Nem kell neked megköszönni mások nevében! Mire fel teszed ezt??? Cáfold meg magad nevében az elméletem, elemzéseim, és kész. Erre lenne a fórum, de olyat még nem láttam tőled, csak a személyeskedést, kötekedést, stb..., ja meg mások gondolatait továbbítani!
Köszönjük a mai bölcsességet is, látom már kedveli a hasonlatokat is.Hazárdírozik a tényekkel/fundával szemben.A Maga Appos kocsiját se tankolják, autó üzemanyag szintjelzője villog, hogy elfogy.., de Maga nekiindul mégis a hosszú útnak, mert nem hisz benne.
ezzel csak az a baj, hogy saját bevallásod szerint is manipulált papír, de mégis a manipulációban hiszel, nem a ta-nak! hmm Csak a hszt elemeztem! :) Le tudnám úgy is vezetni, hogy az autó üzemanyag szintjelzője villog, hogy elfogy.., de te nekiindulsz mégis a hosszú útnak, mert nem hiszel benne. Nyilván lehet tankolni útközben, ahogy a funda is fordíthat a ta-n, de ki tart e a kraft addig?? Hazárdírozás a "tényekkel"/ta-val szemben...! (szoktam én is...) Nem tagadom, sikerülhet, de mindig? :))
Nem a mai egyszeri esetre tettem a megjegyzést. Régóta megfigyelhető, mi történik 340 körül. (Én egy ilyen illikvid, sokszor nyilvánvalóan és “felsőbb” érdekek szerint manipulált papír esetén nem hiszek a TA-ban.) Azért kívánom, hogy sikerüljön jobb helyet találni a pénzednek.
Akko fórum