Ahogy írtam korábban ma tipikus pénteki csorgás, gyenge idegzetűeknek nem ajánlott nézni. Aki nem érti mi a szitu, javaslom kapcsolja ki, kár rinyálni, ma nem lesz jobb.
Én decemberben eladtam a pakkot 4150 nel. Azota csak swingeles, napizas. Ezert szepen vegig van 4, 3.5, 3x helyekrről 🤣🤣 majd visszamegy . Ha meg lemegy, veszünk hozzá :)
Egyszerűen az egyenleget kell nézni, több v kevesebb. Nem kell túlgondolni. Ezért nem voltam szomorú, amikor eladtam majd ment tovább. Oké, kevesebb darab lett visszavéve, de az egyenleg úgy is nőtt, csak kevésbé, mint ha nem csináltam volna semmit.
Ha van 1000 db 1000 bekerrel. 1misi.Eladod.Lemegy 900 ra, visszaveszed. Lesz 1111 db-od. 900 beker atlaggal. Felmegy 1300-ra. 1.444.300Eladod.Lemegy 1200-re, visszaveszedLesz 1204 db-od 1200 beker atlaggal. Tehat nő a beker átlagod. DE! De ha azt szamolod, hogy a kezdeti 1 misidre ami eredetileg a betolt lóved volt, akkor valóban egyre csökken.Így oks.
Tipikus péntek, fű se nő, délután még egy kis csorgás, előkerülnek a pesszimisták, hétvégén lehet csámcsogni a semmin, aztán jövő héten pár % fel és megint változik a hangulat. Kvázi nem történik semmi érdemleges, de mégis nagy megfejtések jönnek. Szerintem 1-2-3 hétig ez lesz, aztán MP-nél sorra kerül a 4ig is és felpezsdül az élet.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.