Az mennyi? Több mint a 180 napos? Azt tolják le folyamatosan! 2024-ben is 266-ot kínáltak érte, majd jött a 10 milliárd, most meg 230 az árfolyam! Ki érti ezt?
Ott nem tud tenni, ennyit illene tudni, okosodjon...a neje akkor meglátja milyen okos és vagyakozik majd hogy a kozelében lehessen...forgassa szorgalmasan a konyveket....és persze a szerszamat.
Egyébként sosem értettem, hogy miért kell "kiteregetni" az otthoni dolgokat az6 anyagi helyzetről már nem is beszélve. Szerintem a fórumozókat qrvára nem érdekli, hogy kinek kije és mije van csak az árfolyam alakulása és egymás segítése a lényeg.
Ezt csinálja hónapok ota, elindit egy ilyen esést alul meg vesz...utánna jon a pozitiv duma...aztán ujra es ujra...szerintem meg kizart hogy van ertekesitheto papirja olyan mennyiségben, mivel az utolsó ilyennél jól belemartam...s nemreg volt 250 felett is..
Nem tudom, de egy kicsit zavar a "fenyegetettség", hogy valaki 130K esetleges eladásával riogat. Adja oszt kész, legyünk túl rajta vagy hallgasson róla. Van épp elég bajunk ezzel a sz@r wc papírral.
Akko fórum