Csak ugye ha van 100000Ft nyereségem akkor 1770 ért többet veszek mint 4000-ért . Az,hogy mennyi a részvény ára a nyereség termelés szempontjából meg mindegy .
Tènyleg kène valami morzsa hogy emelkedjen jövőhèt csütörtök messze van mèg. Meg ha az állam közvetve tulajdonos ez nem vaygon visszaszerzès hamem ègetés
Én még mindig azt vallom,hogy sok ezressel darabbal játszanak egy 100-as sávban . A nyereségből meg gyűjtik a darabszámot . Ezért jó nekik ,hogy nyomott áron van .
Itt mar tenykent irjak,hogy megkapjuk. “A tárgyalások egyik fontos részét képezték a védelmi, katonai témák. Ennek egyik eleme a SAFE-mechanizmus, amelynek keretében Magyarország 16,2 milliárd euróhoz jutott. A források legnagyobb kedvezményezettjei várhatóan a német Rheinmetall hadiipari konszernhez kötődő üzemek lesznek.”
Ne legyen kétséged, ha igazuk lesz, akkor jönni fog a "na ugye megmondtuk", ha benézték, úgy eltűnnek, mint a sicccc. A kockázatot mindenkinek magának kell kezelni.
Kata ebbe nagy szarba ami itt van hogy lehet valaki ennyire pozitiv mint ők... fel eve esünk es nincs vege emberek fele pénze elégett..de 👏👏milyen jo papir ez👌👌 lehet én vagyok hülye de 3400ftot zuhant ez a sz..r... indi -5% most is...
Pár nap és tök jó lesz, de most, hogy mindenki olcsón beszállhasson, itt tartják 1700-800 körül. Érdekes sztori. Ennyire kegyes még sose volt hozzám a tőzsde...
Szerintem hamarosan azt fogjuk látni, hogy a Rheinmetallal alapított közös cég, hatalmas nyereségeket fog termelni. Bő 1 hét és szerintem bejelentik a SAFE pénzek érkezését. MP 25én Brüsszelbe megy és úgy gondolom majd ott jelentik be és akkor mondhatja, hogy neki adták oda. Lehet venni, 1700 az indi.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.