Nekem már csak 150ezer ft bukóm van azon a pár darabon ami még megvan! Néhány hónapja nekem is volt sokkal több bukó ebben a szarban!! Szép lassan idejében eladogattam nagy részét, nyilván bukóval. Viszont régen visszajött bőven más papíroknál , Delta, Bét😉 Nem szabad sokáig ülni az egyre rosszabb papírban, ha van jobbnak látszó lehetőség azonnal dobni kell, még ha fáj is némi veszteség!!!
Látom töretlenül vígasztalsz bennünket Toka úr , dehát minden hiába .1 millás bukóm van eddig az Akkon, nem szándékozom realizálni, csak már szinte fáj nézni az árfolyamot.
A 100 nál a 101 is több meg a 300 is☝a volt Vágo interjut nézze meg...uzemeltetest utoleri a kivitelezés..ez az első nagyobb ugrás lesz.....a rómain meg már leirtam hogy ott igen szerényre vették a kivitelezés keszültségét dec 31-el Orbitális Úr.
Kedves ismerősöm a héten megy megnézni a rómain egy lakást a Livingnél. Ő vételi szándékkal megy, neki telefonban az értékesítő azt jelezte, hogy nyár végére költözhető lehet az ingatlan. Már be vannak foglalózva lakások.
Nekem megnyugvás, hogy Steiberg (báb)Úr helyett végre egy operatív vezetőt kap a cég. 5 éven belül az lenne a szép, ha nem csak a 100MRD lenne megugorva, hanem az osztalék is megjelenne a horizonton.
Akko fórum