Azért az érdekes, hogyha nő az árfolyam akkor nem befolyásolja, ha csökken akkor igen. Én a 4iG nel azert aggódtam, mert tele van USA erdekeltseggel. Egy esetleges Tisza győzelemmel lehet akadozna a sok terv megvalósulása. /nem fog/
Semmi különös, csak egy is lazítás. Sárhegyi István facebook mai poszt: "Az Egyesült Államok vezető iparági szereplőivel kialakított együttműködéseink új korszakot nyitnak Magyarország számára az űripar és a védelem területén, és hazánkat az innováció globális élvonalába emelik. Stratégiai partnerségeink és célzott űripari beruházásaink révén ott vagyunk jelen, ahol a jövőt írják. E törekvés jegyében az alábbi meghatározó lépéseket tettük:– Megállapodást kötöttünk Magyarország első geostacionárius távközlési műholdjának (HUGEO) megépítéséről a Northrop Grummannal, valamint megkezdtük további védelmi technológiai együttműködések előkészítését.– A Lockheed Martinnal közösen elindítjuk a HUMARS programot, amelynek célja a világszerte elismert HIMARS rendszerek hazai gyártásának megalapozása.– 100 millió USD befektetéssel csatlakoztunk az Axiom Space-hez, amely a magyar űrhajós program (HUNOR) kulcsfontosságú partnere.– Term Sheet megállapodást írtunk alá az Apex – Spacecraft Manufacturing vállalattal egy magyarországi közös vállalat létrehozásáról, amely kis műholdas platformok gyártási kapacitását biztosítja Európa számára.– Egyetértési megállapodást kötöttünk az L3Harris Technologies-szel a digitalizáció és a rádiótechnológiák területén történő együttműködés elmélyítésére. Amerikai partnereinkkel együtt feszegetjük az űrkutatás határait, előmozdítva a technológiai fejlődést, valamint egy olyan közös jövő építésén dolgozunk, amelyet a felfedezés és a mérnöki kiválóság határoz meg."
Mol is elérte a 4k-t, pedig ott is politika bőven. Hadiiparra mindenképpen költeni kell, távközlési ág több országból jön.... stb Most zavaros a szitu, de majd letisztul. Ha még nem adtad el az egészet, szvsz hagyj meg valamennyit.
Pont az benne a logika, hogy nem látsz benne semilyen logikát. Nézd meg: Az egyik elad mindet, mert mert szerinte bebukik a cég választás után, a másik eszeveszett módon vásárol, mert szerinte hétfőn kilő és a harmadik ma már vett is, adott is, bukott is,nem tudja mire számítson. Emiatt össze-vissza csapkod az árfolyam. Mindenki tiszás győzelmet vár, azt hiszik többen vannak, mert hangosabbak. A fideszesek csendben várnak, nem akarják hogy lebírlázzák őket. Ismerik a mondást: A tudatlanság ordít, az intelligencia hallgat... Valójában mindenki bízik valamiben. Ki így, ki úgy.
A kérdés jogos. Nincs rá jó válaszom - tudáshiány, rossz rizikószámítás - viszont kérdezem azoktól, akik bizakodnak: ha a politika ennyire befolyásolni tudja egy részvény árfolyamát, az biztosan jó előjel? Őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Jó lenne ha nem így lenne és azért lenne az emelkedés, mert már okafogyott a paráztatás, nem lehet lejjebb nyomni az árat. Real: 2400 s elég nagy pakkokat vesznek.
na be is jött amit írtam, persze nem játszottam meg, az is a baj h elvették sokunk önbizalmát a kereskedéstől is az idei mozgásokkal, amikor már azt se mered lekereskedni ami tisztán látszik, itt a legtöbbünk szomorúan és lefagyva les ki a fejéből, nehéz lesz ebből a felépülés minden téren....
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.