De, fontos. Az auditbizottság a penzügyi beszámolási folyamatot ellenőrző szerv, valamint a belső ellenőrzési es kockázatkezelési rendszer hatékonyságát is vizsgálja. Fontos, hogy kik a tagjai. Főleg, ha a Rheinmetalltól érkezik. Ez növeli a transzparenciáját a cégnek.
Lehet, hogy nincs nagy jelentősége de az új FB tagok mellett, napirenden van még egy változtatás: az igazgatóság javasolja a Közgyűlés részére a Társaság új
Auditbizottsági Tagjának a Társaság Felügyelőbizottságának Tagját, Klaus Jürgen Neumann-t. (Mielőtt Klaus Neumann 2012 novemberében a Rheinmetall AG-hoz költözött a számviteli osztály vezetőjeként, legutóbb mint...A KPMG könyvvizsgáló cég vezető könyvvizsgálója. Klaus Neumannt 2025. január 1-jén nevezték ki a Rheinmetall AG igazgatótanácsába. Pénzügyi igazgatóként a pénzügyi osztályért felel.)
A mai nap egy fontos mérföldkő, ismerjük az új miniszter álláspontját. Az a kérdés, hogy a felülvizsgálat eredményeként milyen döntések születnek. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a 4iG-ra szüksége van az államnak a felhalmozott nemzetközi kapcsolatok és a szellemi tőke miatt. Kivel tudja helyettesíteni. Tény, hogy a katonák nem gazdasági szakemberek, szocializációjuk miatt nem képesek piaci alapon működni. Lehet vitatni, de ez tény. Mindenki maradjon meg a kaptafájánál. SAFE! Kivel fogjak helyettesíteni a 4iG-et? Plusz vannak olyan vállalások amiket nekünk is illene teljesítenünk a szövetség irányába, hogyha hitelesek akarunk maradni és a SAFE nélkül ezek kivitelezése csak nehezen lehetséges. És itt is van egy fontos határidő, ami hamarosan lejár. Ahhoz képest szerintem örülhetünk, hogy 2076 HUF-nàl járunk. Ez csak 100 HUF-os esés egy ilyen nap után, aminek szerintem örülhetünk. A kérdés az, hogy mikor és milyen mértékű trendforduló lesz, vagy beállunk-e a 2000 és 2300 HUF közötti sávra. Az elmúlt egy hónapban ez történt. Erről ki, mit gondol?
valakinek 500.000 Ft is már kockázat. engedd el, A ma reggeli eladást Kata indította, azóta igazából ezen a szinten oldalaz. Én azt vallom, hogy kis kockázat kis pénz, nagy kockázat nagy pénz senki sem egyforma
Kik a nem szövetséges államok??? A 4IG idén szerezte meg a hadiipari cégek 75%-át. (N7) Eddigi szerződéseket vizsgálhatják, mert nem a 4IG kötötte. Bejelentés nagy hadiipari megrendelésről sem volt. Cégek privatizációját is vizsgálhatják, de abban külföldi szakértők is részt vettek. Szerződéseket nem lehet csak úgy semmissé tenni. Nem értem ezt miért ilyen nehéz megérteni??? Jogállam! Leesik majd az állatok amikor MP és Jászai meg a Ruszin egymás mellett adja a riportot, hazai hadiipari fejlesztésekről :D 2068ft
Ezt ma már kitárgyaltuk. Kik azok a nem szövetséges államok a 4iG-ben? A gyártó infrastruktúra kinek a tulajdona? Németországban és Csehországban miért nem jórészt állami cégek gyártanak?
Ruszin-Szendi szerint az állami tulajdonú hadiipari cégeket olyan cégbe szervezték ki, amely tulajdonosai között nem szövetséges államok is megjelentek. A védelmi iparban szeretnének nagyobb állami tulajdonrészt, és jobban építenének a magyar kkv-kra. Felül fogják vizsgálni a privatizációt és az összes szerződést, amit az előző honvédelmi vezetés kötött.
Mindenki azt csinál amit akar,nem tartozik senki felé elszámolással.Ez egy kiszámíthatatlan részvény,amilyen hirtelen tud esni,olyan hirtelen tud emelkedni is.Aki nincs egész nap a gép előtt,mint én ,ezeket nem is tudom követni.
Közben a maradék 2100as eladás visszavéve 2072-62 között. Senki ne rinyáljon, már csak 2245db hiányzik reggelről, de azzal várok még, ha megengeditek. Legközelebb nem írok le ilyeneket, úgy tűnik kevéssé befogadó itt erre a publikum. Azért kb 75000ft nyerő lett ezen reggel óta, lehet fikázni, de nekem nincs ennyi a napi bérem!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.