Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zno csütörtök, 16:30
Előzmény: #95635  Coobra
Ha be akarod azonosítani az illetőt ajánlom figyelmedbe tegnap délutántól siemens hozzászólásait a másik topikban. Azért ekkora véletlenek nincsenek. 
gemes.bp csütörtök, 16:23
Előzmény: #95638  rice2
Talán menj oda hozzájuk és mond nekik, hogy tudják mit szeretnél. Ők nem aggódnak, neked sem kell!
rice2 csütörtök, 16:17
Előzmény: #95637  rice2

Mindenre is van pénz.
Saját részvényekre miért nincs???
Vezetőség miért alszik? Van felhatalmazás. Mire várnak? Talán drágábban majd jobban megéri venni?
Totál érthetetlen ez most. Kéne a spekik felé 1 kis megnyugtatás, hogy figyeljetek, nyugodjatok meg, mert olcsó a részvény és még a cég is veszi, pedig kell a pénz újabb beruházásokra is.
Vezérek egyenként több 100millát vágtak zsebre tisztán, de a nyerőböl 1db részvényt nem vettek.
Pedig a fizujuk jó. Többen több 100millát keresnek évente.
3400ért a cég szerint megérte venni, most kicsivel 2000 felett meg nem??? 
NORMÁLIS? ez a vezetői gondolkodás? Nem szoktam a vezéreket szidni, de ezt most nem értem, persze lehet én vagyok a hülye.
2214ft és 278milla
rice2 csütörtök, 16:06
Előzmény: #95633  Gaba2001

Ezek a kapcsolatok majd valószínű a 4Igén keresztül bővülnek :D
.
Na kérem 1 kis reklám :DA One Magyarország 2026. június 1-jétől két éven át a magyar férfi A-válogatott távközlési főszponzoraként támogatja a Magyar Labdarúgó Szövetséget és a nemzeti csapatot. Az együttműködés újabb fontos mérföldkő a One sportszponzorációs stratégiájában: a vállalat a Nemzeti Tizenegy főszponzoraként a magyar labdarúgás fejlődését és népszerűsítését támogatja, erősítve a szurkolók és a válogatott közötti összetartozás élményét, előtérbe helyezve a sportág közösségformáló erejét és a futballközösség számára értékteremtő kezdeményezéseket. „A labdarúgás támogatása nekünk hit a hazai tehetségekben, a fejlődés lehetőségében és abban, hogy a közös célok képesek kiemelkedő teljesítményeket létrehozni. Véleményem szerint a futball kiemelkedő ereje abban rejlik, hogy képes közös élményeket és hatalmas érzelmeket teremteni, illetve pozitív energiákat mozgósítani – ehhez kapcsolódni egy vállalat számára pedig egyszerre felelősség és lehetőség. A One egy olyan márka, amely emberközpontú szemléletével közösségeket köt össze, embereket hoz közelebb egymáshoz, és ebben a magyar válogatott kiemelt szerepet tölt be. A válogatott nemcsak sportteljesítményt vagy közös élményt jelent, hanem a nemzeti összetartozás és nemzeti büszkeség egyik szimbóluma.” – mondta Bányai Tamás, a One Magyarország vezérigazgatója az együttműködés kapcsán.A megállapodás részeként a One Magyarország hivatalos lógója megjelenik a válogatott sportruházatán, továbbá a távközlési szolgáltató reklámjai és hirdetései minden kapcsolódó kommunikációs és marketingfelületen megtalálhatók majd. A szurkolók első alkalommal a holnapi Magyarország–Finnország válogatott mérkőzésen találkozhatnak az One Magyarország és az MLSZ együttműködésének elemeivel.
2228ft
Csomi_1977 csütörtök, 16:01
Előzmény: #95635  Coobra
és vajon ez a sortos miért pont ezt a részvényt nézte ki ? Vagyis 1-2 ember miatt szívünk itt Hónapok óta ? OK persze így is lehet keresni de azért nem túl befektetői gondolkodással . Inkább 1 év alatt lenne egy masszív stabil emelkedés 
Coobra
Coobra csütörtök, 15:56
Előzmény: #95631  Csomi_1977
Én is sokáig ezt hittem. Az elmúlt 4 kgy-ből 3x láttam a részvénykönyvet, és ez felül írta ezt a teóriát, sajnos. 
Itt szvsz egy speka shortos tolja lefelé, akinek semmi sem drága, mert az ügyfelei pénzével játszik. Ha bukik, majd a többi részvény kisimitja a veszteségét.
Valóban itt a cégnek kellene elkezdeni venni, máris eltakarodna a shortos, mert onnan kezdve tuti bukta. Rice, ott a pont!
Gaba2001 csütörtök, 15:54
Előzmény: #95633  Gaba2001
*állam 
Gaba2001 csütörtök, 15:51
https://www.portfolio.hu/percrol-percre/841116/melyulhetnek-az-amerikai-magyar-hadi-kapcsolatok-1038054
"magyar védelmi ipar újjászervezését és állami kézbe vételét."  
Csak nem bír erről leállni. Eddig se tudott az alábbi mit kezdeni vele, mi a szarert ragaszkodik hozzá. 
Getup
Getup csütörtök, 15:50
Előzmény: #95630  rice2
Brutál azert hogy most is 2 alatt majd 10% esett a semmire..es nem is engedik vissza..r 2216...
Csomi_1977 csütörtök, 15:05
Előzmény: #95630  rice2
Szerintem fél éve gyűjti valakik tudatosan . Valakinek a valakije . Ezért tartják alacsony áron . Majd ők egyben eladják a cégnek . Vagy lesz egy olyan mint tavaly volt és valaki nagyon nagyot fog szakítani . 
rice2 csütörtök, 15:00
Előzmény: #95625  Getup

