Azt sosem néztem, hogy meddig megy le, vagy meddig megy el felfelé.
Persze 1 folyamatosan, fejlődő cégnél a felfelé, többnyire időtáv kérdése.
Tavasszal senki nem gondolta, hogy idén 3e is lesz az árfolyam, erre akkorát emelkedett, hogy 35ft kellett volna az 5ehez. Szüksége a nagy e,emelkedés után 1 kis korrekció, hogy pihenjen az árfolyam.
Utána könnyebben mozog felfelé.
Eddig is voltak korrekciók idén.
Én a Telekomhoz képest is nagyon olcsónak tartom. Itt a cég több lábon áll, vagy fog állni és mégis a kapitalizációja sokkal kisebb mint a Telekomnak. Ráadásul olyan üzletágakban működik, ahol 20%-25%-os a nyereségesség. Ezek az üzletágak már jövőre termelnek és a telekommunikáció átalakítása is befejeződött.
Sokan nem veszik figyelembe, hogy az elmúlt 3 évben hatalmas leírásokat tett a cég és negyedévente több milliárdba kerültek az átalakítások. Ezek most majd megmaradnak és nyereségként jelentkezhetnek.
.
Az számomra érdekes, hogy most 4000 felett milyen sokan a részvény ellen beszélnek. (Ez nem rád vonatkozik) Legtöbbet emelkedett idén, jó a jelentése, van jövőképe, új üzletágak, hatalmas növekedés, stb.
Sokkal komolyabb vezérei vannak a cégnek, mint a BÉTen a legtöbb cégnek. Gyorsan reagálnak és még a magukhoz képest kicsi cégeket is monitorozzák és ha jók és eladók felvásárolják.
Mégis sokan úgy látják, hogy ez nem jó.
Írtam még 1000ftnál, amikor sok lebeszélő megjelent, hogy majd 1500 és 2000 felett venni fogják, hát valószínű, hogy a mai lebeszélők meg majd 5000 felett állnak vételre.
Nem jobb lett volna itt és most? és várni 1 kicsit?
4100ft
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.