Gellért Jászai és 4iG Space and Defence Technologies kedveli ezt Lockheed MartinLockheed Martin2 999 327 követő2 999 327 követő8 ó • 8 órája • Bárki láthatja a LinkedIn-en vagy azon kívülKövetés Megállapodást írtunk alá 4iG Space and Defence Technologies -vel egy magyar specifikus, hosszú hatótávolságú rakéta-tüzérségi rendszer fejlesztéséről. A bevált tüzérségi rakétarendszer indító-töltő modul integrálásával a magyar gyártmányú teherautókra ez a partnerség NATO-kompatibilis tűztámogatási megoldást biztosít a magyar védelmi erők számára, miközben bővíti a helyi ipari kapacitást és az ellátási lánc ellenálló képességét Közép-Európában. A megállapodás hangsúlyozza a stratégiai értéket egy vezető európai védelmi partnerrel való együttműködés érdekében a regionális biztonság erősítése, a változó NATO-kötelezettségek teljesítése és a magas értékű, hazai gyártási kapacitás létrehozása érdekében.
Reggel 9kor űrhajó indul 5000 felé!A kilövő állvány mellett kérjük vigyázzanak!!Aki meg bent van még a buliba,öveket becsatolni,adventi gyertyákat elfújni,azt ide koncentrálni!Aki ráér,meg onlájn,irjon ímélt a cégnek,Boldog Karácsonyt,további sikeres munkát!Aki meg úgy van irja meg:köszönöm a lakást,vagy kösz az új X6-ot,meg ilyeneket!Vagy:Üdv Maldívról,dolgozzatok sokat!Biztos örülni fognak!Mindenesetre én futok egy kört nyitás előtt már,pianagyker,stb!Ha itt nem lesz mire inni holnap,akkor majd az ünnepekbe elfogy,támadnak a rokonok ezerrel majd!Én píí vizet iszok csak,de ha azt adok nekik is,legörbül a szájuk!Úgyhogy aki akar,vedelhet!Nem sajnálom én tőlük!🍾🥂Ott a sok sör is kartonszám,amit Prágából hoztam,én egy dobozzal nem ittam meg abból sem,majd most megitatom azt is!Kerülgetem csak fél éve a garázsba!
Szia feel! Na szuper, hogy még te is ébren voltál! Így szépen összejön az összes szál, összefüggés! Igen, el is felejtettem kizárólago értékesítést! Akkor te is azt mondod, hogy ez egy nagyobb horderejű dolog! Szuper!
Szia Worthington! Tudtam én, hogy lehet rád számítani!:) Akkor megerősítetted, amit írtam, hogy van közünk hozzá és még az enyhe forgatókönyv is jelentős számunkra! Hát már ennek magában emelkedésre kéne késztetni az árfolyamunkat:) De ez csak rárakódik a péntek estiekre. Szóval kitörés megerősítve!:) Az a lényeg, hogy aki érdekeltek a nagyhalak, azok értékelik ezt a hírt és munició a holnapi emelkedéshez! :) Na kíváncsi leszek reggel! Köszi még egyszer a hozzá szólásokd!
Utóbbi lépéssel a magyar járműgyártó többségi tulajdonosaként a 4iG SDT EGY Zrt. kizárólagos jogokat kap a Tatra márkájú katonai járművek értékesítésére, összeszerelésére, szervizelésére és disztribúciójára, de azt is rögzítették, hogy mindezzel a Rába a második helyre lép előre a Tatra globális beszállítói rangsorában, és a közép-európai régiót kiszolgáló gyártási és fejlesztési központ jöjjön létre Győrben.
Szia, nekem az Ai-ezeket a lehetséges forgatókönyveket hozta: A Tatra Defence Slovakia most kapott egy 4 000 darabos T‑810M
katonai teherautó‑megrendelést.
A cseh Tatra Trucks nem győzi a gyártást, ezért
a szlovák üzem
bővít.Ez a
helyzet tökéletes lehetőség arra, hogy a Rába komponenseket szállítson vagy
akár összeszerelési feladatokat kapjon.A CSG‑nek szüksége van kapacitásra, a Rábának pedig van gyártóterülete
és szakértelme. Konzervatív forgatókönyv: Rába futómű‑beszállító Egy katonai teherautó futóműköltsége: 8–12 ezer euró. Vegyünk átlagosan:
10 000 euró 4 000 jármű × 10 000 euró = 40 millió euró kb. 16 milliárd forint
bevétel 4 év alatt Éves átlag: 4 milliárd Ft. Ez már önmagában 10–15%-kal
növelné a Rába árbevételét. Közepes forgatókönyv: futómű + alvázmodul Ha a Rába nem csak futóművet, hanem
alvázmodulokat is szállít: Komplett modul értéke: 20–25 ezer euró. Vegyünk
átlagosan: 22 000 euró. 4 000 jármű × 22 000 euró = 88 millió euró kb. 35 milliárd forint bevétel 4 év alatt. Éves
átlag: 8–9 milliárd Ft. Ez már látványosan megdobná a Rába eredményét. Optimista forgatókönyv: részösszeszerelés Győrben
Ha a Rába a Tatra számára összeszerelési kapacitást is
átvesz (amit a 4iG–CSG stratégia kifejezetten említ): Egy összeszerelt jármű
modulértéke: 35–45 ezer euró. Vegyünk átlagosan: 40 000 euró. 4 000 jármű × 40 000 euró = 160 millió
euró → kb. 64 milliárd forint bevétel 4 év alatt. Éves átlag: 16 milliárd Ft. Ez
már duplázhatja a Rába jelenlegi árbevételét.
Olyat találtam most, hogy próbálok keresgélni a Tatra és Rába kapcsolatáról, hogy a Rábát a Tatra első számú beszállítójának akarták! Nem tudom ez hol áll mi valósult meg, de ha nem is az elsőszámú, akkor is jelentős bevételt hozhat Rábán keresztül a 4IG-nek! De reggel majd más is hozzá szól! :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.