Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tomspice hétfő, 07:56
Előzmény: #86938  Worthington
Valamennyi eses lesz,de reméljük hamar helyreáll, kb 2 nap
Joska11 hétfő, 07:37
Előzmény: #86937  TB88
Persze tudták....Nyilván ide szóltak nekik. Mikor a legnagyobb titokban tartották
Worthington
Worthington hétfő, 07:36
Előzmény: #86936  hekki
Nem Pakisztánban vagyunk! :))) Mitől lenne ekkora esés? Nézz szét az ázsiai tőzsdéken! 
TB88
TB88 vasárnap, 23:37
Előzmény: #86936  hekki
Vszinu... de, hogy a 4IG esni fog az is tutti. Penteken mar tudtak ezt, ezert nem vartak meg a pentek delutant a kozzetetellel. Meg a haboru elott felvertek szepen. Alig feltuno 🙂 remelem nem lesz igazam, de nagy esws lesz.
hekki
hekki vasárnap, 23:17
Hétfőn BUX -5000?
Nemtommilesz
Nemtommilesz vasárnap, 21:02
Előzmény: #86925  Shaun
Erről a mi kis falunk egyik része jutott eszembe, mikor a polgi külön országot akart Pajkaszegből, Piroska meg ment a boltba még az áremelkedés előtt, és mondta a másik öregasszonynak, "Nem, ez nem pánikfelvásárlás, csak mindenből 50x annyit kell venni, mint egyébként" :)
Ahham vasárnap, 14:34
Előzmény: #86932  Ecpec
De a választás előtt vmit sos át kell adni, mert a repülőrajt másfél éve késik...
Ecpec
Ecpec vasárnap, 11:47
Előzmény: #86931  SilentMode
Nem szoktam tamáskodni, de nekem ezzel kapcsolatban azért hiányérzetem van.
 Ha budapesten rendezik akkor leginkább ez csak politika és sejteti , hogy nincsen a szalag  kész,ergo nincs mit mutatni a médiának direktbe.
Audi nyitásnál mindenki ott volt a helyszínen, felhajtás híradó, fotók, filmek, online média hírei garmadája, mercedesnél szintén ,és a többi... Kézzelfogható volt mindenkinek. 
Én nem mondom ,hogy nem lesz gyártás, de valószínűbbnek tartom, hogy ez csak az év második felében kezdődik meg. 
Szóval azért ez egy kicsit furcsa. 
Bár rohadtul ne legyen igazam! 
SilentMode
SilentMode vasárnap, 11:18
Az igazán fontos nekünk a holnapi Budapesti 4iG/Rába esemény lesz, azt figyeljetek.
"A 4iG szerint nem vonták vissza Pintér Bence meghívását, hanem az egész győri rendezvényt lemondták, és helyette Budapesten lesz az esemény. A 444-nek azt állították, hogy „a külföldi partnerek és diplomáciai vendégek, hazai és külföldi miniszterek jelentős száma” miatt döntöttek így."
Worthington
Worthington vasárnap, 10:19
Előzmény: #86928  Atti67
A Rheinmethall részvény árfolyama gyakorlatilag az ukrán-orosz háború kitörésével indult el felfelé! Aznap 4 %-pluszban zárt ha jól láttam. Érdemes ránézni az grafikonjára és megkeresni 2022 februárját. 
Kawaszabi77 vasárnap, 10:14
Előzmény: #86925  Shaun
Tulajdonképp nekem nemhogy auto meg motor,még roller se kéne!A közlekedési szükségletem valójában 0 méter/év!A bolt itt van 78 méter,a posta meg 211 méter!Ha levágják az egyik lábam,akkor is el tudok mankózni mindenhova!Szauna,konditerem itthon is van,oda is csak a haverok miatt járok!úgyhogy ha 20.000 ft lesz egy liter benzin,akkor se fogok zavarba jönni,ha pénzem se lesz,akkor se!De viccen kivül ez a helyzet nem vicces!Baj van mindenhol!Jó vége ezeknek nem lesz!
Atti67 vasárnap, 09:47
Előzmény: #86927  JampiJampi
Én is ezt gondolom.A védelmi cégek most fel fognak értékelődni,és a SAFE pénzek.is jönni fognak.
JampiJampi vasárnap, 09:14
Előzmény: #86926  JampiJampi
"Összegzés a holnapi nyitáshoz
Míg a tőzsde egésze az olajárrobbanás és a növekvő infláció miatt nyomás alatt lehet (Orbán Viktor miniszterelnök szerint az iráni háború jelentős energiaár-emelkedéssel fenyeget), a 4iG védelmi ipari lába éppen ellentétes irányba, felfelé mozdíthatja az árfolyamot. A befektetők a háborús kockázatok ellen védelmet nyújtó, "menedék" részvényként is tekinthetnek rá. "
JampiJampi vasárnap, 08:40

AI véleménye a holnapi 4ig napról:
"Összegzés
Bár az iráni háború hírei volatilitást (erős árfolyamkilengést) okoznak, a 4iG esetében a holnapi nyitáskor a friss pozitív vállalati hírek (Mubadala, éves jelentés) dominálhatnak a globális félelmekkel szemben. A befektetők ilyenkor mérlegelik, hogy a cég védelmi ipari szerepe és a tőkeerős arab partner megjelenése felülírja-e a háborús kockázatot. 
Portfolio.hu
Portfolio.hu
Szeretné, ha megnézném a védelmi ipari szektor többi szereplőjének reakcióját is a konfliktusra?"
Shaun vasárnap, 08:07
Előzmény: #86924  Kawaszabi77
Tankolj a mociba, kocsikba sztem
Nem egy nap lesz, mire okès lesz a helyzet sajnos
Kawaszabi77 vasárnap, 07:56
Burdzs al Arab-ba aki foglalt jövő hétre,mert ott akart nőnapozni az nem biztos jó ötlet,ha megy!Bükkfürdő,Gyula,Zalakaros most nem olyan rizikós!
DrWatson vasárnap, 06:48
Előzmény: #86916  Nemtommilesz
"Mondtam  a páromnak még az ukran haboru elott hogy lesz egy komoly haboru a mi eletunkben"
Mondjuk ezzel nem lőttél nagyon mellé. Nem is tudom hogy volt e a történelem folyamán olyan hogy Európában 80 évig nem volt valamilyen háború.
Kawaszabi77 vasárnap, 06:23
Aki kérdezte pénteken ki adja 3600-on a 4ig-et meg miért rájött?Ma mindenki tankoljon meg,azt amig ki nem füstölik ezeket az Irániakat is jobb ha nem nézitek a tőzsdét!Az se gyanús miért szombaton kell valakit megtámadni,miért nem hétfő reggel mondjuk nem?
Kawaszabi77 vasárnap, 05:35
Ez az Iráni sztori most annyira hiányzott mint sárgaláz a lepratelepről kábé.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek