Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Getup
Getup kedd, 09:23
Előzmény: #87779  pamutt
Spekàzàk a könyvet magyarul...de mar 4,9któl toljàk le akàr mi van bennfentes kereskedés... 
pamutt kedd, 09:20
Előzmény: #87776  Getup
mit jelentenek ezek a 750-esek?
signal2
signal2 kedd, 09:19
Előzmény: #87777  rice2
Látom, még mindig nem akarod megérteni, hogy a részvény és a cégcsoport két külön kategória. Maga a cégcsoport egészen szépen teljesít, de úgy van felépítve, hogy nemhogy az eredmény kis része jut a részvényesekre, hanem egyenesen veszteség. A részvényesek finanszírozzák a leányvállalatok egyéb tulajdonosait. Sajnálom, de így néz ki jelenleg ez a cégcsoport. És igen, Jászai ezt szépen felépítete. 
rice2 kedd, 09:13
Előzmény: #87775  Getup

Lassan már fordulnia kéne. A választás kimenetelét nézzük, még ahhoz képest is sokat esett.
Fekete 1 komoly szakember és Jászainak már az OPUS és Konzum felépítésében is 
segített, ahogy Linczényi is. Ők jászai emberei és bennük megbízik. Aki azt gondolja, hogy a Mészáros birodalom felépítését Mészáros csinálta, hát... Jászai már ott volt az elején, csak a tőzsdére lépéskor jött elő. Orbán ezt jól tudta, hogy ki a "nagy2 ész ott a csapatban és ezért bízta rá a 4IG felfuttatását és a hadiipart, űripart. Ők szakemberekkel  együtt meghatározzák a stratégiákat és vezetik a tárgyalásokat.
Erről az árfolyamról min. duplázni kell majd 2 éven belül. 
2980ft
Getup
Getup kedd, 09:05
Előzmény: #87775  Getup
Tele az eladoi 750dbkal.meg mondig...
Getup
Getup kedd, 09:04
Előzmény: #87773  nyehuma
Nem ugy nèz ki öntik tovabb.. 2970 3perc alatt mar 3,5 megint...
hunmogul kedd, 08:56
Előzmény: #87771  sztiv
ChatGPT: Valószínűleg egy tőzsdefórumos beszólásra/pletykára utalsz. Az általad idézett gondolat szinte szó szerint felbukkan egy Portfolio-fórumbejegyzésben: ott azt írja valaki, hogy „nemhiába rúgták ki Fekete Pétereket meg Jászait anno a londoni Cityből…”. Ez azonban nem híranyag, hanem egy felhasználói komment, tehát önmagában nem tekinthető bizonyított állításnak. 
nyehuma kedd, 08:49
Kene egy eros zold nap… nagyon…
BigD21 kedd, 06:40
Előzmény: #87771  sztiv
Nincs arra vonatkozó nyilvános információ, hogy Fekete Pétert "kirúgták" volna korábbi londoni munkahelyeiről. A váltás a karrierjében egy tudatos szakmai elmozdulásnak tűnik a nemzetközi befektetési banki szektorból a vállalati felsővezetés irányába.A rendelkezésre álló adatok alapján a következő kép rajzolódik ki:
  • Szakmai háttér: Fekete Péter több mint egy évtizedet töltött el a londoni pénzügyi központban (City), ahol olyan neves globális intézményeknél dolgozott, mint a Morgan Stanley és a Rothschild & Co.
  • Hazatérés és 4iG: 2019 júliusában csatlakozott a 4iG Nyrt.-hez, kezdetben tanácsadóként, majd 2020-tól vezérigazgató-helyettesként és az igazgatóság tagjaként. 2022-ben nevezték ki a 4iG Csoport vezérigazgatójává.
  • Jelenlegi státusz: A legfrissebb, 2026. eleji hírek szerint továbbra is a 4iG Csoport meghatározó vezetője, aki aktívan irányítja a holding nemzetközi terjeszkedését és tőkepiaci tranzakcióit.
A "kirúgás" emlegetése valószínűleg csak a tőkepiaci szektorban megszokott fluktuációval vagy a hazai politikai-gazdasági közbeszéd bírálataival kapcsolatos félreértés lehet, de hivatalos forrás nem támasztja alá.
sztiv hétfő, 21:11
Előzmény: #87770  OTP-TOP
Tökéletes látlelet… annyi még hozzá, hogy nemhiába rúgták ki Fekete Pétereket meg Jászait anno a londoni Cityből, a piacot nem értették és az árfolyammanipulálást ott sem szerették ilyen galád módon….
OTP-TOP
OTP-TOP hétfő, 19:02
Munkanap végén az emberfia jobb árfolyamot is el tudna képzelni. Írjátok a könyvben az érdekes mozgásokat. Felmerül a kérdés, hol a tőzsdefelügyelet? Ja elfoglalja a MOL vezérek bennfentes kereskedelmi ügye. Majd elfeledtem!
Sokszínű a fórum. Olvashatunk tömésről, kerti munkákról, ami felüdülés, kemény pesszimizmusról, Madrid is fürdik a fényben (végre egyszer igaza van), van aki veszi stb. Tiszta win-win szitu. Jaa, neem! A srácok olcsón szeretnek venni. 
A konyhapénzt nem ide kell tenni. A piac egy évig is mehet ellened. Fájdalmas sipákolás a vége, hogy a tőzsde mégsem úgy működik, mint egy ATM.
Vagy a beígért csillogó máz alatt részben egy ideig sz*r lapul csak. Azt a piac nem szereti. 
Most pedig van elég szar. Ukrajna, olajválság réme, putyin, Irán stb.
Ha hype-ban vettél, ahogy a fotelből 4500-4800 Ft magasságában sokan 5-6000 Ft-ot harsogtak, egymást túlkiabálva (most persze nagy a k#ss), Te pedig elvakultál, akkor így jártál átmenetileg. Ez a valóság, szól a verdikt.
Aki ellenvéleménnyel mert korábban is élni, az volt a sátán. Beragadtál? Az online tőzsdei tér erre is szolgál bölcseletekkel. 
A következőképp hangzanak: 
- majd kiolvadsz, 
- minek vettél, hisz a vak is látta, hogy korrekciózik
- a cég szuper (lehet, de az ár mást mutat), a piac hülye
- olcsón szeret a nagybüfi / kopasz venni
- választás miatt esik
- hadiipar sokszoros megtérüléssel bír (csak még nem itt, ahol 1% ebből a bevétel)
- Trump elhozza a világbékét és helyreáll (minden is)
- menj öleld meg a párod, szeretteid, az örömöt okoz. Tudom:)
Válassz sebeidre gyógyírt a fentiekből, aztán ne nézz rá egy-két hétig. Megsúgom, hogx attól sem fog felmenni, ha nem akarják a piacon / vezérlőben, de lagalább nem esz az ideg.
Addig jászai mentora, a dagadt varangy és jóbarátja, Trump a béke hírnöke, majd békét teremt. Aztán itt a nagy happy end. Vagy nem!
Épp békét teremtenek gőzerővel, így lehet a CPAC nevű hó végi hazai rendezvényt ő és a tömeggyilkos Netanjahu is mellőzi. Valaki majd felmondja a kötelezőt.
Lehet ódákat írni a cégről, maga is közöl egyedülálló híreket. Hiába áll sok lábon, vagy diverzifikáltan. Sőt álmodozni is lehet, mi is tesszük, a billenytyűzet elbírja, de a számok nem hazudnak. Akár tetszik, akár nem.

