Egy dolgot megtanultam és meg is fogadtam itt az elmúlt hónapok alatt . Valahogy feelnek mindig igaza lesz a végén . Ez volt pár hete is pánikoltak mindenki ,én is . Feel mondta majd vissza megy az árfolyam . A végén nemi lett igaza.
Az igaz!Csak pont amit a kolléga is most ír,hogy hiába van mindened,ha megdöglesz,akkor mit érsz vele?Mikor úgy érzed hogy fúrnak bele fúróval a fejedbe,a tarkódnál,5perc múlva meg a homlokodnál,és választhatsz hogy keresel napi 1-2-5-10 milliót,vagy lefekszel aludni ebéd után,mert a 40% agyad már elhalt,és ha nem idegeskedsz,akkor talán még holnap reggel is felébredsz,akkor úgy vagyok vele inkább a második verzió!Ezért nem csináltam semmit 99%-ba!Pedig most lehetett volna ügyeskedni,csak most nem az emelkedésből,hanem az esésekből kellett volna profitálni!De ez van!Én megértem a kollégát is,hogy elege van!Pillanatnyilag én is sok virtuális nyerőt elbuktam,de kiülöm,mást nem tudok!Ilyen áron már nem adok el,meg napi szinten idegeskedni se akarok!Beszoptam én is ezt az elmúlt 4-5 hónapot,most ez van!De aki nem értette miért,talán igy érti!A gyerek is mondta hogy hagyjak mindent a francba,nem mindig a pénz a legfontosabb.
Önnek totálisan igaza van egyet is értek vele teljes mértékben ra lehet szokni remélem nekem hétfőn vagy kedden itt a vége jelenleg 400 mínusz szeretném ha kevesebb lenne ha nem sebaj elbucsuzoam ettől az egész szartol.Nem éri meg semmiféle millió az csak virtuális utána úgyis elmegy nincs ennek értelme de semmi.Ha eladom pl hétfőn 10 perc múlva élvezd visszamenni ez mindig így van ha nem adom el akkor még élvezd lemenni nincs erre szükségem.Minden tippem mindig bejon ezzel mar hülyére kerestem volna magam de mindegy mert nem teszek ra amire rateszek az mar soha nem jön be pl múltkor vettem molt 3775 ert 3000 rét napokig le fel utána beleuntam 50 haszonnal kiszállltam másnap pénteken 300 lett volna kedden meg 600 hát nem érdekel a héten hétfőn otp t akartam megtippeltem jó az de nem vettem 2 óra múlva lett volna ha veszek mindenért 700 ám másnap kedden úgy voltam nem veszek mindenért csak 100 at 36190 ert 1 perc múlva pár 100 lemezt es utána kB 35500 másnap gondoltam eladom reggel volt 30 ezer rajta egy perc múlva 20 utána 10 utána nulla elegem lett eleladtam 650 Ft jött rajta pár óra múlva 50 ezer .De irhatnam az ellenkezőjét is amikor nem adtam el jól becumiztam itt minden jó es szép es mindent el lehet találni amíg semmit sem teszek ra abban nulla hiba ha mar rateszek akkor semmit.Erre semmi szükségem nincs itt mondjuk nagyon jofejek az emberek azt tapasztaltam de ők bírják es szükségük van erre ezt is meg lehet érteni.De nekem elegem lett sajnos.
Remelem a hienak egy darabot sem vesznek akik most vilagveget kiabalnak a cegre. Valasztas utan johet a Safe hitel es senki ne gondolja,hogy nem a 4ig lesz a hazai hadiipar fo iranyvonala. Ez mar egy nagy multi kulfoldi partnerekkel/tulajdonosokkal+magyar allam. Szepen megegyeznek,ha uj kormany jon esetleg.
régóta tőzsdézek, minden írok, mint szabi, nagyon igyekszem, sokat tudnék írni, konklúzió nem éri meg, ha mindent beleszámolsz, ideg stb, ha hibázol szinte mindent visszavesz és hibázni fogsz, a másik, hogy ha online kereskedsz egyrészt rá lehet szokni/szopni, másrészt nem úgy érzed a pénz súlyát pl ebbe a nagy esésbe mivel 4igre lehet befektetési hitelt felvenni sokan hatalmasakat bukhattak, mert bárhol vettek nem volt jó, ilyenkor megbomlik az egész portfólió és akár magával ránthatja a számlán lévő pénz javát....
