Én is vettem MOL-t, igaz, keveset. Kb ugyanakkor, mint a 4IG-et. A sors fintora. MOL-tól az osztalékon kívül nem vártam semmit. Mit ad Isten, MOL meglódult, 4IG-em meg mindig minuszos ..
OTP és a MOL csúcsra járatása után jöhetünk majd mi is. MOLba még én is belepiszkáltam 3000 alatt és vettem LONG75 certit. Szerintem 4IGnél majd komoly kitörés jöhet. Én felfelé látom és szvsz. nem áll majd meg 5000nél. +20%-os emelkedést is simán belelátok az árfolyamba. Kis közkéz miatt 1-2 milliárdos vételnél sokat mehet majd. Ha jönnek új hírek, jöhetnek a nagyobb vételek is. 4370ft
Jaaa nem erdekelnek, csak " hergelem" őket :) Persze, itt mindenki a saját maga szerencséjének kovácsa, én is fizettem tanulópénzt. De abból tanulunk igazán, és nem felejtünk. Meg van egy cimborám én csak racionál Tibinek hívom. TŐLE is tanulok igazán! Abszolut nem beszél, de ha mond egy egy rövid tőmondatot az nagyon summás! Nagyon hálás vagyok Neki! Visszatérve a stratégiádra, én eredetileg úgy szálltam be legyen 2x annyi mint az állampapír. Aztán sokszorsa lett. Fel sem voltam készülve ekkora rakétára ilyen hamar. Onnan rossz volt nézni mi történik a vagyonkámmal ami az ölembe esett. Ezért eladtam a pakkom. Egerészem kicsiben most. Legyen sikeres amit kigondolsz és végigviszel, az meg ne foglalkoztasson mi lett volna ha.....legfeljebb máskor másképp tervezel ezek után :)
👏ez a tőzsde lényege amit csinálsz. Nem az hogy most kell venni mert majd egyszer lesz ennyi meg annyi . Biztos lesz annyi de addig lehet kereskedni is
Ne rugózz már ezeken a mínuszokon. Te pénzed, nem másoknak kell megfelelj. Mindenki úgy kereskedik ahogy jónak látja. Nekem például meg van az egész pakkom semmennyit sem adtam el belőle. Majd a jövőben eldől mi lett volna a jó megoldás.
Többiek úgyse olvassák, ezert megírom Neked. Szerintem most a sávos kereskedés azert működik mert iranyitott az arfolyam par 100 Ft-on belül. Savosan veszed, es adod. Ennyi. Mindig van eladni való és penz is. Barmerre indul, jó lesz. Vagy aznap, vagy masnap, vagy egy het mulva. Ha lejjebb megy lentebb egereszek, ha feljebb fentebb
Látod Zno, erről beszélek. Záporoznak a mínuszok :) mindegy hogy 🚀🚀🚀 vagy velemény. Kívancsi lennék a mínuszolókra hogyan kereskednek a valósagban ezzel a papírrral, de biztos mindegyikük sokkal sokkal ügyesebb és legalabb 1000x annyit keres mint én, ezért meg sem kérdezem :) és biztos sosem hazudnak a teljesitmenyükről, meg reszvenyeik számáról. Az a baj, hogy ide jut a fórum, és nem arról szol, hogyan keressünk penzt okosan.
Megírom, lesz ami lesz. Szerintem ezen a reszvenyen most a TA nem működik. Kb porból jóslás a hatásfoka. Utólag bármit oda lehet húzni a már kialakult görbéhez, hogy na én megmondtam....a tények pedig: hírekre esett, jó Q3 esett, a "semmire" emelkedett.....szóval megyünk a farvízen a bálnák után hátha marad valami. Ők teszik, mi pedig megéljük az árfolyamot. Nem vagyok negatív, mert keresek a részvénnyel, de én így látom. Viszont amit zsigerben érzek, a valasztásnál lehet majd keresni igazán :)
Köszi! Ezresekben vannak a milliók. Aki a kicsit nem becsüli....stb stb....én lehajolok ha ott a lehetőség. Pláne nem csak virtuálisan, hanem realizalva. Meló mellett második fizu kijön, akkor meg nem megéri egerészni? Persze van akinek ez kevés, de mint mondtam nem egyforma a takarónk. Amíg a nagy dunyhán ültem néha már szarul voltam mikor esett esett esett....de ez megszűnt miután eladtam. Most 1000-db al egerészek. És jól vagyok. Kis párnán is lehet jól aludni :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.