasfu
Tennél fel frissített chartot? Köszi
ronaldinyo
ronaldinyo szombat, 14:28
Előzmény: #15806  Marcesz
a spekából.mondjuk várhattam volna-mai rába hir miatt-de sebaj majd ez kárpotol
Marcesz szombat, 14:24
Előzmény: #15804  ronaldinyo
Te vettél 14-15-ért?
ronaldinyo
ronaldinyo szombat, 13:02
Előzmény: #15803  farkasfu
itt semmi sem világos -azért vagyunk 13ft on
ronaldinyo
ronaldinyo szombat, 13:02
Előzmény: #15802  Marcesz
nincs itt semmi különös hir nélkűl csorog ennyi-ez mindig igy van -néha spekák belevettek-ha most is jönnek spekák 18 ra mehet ha nem csorog le-hir viszont bármikor jöhet-most már.választásoknak ehhez semmi köze-ha lesz egyáltalán és nem lesz hadiállapot-kovid ufok miatt.
farkasfu
farkasfu szombat, 12:58
Előzmény: #15798  ronaldinyo
Látom másolod, hogy szem elött legyen. 
Mi nem világos még?? :))
Marcesz szombat, 11:58
Sziasztok! Rövid magánvélemény. Augusztus végi felpattanás 25-re,(Jöttek intézményi befektetők, MVM alkalmasnak találta) majd majdnem 4 hónapos konszolidáció 18-20 között. Nagyobb korrekciót vártam, de nem jött. Inkább pozitív hírek. Zánka, pesti ingatlan projekt. Január 8-án Palkovics eladott 10M db-ot 17.9-es áron. Nem hinném, hogy a vevő nem nézett utána, illetve nem kért eredményeket a projektről. Erre a héten elég szépet estünk. Nem gondolnám, hogy 20 nap alatt valami negatív hír derült volna ki a Geoakkuról. Ha ez van a háttérben és emberünk ezért ad, akkor az nem írom le minek minősül. Egyenlőre hír nélkül esünk. Megjegyzem 3 éve egy részvény szintén hír nélkül esett 30%-ot majd 1 hét múlva visszaemelkedett az esés szintje fölé. Esés okait fejtegetve: Emberünk kiábrándult és dobálja az 5 Ft. részvényeit? Pánikkeltés az egész? Szimpla technikai korrekció? Azt viszont kizárom, hogy valaki így próbálna olcsóbban bevásárolni, ahhoz ez így kockázatos lenne. Jelenleg túladott a részvény indikátorok szerint.
Vicus2000 szombat, 11:53
Előzmény: #15800  _kt_
pénzt kerestek+közkezet növelték 2in1

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek