Erre azt mondom, hogy nem tudom... egy ember beszélhet több nyelven, ha nem nyitja ki a száját azt sem tudom megmondani, hogy egyentalán bármilyen gondolata van e. Én is beszélek 4 nyelven, mégsem ért senki, ha csendbe vagyok....
Amúgy a pakkom tartom, bár mot őszintén szólva nem várok túl jó jelentést. (Azért nem bánom, ha a cég meglep vele) Továbbra is várom, hogy legyen valami kommunikáció a stratégiát illetően. Wallisék általában olyanba szeretik bevásárolni magukat ahol azért érdemi növekedést látnak, illetve pár éves távon regionális terjeszkedés is meg szokott jelenni a horizonton. (Lásd AW, Alteo, Wing)
Nem várjuk a jelentést, csak szeretnénk megfelelő, a meghatározott időben elolvasni azt, amit a "cég szakértői" már remélhetőleg megkonzultáltak párszor oda-vissza. Sokszor nem kell megnyilvánulniuk és nem is teszik, ezért olyan érzése támad az embernek, hogy ez a két időpont is csak nekünk fontos, nekik meg teher. Kicsit több alázat, transzparencia, meg a lehet-talánból a tudjuk-tervezzük-megcsináljuk iányába elmozdulás sokat segítene! Szóval ez nem várás és csodavárás, hanem elvárás!!!
Ott az EPS kizárólag az első féléves MTELEKOM emelkedésből van. Azokat a részvényeket eladták, vettek állampapírt, aminek a hozama kb a síaréna és a hőértékesítés veszteségeit tudja fedezni. Szóval a féléves állapotból kiindulva kb 0 EPS várható a második félévben. Mire kellett volna emelkednie?
Ezek sajna szenzitív adatok. Én tudom erre a választ, de nem mondhatom meg. Legalábbis egy adott időpontra vonatkozóan. Itt erre nem fogsz választ kapni, nézz rv könyvet.
Akko fórum