erre gondoltam én is...vannak, akik de facto leírják, hogy mennyi lesz az osztalék. nekem is van pici cig, app, akko, dh - foglalmam sincs mennyi lesz az osztalék. nem akartam senkibe sem beleszállni. peace.
Mindegy, maradjunk az AKKO-nál Szóval 10 milliárd minden tartozás kifizetésére és az irodaház 100%-os megvásárlására lesz fordítva Ha marad akkor pedig gondolom eszközök beszerzése, ami gyorsítja vagy könnyebbé teszi a folyamatokat Jóval magasabb lenne az EPS, de mivel mindez hígítással valósult meg így nagyjából túlzottan nagy érdemi hatást nem várok ettől...először a helyére kellene kerülni az árfolyamnak 420 fölé mászni ahová való utána jöhet a jövő beárazása
OFF!! Tessék GERI-inv hétfő, 11:58Előzmény: #1201 Donqatto#1204Más papírban meg 0… amiben felbeszélik, h szit. Itt kb 45-49 simán. Jelentésből többet tudunk. Telekom annyi, mint 2023 még mindig itt vannak a legjobb lehetőségek! Kijelenti, hogy App 0 ft Cig 45-49 Honnan tudja???? Fura egy "profi" az aki kizárólag a múlt alapján ítéli meg a jövőt...
Semmi bűn nincs azzal, de amit Geri csinál a CIG-ben az már azért túl van tolva... Nyílván azért van CIG-em mert spekulálok, hogy magas lesz az osztalék és kilő, appban ugyan ez, sosem titkoltam, de nem tudom és nem is jelentem ki, hogy itt vagy ott lesz osztalék...
Nem vagyok a klub tagja ,de én nem írtam le hogy biztosan lesz,csakhogy szerintem. Amúgy meg úgy csinálsz Te is mintha app-ban nem erre spekulálnál. Itt az akko-ban meg várja mindenki mi lesz a 10 mrd sorsa. (szerintem te is) Mindenki spekulál és próbálja összerakni a darabokat mindenhol. És igen ,szerintem van itt 1-2 rv amit az osztalékvárakozás (is) hajt. Azzal ha valaki leírja mire számít miért olyan nagy bűn? Az hogy ezt ki hogyan kommunikálja a topikokban már más kérdés.
A toka klubba nyomják a tuti hogy lesz ott 40+ forint az osztalék...nekem is van CIGem, de sosem írnám hogy 100% lesz osztalék Annyit írtam oda is, hogy ha úgy lenne mint tavaly akkor 40 és 45 közötti osztalék várható...de egyáltalán nem biztos hogy úgy lesz mint tavaly...mi garantálja, hogy hozzányúlnak megint az eredménytartalékhoz? Semmi, spekuláció, de Geri már ugrik is mint egy kicseszett óvodás
egy dolgot csesztem el, hogy nem írtam kérdőjelet. 10% oszti, milyen alapból? 480Ft? 420Ft? 400Ft? Mindenki dobálózik osztalékokkal, miközben senkinek semmilyen információja nincs. A CIG-nek is ez most a motorja: oszti. Milyen oszti?
Akko fórum