Ezen a pénzen több mint 16millió db saját részvényt tudtak volna venni :D
Az, hogy legalább napi 20edb-okat miért nem vesznek olcsón 1-2 hónapig, az számomra érthetetlen.
Ezen az árfolyamon most 400edb részvényt 1milliárd alatti költséggel tudnának begyűjteni.
Szóvá is tettem Fekete Péternek a közgyűlés után. Mondta, hogy majd megbeszélik. 
Mondjuk nem értem mit kell megbeszélni. 3400 felett vettek idén, most feléért nem.
Ez érhetetlen és megmagyarázhatatlan. Mindenki veszi a részvényeit. Telekom újabb csúcsokon is gyűjti, 4IG pedig akkor sem ha alulárazott. Persze, hogy sok ijedt kicsi eldobálja. 
Lehet ez a cél és valaki cégközeli gyűjti??? Ha a cég venné a saját részvényeket már 3000ft-on lennénk és nem esett volna 1600ra az árfolyam. Miért nem jó a cégnek, ha kisebb ingások vannak az árfolyamban??
Nagy befektetők is jobban szeretik a stabilabb árfolyamokat. Lehetetlen, hogy ezt a cégnél ne tudnák.
Kicsit szándékosan keverik a szart szvsz.
Eddig nyugodtak a NER cégek:  https://telex.hu/gazdasag/2026/06/04/ner-elit-meszaros-lorinc-tiborcz-istvan-garancsi-istvan-osztalek-profitItt ;
Cégháló informatikában 4IGét nem is látom, csak jászait említik meg.
https://atlatszo.hu/kozpenz/2026/06/04/kritikus-feladatokat-ellato-vallalkozasok-informatikai-sebezhetosegeire-lathatnak-ra-ner-kozeli-cegek/
2240ft és 253milla
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 14:50
közösségünk    
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 14:49
Előzmény: #95626  boomax
Így van, a lapokat már leosztották, megy a játék. Jó lesz ez. A türelem ami kis közöségünk legfőbb erénye! Hajrá kisbüfik !
KNZilium csütörtök, 14:41
Előzmény: #95624  rice2
Szerintem önmagában komoly hír, hogy a 4iG a legnagyobb európai befektetője az Axiom Spacenak
Nekem az is megdobogtatja a patrióta szívem, hogy innen a Kárpát medencéből (tehát az USA-ból nézve = rest of nowhere) van egy cég, aki veszi a bátorságot és befektetőként beszállt az új NASA-ba :) 
Szerintem ez utóbbi a nem semmi!
boomax csütörtök, 14:35
Előzmény: #95608  Nemtommilesz
Románia az EU SAFE  programjából összesen 16,68 milliárd euró hitelkerethez jutott. A hitel mintegy 4,2 milliárd euróját nemzeti közlekedési infrastruktúrára, a többit védelmi és biztonsági beruházásokra fordítják (12,48 milliárd euró). Ebből 5,7 milliárd euró (közel fele) értékű szerződést írt alá a Rheinmetall-al . Minden szépen le van osztva a német iparnak. Szvsz a mi SAFE hitelünkél is ugyan ez lesz a helyzet, Russzin legfeljebb a közlekedési infrastruktúrára leadott terveket módosíthatja…. a védelmi beruházásokat aligha…..különben nem adják ide….Hajrá 4iG!
Orbán: 5000 vs MP: 2258 - állami vagyonvesztés -310mrd.
Getup
Getup csütörtök, 14:25
Előzmény: #95624  rice2
Mindig ez a sok jó hir..árfolyam mikor indul már vissza mondjuk 3k irányába..jelenlegi egy fos lassan az mtel osztival 3k ez hol is van?
rice2 csütörtök, 14:21

https://www.portfolio.hu/uzlet/20260604/100-millio-dollarral-szallt-be-a-4ig-az-axiom-space-be-841264
Nem nagy összeg, de gondolom azért szálltak be, mert így mint szövetséges, tulajdonos, majd olcsóbban juthat a Axiom fejlesztéseihez a 4IG.
2230 és 249milla
Csomi_1977 csütörtök, 14:17
Előzmény: #95622  Atti67
Azért szinte esik minden . Rosszul néz ki de aki tud ilyenkor vásárol . Holnap zöld lesz 
Atti67 csütörtök, 14:15
Nem értem,hogy miért,és megint hova esik ez a szar.Opus meg közben minden nap menetel.
Hondatti
Hondatti csütörtök, 13:55
Itt csak idő kérdése, hogy mikor indul meg!Látni a jövőt, üzletpolitikát, terjeszkedést és a volument is.Ami most bizonytalanságot okoz vagy generál az a politikai kitettség.
Lássuk be igy nem maradhat. Ezt MP. is tudja. 
Húzhatja a kormány, nem beszél róla de közeleg az idő amikor kell majd beszélni és döntéseket hozni.
A piszkos anyagiak és az érdek majd helyre tesz mindent. 
Augusztusig mindenképpen!
Addig sajna mazsolázunk csak és örülünk egy-egy felfelé emelkedésnek.
Türelem! 
Buffett szavaiból idézve.
A tőzsde az nem más mint "amikor a türelmes ember elveszi a türelmetlenektől a pénzt"

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek