Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kawaszabi77 szombat, 10:25
Előzmény: #84495  Rellim
Most már ne kapkodj!Ha idáig nem adtad el,akkor várj vele!Majd jó lesz!Kérdés mikor!Max megmondod otthon hogy idén a valentindéj sztornó,és jövőre esetleg mentek ha lesz rá keret!Nyugi,én se megyek most!Inkább spórolok!Ami kis lóvét össze tudok véres veritékkel kuporgatni inkább a fiamnak adom,mint valakinek elszórjam!Nekem meg van mindenem,vennem úgyse kell már semmit!
Atti67 szombat, 09:57

Mindenkinek a saját döntése,hogy mit csinál.A bukod egyenlőre csak virtuális,amíg el nem adod.Nekem már régóta megvan,azóta majd dupla haszon van rajta. 4070-nél volt dupla.Én is folyamatosan veszegettem,van alacsony árfolyamon is,a legmagasabb vételem a 4150 volt.Most 18 milla virtuális nyerővel van kevesebb rajta,mintha a csúcson adtam volna el.Gondold el ricse-nek a nagy pakkján  mennyi lehet ez.Én tartom nem ugrálok ki-be,mert tudom,hogy jó helyen vagyok,és nem tudok egész nap a gép mellett ülni,hogy lekövessem a nagy kilengéseket.Sokszor akkorákat ugrik le és fel,hogy csak pislog az ember.Én a jelentésig várnék a helyedben,mert előtte még biztos,hogy lesznek hírek.A választás meg még bizonytalan,szerintem egy hajszállal fog nyerni egyik,vagy a másik.Ez már egy nemzetközi cég itt senki nem tud elvenni,és nem is akar,mert úgy be lehetnek betonozva a szerződések,hogy nem is lehetne.
Meglátásom szerint hétfőn felfelé lesz az irány,de dönts a saját belátásod szerint,ne befolyásoljon senki véleménye.
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 09:29
Szerintem se kapkodj. Mikor én decemberben eladtam a pakkot 4150 korül  utána mostanáig többször volt rajta + 200, +300.  Valöszínű lesz most is felugrás, csak légy résen ha felszúr
1791akipoV szombat, 09:05
A Google AI-jal "beszélgettem" hosszasan tegnap este és most kora reggel relatíve jól beszorított kérdésekkel mint árfolyam mozgás, csorgás, pánik, gyűjtögetés, mozgóátlagok, jelentés, SAFE, RÁBA, Jászai, tőkebevonás, Viktor, választás... Összességében "látva" talán kicsit megnyugtatott de a 4500 körülieknek nehéz, a vezetőségnek nem érdeke amit látunk. Tudják, van és lesz pozitív reakciójuk rá csak mi még nem tudjuk. Kitartást!
Ahham szombat, 08:38
Azért a délutánt várd meg, mert ilyen öntés után mindig felrántják. Darabonként lesz rajta 2-300 ftod. Ha tényleg dobni akarod. 
Rellim szombat, 08:32
Előzmény: #84494  Kawaszabi77
Megfogadom a tanàcsod.
Hétfőn kibaszom a 4IG-t, realizálom a bukót, többit meg el "valentindéjezem"...
Kawaszabi77 szombat, 07:43
El kell menni Fuerteventúrára valentindéjezni!Nem kell folyton idegeskedni!Ha meg bukik az ember,akkor az van!Nem lehet folyton csak nyerni!Akkor mindenki milliárdos lenne!Akkor mi lenne?A Suzuki szalon bezárhatna,azt csak a Ferrari lenne nyitva,meg a Porsche,ilyenek!Meg a kukát se vinnék el,mert senki nem menne el kukásnak se!Balin meg ki kéne irni megtelt,a balcsi meg pangana az ürességtől!Ilyeneket is matekoljatok be!
Volt-Nincs szombat, 04:08
Előzmény: #84445  SilentMode
Ha te mondod.. :)
Mindenesetre én már pluszban vagyok.
Atti67 péntek, 22:21
Előzmény: #84490  Atti67
Jav :Save pénz. átírta a telom
Rellim péntek, 22:04
Előzmény: #84489  Nemtommilesz
Nemtommilesz a jövőben, de ha ezzel a tempóval generálják a forgalmat, jövő héten 3500, rákövetkező héten pedig 3000 alatt leszünk.
Szép kilátások...
Atti67 péntek, 22:03
Igen fura,ami most itt megy.Sok a csalódott ember,és a bizoytalanságban próbálják minél több ember kezéből kicsavarni a papírt.Ennek jó talajt ad a mostanában kialakult fórum hangulat is.Nem jönnek hírek,holott az év végén szinte minden nap volt valami.Bizonytalannak állítják be a Dave pénzek érkezését,amiből szerintem biztos,hogy fogunk kapni,mert az nem ingyen pénz,hanem az országok védelmére kell költeni,amibe mi is bele tartozunk a NATO révén.Mi igényeltük.az egyik legtöbbet,ezért hosszabb az elbirálás.Lehet ,hogy nem annyit fogunk kapni,de szerintem kapunk.
És itt van 3 hét múlva a jelentés
,ami jónak ígérkezik.Szerintem hamarosan hír cunami érkezik,és addig próbálják begyűjteni minél alacsonyabb áron a papírokat,hogy szép nyerőjük legyen rajta. Nekem ez a véleményem,és nekem sem tetszik ami most itt megy.
Jó hétvégét mindenkinek!
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 21:13
Előzmény: #84488  Andre75
A forgalomgenerálás egyértelmű szerintem mindannyiunknak. Technikailag, én úgy láttam azért lefele megy ilyenkor az ár, mert ha felfelé csinálná, vevő lenne más eladó részvényére. Csak lefele van lehetősége, hogy nagy %-ban sajat reszvenyt tegye ide oda. A kérdésem arra irányult, hogy a forgalomgenerálásnak mi lehet a valódi indoka? Miért kellhet ez, még úgy is, hogy megy le az ár. Vagy csak technikát váltott a gyűjtögető, és hétfőn lejjebbről támad stoppokat majd?
Andre75 péntek, 20:40
Előzmény: #84487  Nemtommilesz

Szerintem órákban gondolkodni hülyeség, nagyon nehéz megélni napi kereskedésből, hosszú távon csinálod tuti bukta és sok hasznosabb dologgal lehet foglalkozni..Ha egy ideig lefelé megy sokan azt látják csak lefeke tud menni, és pont így van ez fordítva. Szerintem sok amatőr is belevett és beleesetek abba a csapdába, hogy napi-heti szinten gondolkodnak csak, veszteség garantált. Nyugi, szerintem hamarosan biztos fordul. Nekem gyanús, hogy tudatosan nyomják le forgalomgenerálás miatt. 
Nemtommilesz
Nemtommilesz péntek, 20:14
Érdekelne nálam okosabbak hogyan látták az utolsó 1 órát, de inkabb az utolsó fél órát. Hétfőn leöntés pánikoltatás gyűjtes, majd úgy tűnt kedd szerda bálna vagy intézményi szisztematikus kitárazás volt. Ma nem volt nagy forgalom, aztán beduplázott 8-ad idő alatt. Az ár nem emelkedett, hanem ment le. Én úgy láttam a könyv pörgött, pakolták és rakták rá de sebesen. Szerintem valaki egyik zsebéből a másikba pakolta, azért szélsebesen, hogy más ne férjen bele a pakolásba. Akkor viszont a forgalomgenerálás volt "csak "a konkrét cél. Nem kicsi manipuláció. De mi indokolhatja szerintetek?
kreta
kreta péntek, 18:58
Előzmény: #84482  Rellim
Nem a papírral van baj hanem az árfolyam ahol bele vettél…..
Sejteni lehetett hogy egyszer minden emelkedés véget ér,
És aki lentről van bent az még így is nagyon jó üzletet csinált!!!!!
Én is akartam lentről venni de már késő volt,
Hogy őszinte legyek én már 2000-en nem mertem belevenni…
Nemhogy 47xx-en..
Szerintem így is sokan megcsinálták a szerencséjüket ügyesek voltak aki bentragadt annak kitartást de még egyszer mondom ezen az árfolyamon én már nem vettem volna
kreta
kreta péntek, 18:58
Nem a papírral van baj hanem az árfolyam ahol bele vettél…..
Sejteni lehetett hogy egyszer minden emelkedés véget ér,
És aki lentről van bent az még így is nagyon jó üzletet csinált!!!!!
Én is akartam lentről venni de már késő volt,
Hogy őszinte legyek én már 2000-en nem mertem belevenni…
Nemhogy 47xx-en..
Szerintem így is sokan megcsinálták a szerencséjüket ügyesek voltak aki bentragadt annak kitartást de még egyszer mondom ezen az árfolyamon én már nem vettem volna
KKR13
KKR13 péntek, 18:51

Szerintem ez nem annyira meglepő.
Az eddigi elért eredmények alapján nem volt mire emelkedni 800-tól (személy szerint sajnáltam is, hogy ilyen gyorsan történt), de ha a potenciált, megszerzett piacot, a jövőben realizálandó értékeket nézzük a cégben, akkor pedig még innen akár többszörözhet is, csak arra valószínűleg még éveket kell várni.
Én korábban 5-10 évre tettem azt (tekintve a folyamatos akvizíciókat, kitermelendő hiteleket, stb.), hogy elkezdenek jönni a jelentős eredmények, ezért is aludtam be 800-nál, hogy még úgy is lesz időm tovább vásárolni.
Ám mivel a kis befektetőknek még fingjuk sem lehet arról, hogy ténylegesen milyen ütemben kezd a cég realizálni eredményeket, így csak találgatunk, de ha valaki hosszú távra tervez, max. a belépési pontot tudja elcseszni és ezáltal a realizálható hasznokat, de összességében szerintem nem fog rosszul járni, csak járhatna jobban is.
Szerintem még a dimenziót sem tudjuk megbecsülni, mert ha mondjuk közép-ázsiai, afrikai feltörekvő piacokon is nagyot harap - akárcsak a telekommunikáció terén - a cég, rögtön kezdhetünk új dimenzióban gondolkodni. 
Azok, akik nagy tételben vásároltak, na azoknak valószínűleg azért több információjuk van és nem hinném, hogy spekulatív időtávban gondolkodnak. 
Simán el tudom képzelni azt is, hogy most egy-két évig 2000-3000 és mondjuk 5000-6000 között fog ingázni a részvény árazás, aztán a következő évtizedben (első nagyobb hitelek törlesztését követően) újabb nagyobb szintet lép. 
Ám, az sem elképzelhetetlen, hogy annál hamarabb fognak üzleti eredmények vagy újabb stratégiai célok realizálódni és hamarabb zajlanak le majd árfolyam emelkedések. 
Senki sem tudja a pórnép közül megsaccolni, hogy például a védelmi, űriparban milyen szinten lehet gondolkodni, beruházás, forrás igény, árbevétel, jövedelmezőség terén, az eddigi IT szektor az, amit nagyjából becsülni lehet, de azt is csak a jelenlegi keretek között.
feel
feel péntek, 18:24
✌️
Rellim péntek, 18:20
Előzmény: #84479  feel
Köszönöm, hogy megosztottad tapasztalatod. Én azonban picit másképp látom. 
Régóta tőzsdézek, (bár szinte kizárólag bluechipek közül válogattam. Leginkább MOL, és Teló) 4IG-be kb 3 hónapja vettem bele. Éltem meg zuhanàst, nagyobb eséseket. Covid ideje alatt a MOL is ilyen volt. A különbség annyi, hogy ott tudtam az okát. Covid, kutak zàrva, esés. Ennyi. Veszek még, majd visszajön.
Ez valahogy teljesen más. Nem értem, mitől, és miért teszik napi szinten lejjebb, hónapok óta?
Tudom, mindig van magyarázat. Hűtik az RSI-t, megjáratnak szinteket, nagyot ment ezelőtt, jó hír jön, előtte lenyomják. Szerintem mindez bullshit. 
Kísértetiesen kezd hasonlítani a masterplastra. Azt is nagy hype-al 4500-ig húzták. Majd vissza 2600-ra. Aztán, azóta is ott van, évek óta.
Elkeseredetten, de én is tartom még a papírt, bár ez az árfolyam már eléggé fáj, és fordulatnak a jelét sem látni egyenlőre.
Még annyi, hogy természetesen minden az én döntésem volt. Ennek ellenére, amelyik papír 3 hónapja érdemi korrekció nélkül esik, én nehezen tudom jónak nevezni.
Bocsi mindenkitől.
Worthington
Worthington péntek, 18:06
Előzmény: #84479  feel
Dow Jones ath-n! Előbb utóbb mi jövünk! 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek