ez irtam le az előbb én is, hogy a telex lehozott reggel egy laikus számára is érthető cikket ami a kormány és a 4ig közötti pragmatikus kapcsolatot vázolja fel (számunka ez rendkívül pozitiv) mikor 9.50 kor valaki bedobta a pakkját, amire le is mentünk 1584-ig - majd vissza 1615-1625 környékére (ezt nem értette rice se hogy miért adja be valaki a pakkját egy számunka pozitiv hir miatt) - erre reflektáltam én, hogy más médiumok (most a portfolio az eredeti cikknek csak egy részletét hoztak le (vette át) , igy ferdítve az eredeti cikket ami a 4ig szempontjából nézve negativ kicsengésű lett) - lehet valaki egy ilyen hatására dobta be a pakkját!
a minuszolónak pedig üzenem hogy görgessen már egy picit vissza és olvassa el hogy a hozzászóló korábban mit írt le a téma kapcsán , vagy a mi a véleménye a témában - azaz mielőtt véleményt nyilvánítana nézzen utánna és csak azután fejtse ki a saját vélményét a gomb megnyomásával - köszönöm
a minuszolónak pedig üzenem hogy görgessen már egy picit vissza és olvassa el hogy a hozzászóló korábban mit írt le a téma kapcsán , vagy a mi a véleménye a témában - azaz mielőtt véleményt nyilvánítana nézzen utánna és csak azután fejtse ki a saját vélményét a gomb megnyomásával - köszönöm
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.