Jelenleg ennyit ér! A nehézségek is elmúlnak egyszer, aztán az árfolyam nekilódul ez nem kétséges. A kérdés a mikor..?
Üdv, 
Egy kisbüfi.
BigProfit
BigProfit hétfő, 17:41
Előzmény: #87764  Atti67
Valakivel összekeversz szerintem. Lapozz tovább ,te is…
Rellim
Rellim hétfő, 17:17
Előzmény: #87766  jofej
Nekem ez már csonkítás, én már nem is nyalogatom a sebeim. Teljesen értelmetlen. 
Ez már vérengzés, ami az elmúlt 4-5 hónapban itt megy. 
Atti67 hétfő, 17:12
Előzmény: #87762  jofej
Felfelé miért nem tudnak forgalmat generálni Jászaiék?Már unalmas a mindig csak lefele. 
jofej hétfő, 17:11
Előzmény: #87763  Rellim
Hát nyalogatjuk a sebeinket, de remélhetőleg egy ilyen szintű esés után (amit egyébként szerintem semmi nem indokolt) hamarosan jön a feltámadás, hogy stílszerű legyek, hiszen közeleg a húsvét.
nyereg
nyereg hétfő, 17:09
Előzmény: #87762  jofej
de akkor miért állnak be hatalmas mennyiségekkel eladóira? Amik szerintem nem valós pakkok, hanem lenyomó, elrettentő pakkok, ezektől még inkább nem veszik magasabban
Atti67 hétfő, 17:06
Előzmény: #87761  BigProfit
Bétgyuri találj vissza helyedre,ott vigyorogj
Rellim
Rellim hétfő, 17:06
Z 3075
Csodás 
Milyen kihalt ma a fórum....
jofej hétfő, 17:05
Én nem hiszem, hogy ez választási para. Fél négy körül még csak 100 millió körüli volt a forgalom, ezért biztos voltam benne, hogy elkezdik önteni, a magasabb forgalom elérése érdekében. Mivel nem nagyon veszik az eladási oldalról, ezért a kívánt forgalom elérése miatt kénytelenek a vevőkre borítani. Nem tudom, hogy mi a forgalomgenerálás oka, de szerintem erről van szó.
BigProfit
BigProfit hétfő, 16:59
Előzmény: #87758  Palika2008
😂😂😂

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek