Előre leszögezem, hogy egy zöldfülű, kezdő, kisegér vagyok itt...de, az elmúlt időszakban folyamatosan figyeltem több papír menetelését, igadozását, bukását, felhúzását és (tudom ez itt más mint egy kispapír..) 2 észrevételem lenne a jelentés előtti mostani reakciókra.
1. Lehetséges, hogy kiszivárgott a holnapi jelentés eredménye és azért veszi(k) folyamatosan, mert pozitív hír lesz. Optimista..ezt gondolom én.
2. Mint ahogy többen írtátok és én is így gondolom, hogy a Deltában is a pozitív hírt meglovagolva, SRV-vel időzítve a sógor koma jóbarátnak csináltak egy felhúzott VIP kiszállót, hogy legyen karácsnyra ajit venni miből....
Itt nem fordulhat elő ilyen???
1. Lehetséges, hogy kiszivárgott a holnapi jelentés eredménye és azért veszi(k) folyamatosan, mert pozitív hír lesz. Optimista..ezt gondolom én.
2. Mint ahogy többen írtátok és én is így gondolom, hogy a Deltában is a pozitív hírt meglovagolva, SRV-vel időzítve a sógor koma jóbarátnak csináltak egy felhúzott VIP kiszállót, hogy legyen karácsnyra ajit venni miből....
Itt nem fordulhat elő ilyen???
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.