Szabi most bánatunkban iszunk, a fordulás után meg majd lehet ünnepelni újra és azért inni :D Sokan az elmúlt időszakban összehordtak itt mindent. Nagyok adják, Jászai köre adja, mentik a pénzt, nem értik, hogy a kicsik pánikolnak. Itt a részvények 87% olyan kezekben akiknek minden db adás-vétel jelenteniük kell. (+3% török na nekik nem kell jelenteni) . 1 érdekesség, hogy tényleg a kicsik adják. 30millió db részvény van a kicsiknél. Összeszámoltam, hogy idén 13,6millió db részvénnyel kereskedtek. (ebbe a tegnapi 2milliós benn van!) Ha ennek közel 20%-a napizás akkor 11millió db forgott!!! Van olyan is aki megvette, majd a pánikban tovább adta és annak a vevője is eladta bukóban, mert bepánikolt. Szerintem kb. 9millió db részvénynek lett új tulaja idén. Ez a közkéz 30%-a!!! Tehát amikor írogatják sokan, hogy menekülnek a nagyok, meg Jászai adja, tömnek a vezérek, akkor valójában a kicsik ugranak ki a szép jövőt ígérő cégből és adják egyre lejjebb, egymást biztatva. Ez a 9millió db ami idén megfordult az összes részvény 3%!!! Érdemes elgondolkodni azoknak akik írogatták az ökörségeket, hogy menekülnek a nagyok! meg ők adják és hiába írtam, hogy a kicsik pánikolnak a választástól. . A hadiipar nagyot fog dobni a hazai gazdaságon és a 4IGén. sokan nem értik, hogy ez a cég fog profitálni a hadiipari és űripari fellendülésből. Ezért írtam már régebben, hogy nagy szerencsélye is van a cégnek, mert ami másnak rossz (háború, fegyverkezés) az a 4IGnek nagyon jó. Az elején amivel terveztek, kb. annak a 3X-osa lesz szerintem. Ez igaz a Rheinmetallal alapított közös cégre is (4IG 51%-os tulaj) mert több gyára lesz a Rheinmetallnak és minden gyárban van informatika is. Tartom a véleményem, hogy 2-3 hónapon belül lesznek bejelentések hazai új gyárról, külföldi hadiipari céggel, ahol a 4IG kisebbségi tulaj lesz. https://www.penzcentrum.hu/gazdasag/20260328/varatlan-fordulat-elkepeszto-penzeket-hozhat-magyarorszagnak-az-europai-fegyverkezesi-hullam-1196127?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator . Az meg amit Jászai bejelentett, hogy a konkrét szerződések duplázódtak és még rengeteg keretszerződés is van, csak folytatódni fog, mert nem győzik majd a következő 10 évben a gyártást. Kicsik meg csak adják ész nélkül, mert valószínű a Tisza nyer. Ősszel ész nélkül fogják venni. Ha a Fidesz nyerne, már választások után jönnék a 310%-os napok szép sorban és menne 1 hónapon belül 4000 fölé. A kérdés az, ha a Tisza nyer beadják a kicsik 2000 alá? Szerintem lehet beadnák, de Jászaiék azt nagy vételekre fogják kihasználni. Dörzsölt fickó és abban igaza van aki 2000ért szórja az csak adja el, mert nem érdemli meg, hogy a céggel gazdagodjon. . Én még 2024ben is írtam, hogy sok kicsi majd 1000 felett veszi észre, meg sokan majd 2000 felett jönnek. Hát úgy is lett és ha igazam lesz 1 éven belül újabb csúcsok jönnek az árfolyamban. Jövő tavaszra legalább 5e-6e között kéne lennünk. Akinek most van szabad lóvéja, vagy havi komoly keresete 1 évig gyűjtheti. Jó hétvégét mindenkinek! Itt szar az idő és ezért ráértem :D Megyek melegebbre is hamarosan :D
Nagy dumás vagy,és bírom is amiket írsz,de azért az senki nem hiszi el,hogy 3 hónap alatt még a netbankot sem nyitották meg,és egy kötést se csináltál.Főleg úgy,hogy sok papírban nyomulsz,és időd is van tőzsdézni.
