FC Barcelona focicsapatot is november 29-én alapították a születésnapomon 😉 Ezért is vagyok 4Ig részvényes, mivel mindig kell egy kis nem várt ajándék 🤞
Egy biztos: jelentés nélkül is egy gagyi lett a single... szégyen. A másik szégyen, hogy még nem írtak ebből semmit és a BÉT ezt ismételten nézi és sz.rik bele mindenbe.
Szia Szabi! Ahogy leírod a történéseket jó kis ”égetnivaló” csibészgyerek
lehettél. Az ilyenekből felnőtt korra vagy gazdag vállalkozók vagy börtönlakók
lesznek, ill. lettek. Hogy-hogy te egyik se lettél?:)😊
Megvan az a jelentés már ne aggódjatok, néhány embernek szóban átadva a lényeg..... vagy ma 16:45-17:05 vagy hétfőn 09:00-09.10h közötti idősávban sírjuk el magunkat, pl.... teljesen lefagy majd OTP-kereskedő felülete, persze max 15 percig, addig meg minden megtörténik... gittegylet ez a BÉT.... :-(
SZVSZ A 4 IG általában november 29-én szokott jelenteni, de ez most szombatra fog esni. Én azt gondolom, hogy ezért hétfőn 8:30-9:30 között lesz publikálva a jelentés.
Mindenki kifújta az orrát hónap végére,azt nincs lóvé részvényeket venni se?Tegnap egy csaj fizetett előttem a boltba,vett egy redbullt,meg valami csokit,azt 480ft-ot 12 perc alatt szedett elő apróba kábé!Akkor a pénztáros még 3perc volt mire átszámolta!Én meg vettem egy tejfölt,385ft,azt ott álltam 1/4 órát!Emlékszel még a füles mackó mesére?Füles mackó mond most nektek szép meséket gyerekek!Lekonyuló két fülemnek köszönhetem nevemet!Kedvencem a sok méz,s más finom falatok!De azért szerettek,hogyha kövér is vagyok!!Király volt!Azt utána köpött a maci,fellőtték a pizsamát,lehetett menni aludni!Nem kellett egész éjjel a gép előtt ülni egy redbullal!Max a csapbul lehetett egy pohár vizet inni,az is jó volt!Meg a kútbul!Ha 10 perc múlva nem aludtam,jött a fater,jól nyakon vágott,azt akkor vége is volt a napnak!De én sokszor már korán lefeküdtem,ha tudtam apám hazajön,mert akkor első kérdés mi volt a suliba?Hozd az ellenőrződet,had nézek bele!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.