akkor lehet befejezték -mondjuk nem hinném hogy ilyen osztalékokra oda lemegy már-bár ez elég illikvid lehetséges.még most is 10% kamat az osztalék-euroban ez nagyon magas
Ha megnézed a fórum dinamikáját, akkor láthatod, hogy nem valami pörgős. Viszonylag kevés kisbefektetőnek van Oxoja. . Én például nem adtam el egy darabot sem. 12 euró környékén már lehet, hogy elgondolkodnék rajta.
valaki összegyüjtötte 6.5 euroért és most adja.csodálkozom hogy ilyen kamatért nem veszik meg-simán megéri-ráadásul standard és nem kizárt hogy mindig fog oszrtit fizetni.
Gondoltam bővítek a tegnap 8,4-en ottmaradt csomagból ha már ennyire nem kell senkinek. Első voltam a könyvben, erre nyitó előtt az utolsó percben beállt valaki 8,45-re, így csak egy kisebb része jutott hozzám. Viszont a 8,45-ös vételi ajánlat is 8,4-en teljesült. No sebaj, így legalább az átlagáram alacsonyabban maradt. :)
Most már cikk is van róla: https://www.portfolio.hu/uzlet/20250327/jo-nagy-osztalekot-fizethet-az-oxo-ket-szamjegyu-a-hozam-750527 "Jelenleg a társaságnak nincs finanszírozási szükséglete, emiatt
javasoltuk a közgyűlés részére a teljes felhalmozott nyereség
osztalékként való kifizetését a részvényesek felé. Az OXO célja a
továbbiakban, hogy részvényei minél hamarabb a BÉT Standard
kategóriájában szerepeljenek"
Szerintem 10 eurós osztaléknál kötötték volna fel 9-re:) Jelentősen el vannak butulva a népek, illikvid a papír, a rotterdami vasútállomáson csövező pénzügyminiszter sem egy nagy sztori, szóval pár dolgot még kell majd villantaniuk előbb vagy utóbb, hogy megteljen a könyv mohó sapiensekkel.
Meglepő ez az érdektelenség. Persze a javaslatot még el is kell fogadni, de az legtöbbször csak formaság. Úgy látszik ennyiért már nem hajolnak le az emberek. :)
Már megjelent az első eladó 8,95-ön, pedig a 10% feletti osztalék euróban nagyon ritka, forintban sem tudnék még egyet mondani (remélem a MOL meglep vele) Szépet ment 6,3-ról 8,8-ig (40%) 1,5 hónap alatt, beleférne egy korrekció is, de 0,95 osztival ... . Itt az lesz a "nehéz", hogy az ember feltegye a "polcra" és ne foglalkozzon vele.
OXOTECH - OXO Technologies Nyrt.