Üdvözlöm!Ebben természetesen igaza van én sem dolgozom mindig csinálok valami mást lehet nem kell dolgozni de az ember idegeit kicsinalja ez a szemét es bár lehet könnyűnek tűnik néhány millió megszerzése minden létező tippem sok százalékos eltalalom amire nem teszek de minden amire mar rateszek azt soha ebbe belefaradtam.Ha én azt mondom valamire ennyi volt ennyi volt.Par éve csináltam a Kriptot 400 ezerből kB 20 dollár lett.Nem tértem vissza.Visszaterve a könnyű pár millióra lehet így van de a melle kapott ideget ez nem fedezi meg azt ,hogy emiatt 20 évvel előbb felfordulok.Voltak céljaim kB 3 szorozni akarta. A pénzemet de nem akarom megfelezni.Jo tanács es köszönöm is de sajnos ez nem nekem valo az ember idegeit ez tönkreteszi hiába a milliók ha megdoglok sajnos.
Mindenki hibázik nyereg!Anélkül nincs!Aki nem adta el csúcsközelbe az most ha úgy nézzük hibázott,rövid távon biztos,középen is nagy eséllyel!Azért idén 4-5000ft-os árfolyamot én már nem várok!Attól még lehet,de esélye lassan annyi,mint a 3 lábú sünnek a 6 sávos autópályán!Nem kifele megyünk most se az erdőböl hanem befelé!Irán,ikszelés,EU,ukrik,szerintetek igy mi lesz?Mert szerintem egy nagy büdös lófasz még egy jó ideig...
akkor sikerült a csúcson venni szabi, látjátok még a régi tőzsdések is hibáznak, most azért nagyon mutatja a tőzsde a másik arcát, a semmi kegyelmet nem ismerőt, ugye megcsinálja a papír a tavalyi fordítottját, akkor minden bejött bárhol vettél jó lett, most ugyanez van csak fordítva bárhol veszel nem jó, vagyis aki próbálta a tavalyi taktikát idén alkalmazni annak vége, nekem is a tavalyi nyerő java vissza is ment konkrétan és ezen felül van még a hatalmas virtuális bukó, ami tavaly hozta idén viszi és az energiát ugyanúgy bele kell tenni, ami még plusz szívás, ez a kegyetlen rész most....
Akkor következő bulin fizethetsz egy steak-et!Nem kell akkor komoly összegeket elbukjál!2025.11.13.vettem 4900-on,11.14. 4850-en!Ez volt itt a 2 utolsó kötésem 4IG-be,megnéztem a kedvedért!Amúgy idén a netbankot se nyitottam még meg,meg kötést se csináltam eddig!Úgyhogy a bankosok negyedéves wellnesszét most nem én fogom összeadogatni,mert abból amit rólam leszednek,egy radirt tudnak majd max venni kábé!!
Részvényes Társak, Bármelyikünk akkor ad és vesz amikor akar. Ha figyeltétek írásait, láttátok mi a helyzet. Még darabszámot is tudtatok számolni. Korrekten leírta mikor kezdett adni hogyan szokta csinálni. Volt X darab, 60% eladva, 40% virtuális bukóban tartva. Ennyi. Megérdemelte , jól csinálta. Ha emlékeztek nemrég leírtam, hogy az ő korábbi szavai jutottak eszembe a decemberi karózásnál mikor végül döntöttem és eladtam 4150 körül a nagy pakkom. Én sokat tanultam a sok hülyéskedésbe csomagolt bölcseleteiből, és egyelőre kifizetődött, hogy figyeltem. Úgyhogy köszi Kawa még 1x a sok beírást!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.