Ok ,legyen ugy ahogy gondolod ! Mot gondolsz a 180 napos árfolyamról ? Nem az lesz a vége a folyamatos lenyomásnak ,hogy valali kivásárlásra készül ? Mas logikus gondolatom nincsen erre a folyamatos lenyomásra
Igen fél éve lefelé. Ez a tény. Januárban még a nagy felfelé korrekciója lehetett, de februártól gondolom, hogy a választási várakozások miatt jöhetett lefelé az árfolyam. Utána a választási eredmény és MP támadásai a NER és a cég felé, illetve az utólag kiderült giga szerződések felülvizsgálatának a bejelentése miatt is többen adogatják a részvényeket. Szerintem MP kemény nyilatkozatai miatt az természetes, hogy sokan akik feljebb belevettek, de gyakorlatilag a cég üzletágait, jövőképét nem is ismerik, azok eladták, adogatják. Talán közel lehet a fordulat. Ősszel ha az lesz amit én várok, akkor jöhet 1 tavalyihoz hasonló rakéta. Úgy gondolom, kiderül majd, hogy a kormány támogatja-e a 4IG hadiipari új teveit. Új gyárak külföldi cégekkel közösen. Rheinmetall, USA és Törökországi cégek és a bejelentett arab beruházás. Rábához is kell az új kormány. Ha megegyeznek és lesznek közös bejelentések, akár 1-2 hónap alatt is mehet majd +2000ft-ot. Szerintem most a háttérben megy az egyezkedés, alkudozás. 1 éve 1828ft volt, majd nov. elején 4900 felett. 1758ft.
Én már értem, hogy lehet neked 10 millió feletti mínuszod csak ebben a papírba. A minimális tudással sem rendelkezel, ami a tőzsdézést illeti. És még a szád ssem áll be. Végülis igaz a mondás, aki nem tudja, az tanítja.
Se 1000,se 5000 nem lesz.Én azt gondolom,hogy év végéig be fog állni 2500-3000 közötti szintre.Addigra sok dolog le fog tisztázódni.Aztán ,ha jól alakulnak a dolgok (hadipar,telekommunikáció, IT),akkor szépen fokozatosan emelkedhetünk tovább.
"Ha"! ..."Remélem..." Már letoltál korábban is hogy miért ugrálok, csak az pár százzal feljebb volt. Ezt is tegyük be ide a teljesség kedvéért. Amúgy nyilván azt szeretném, ha neked lenne igazad, csak hát ez nem kívánságműsor!
Nem írom le azt, amit őszintén gondolok. Távol áll tőlem, hogy megbántsalak. Azonban, azon érdemes elgondolkozni, hogy akik 1000-re várják, sokkal, de sokkal közelebb vannak a valósághoz, mint az álomvilágbeli 5000... És hogy minek minden nap nézni? Mert ez a papír naponta tud esni akármennyit! Ha naponta figyeled, és nem vagy olyan fasz, mint én, akkor időben ki tudsz szállni eme remek papírból! Aki az elmúlt 1 évben bízott a papírban, mínuszban van! Fél éve minden nap azt hiszem, hogy ettől lejjebb már nem megy. Pedig megy. Már annyit sem ér, mint 1 éve. Akkor legalább fogta az 1800.
Nemi is lenne ezzel probléma csak ügye fél éve csak lefelé megyünk . Sajnos semmilyen garancia nincsen arra,hogy ez valaha is fog emelkedni . Én kivárom már ezt az évet , de véleményem szerint az üzleti teljesítmény és a részvény árfolyamok nincsnek kölcsönhatásban .
Nyáron minek kell ezt ennyire lesni? Aki bízik a cégben az simán tartja. aki fél az eladja. Adni-venni ez kicsit kereskedési kényszer. A vészmadarak, meg folyamatosan nyomják a mantrát. Van aki már 4-5 éve csődöt vár, mint pomper :D Ha majd a gyűjtő begorombul veszi majd jóval 2000 felett is. akik dobták, azok majd akkor fogják venni, ha a cég és a kormány közt megegyezés lesz. Remélem addigra majd 2500 felett leszünk. Semmi nem változott. Akik 1000re várták a választás után, most 3 hónap után is ugyanazt mantrázzák. Mit fognak írni majd a kormány első megrendelései után??? 1770ft Járatják az árfolyamot, hogy előbújjanak a parázók.
Pompit engedd el... (Te is ilyen lennél, ha frontinra vodkáznál.) :D Annyi sajnos azonban igaz, hogy arra megy az árfolyam, amerre ők várják. Sok mindenre fel van készülve az ember a tőzsdén. De ez a kreténség, ami ebben a papírban van, már sok.
Pompi meg babolapat a másikban "felkérdezett"! Válaszoltam, nem pimaszul(!), erre az öreg kitörölte és lehazugozott! Aki még nem ismeri, vigyázzon Pomperj-el, az egyik legnagyobb görény! Na jó, babo-lapat meg andras-80 rosszabb.
Gyorsan 1752ről és 54ről kivettem az eladást. Várok. Ezeket csak mint érdekesség írtam le, hátha valakinek hasznos lehet. Aki tartja, ne értse félre, nem vagyok se profi, se mindent tudó. Próbálkozok, itt most nem lehet lemaradni, ilyenkor lehet ilyeneket kipróbálni. Pompi amott már 1000-1200ról ír, szóval lehet megyünk vissza 1800 fölé... Ha nagyon untattalak vagy idegesítettelek titeket, jöhet a sok mínusz és abból tudom, hogy ezeket ide nem kéne leírni. Elfogadom, jelezzétek, ha úgy gondoljátok.
Na közben elvitték! Akkor a következő a helyzet! Ha erőből visszakapaszkodik 1800 fölé, lenyelem és ott visszaveszek annyit, amennyire futja a mostani eladásból. Ha esik tovább,,jól jártam, persze mihez képest. Hogy ebben az esetben hol venném vissza, azt ma még nem tudom.
Akik most veszettül mínuszolnak, miért teszik? A szituáción háborodtak fel, vagy mert azt hiszik, hogy én nyomom lefelé. Aki engem hibáztat, annak elmondanám, hogy nemrég 2k felett adtam magamnak pár percet arra hogy döntsek. Kiszórom mind vagy hiszek a mesékben és tartom. Utóbbi mellett döntöttem. Nem én nyomtam 1800 alá. Egy ekkora cég igen nagy szarban van, ha én egy ilyen délután le tudom barmolni pár százalékot a mikro pakkommal.
Sajnos ez van. Raktam be 1750re egy kicsit, erre elém került 1749re. Erre betettem 1748ra egy falatot, megérkezett 1747re egy kamu eladó. Így nem megy. Jó, nem minden áron akarok itt eladni, de ha pár percig nem viszik el, akkor minden eladást visszavonok. Meglátjuk akkor mi lesz.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.