Elvileg 18,6% potenciál van benne mielőtt nagyobb korrekcióra lehetne számítani. A Fibonacci kiterjesztése 5260-nál van. Előtte is lehet mini korrekció pár száz forint, de komolyabb nem, ha átmegy a mindenkori csúcson. Ez a délelőtt el fog dőlni az első pár órában. Forgalomból, volatilitásból. Én bízok benne, hogx ez meg lesz, hiszen több oldalon is megjelent a cikkekben már Jászai neve! Tehát kint van a delegációval! Valószínű nem társalogni hívták csak, hanem valami konkrétum is lesz!
Gondolkozom én is a találkozón,mert úgy néz ki egyenlőre,hogy akkor nincs semmilyen progi.Tőlünk nincs is olyan messze a hely,csak egy metró vonalat kellene igénybe vennen,ha tömeg közlekedéssel mennék.Nem szoktam használni,de ,hogy lehessen kicsit hörpinteni muszáj lenne,de jobb ötlet a sofőr szolgálat.Taxit nem vennék igénybe,őket annyira nem szeretem,főleg azért,mert nem semmi,amit itt a pesti utakon művelnek.Úgyhogy erősen gondolkodom rajta.
Aki még szeretne felkerülni a Szabi listájára,az jelentkezzen!Akik a múltkor voltak,az ő nevüket nem irom be a fórumba majd,kábé mindenki jön közülük szerintem.
Szia CsaBB!Üdv Neked!Ne csak tervezz,gyere!!Felirlak Téged is a listára!Jövő hét közepe felé egyszer megnézzük hányan jelentkeztek addig!BUB barátunk akkor le tudja foglalni a helyet!Jelentkezzen aki szeretne jönni,akinek igy visszairok,azt felirtam,ha valakinek nem irtam vissza akkor azért mert nem láttam hogy jelentkezett!
A kod szétoszlott , JG elokerult. Holnap fultol fulig mosolyal bejelenti kozos részletes programjukat az Axiom vezérével. Majd elnézést kér a sok odavezérelt propagandistáktol hogy nincs ideje interview adni mert rohan a Lockheed Martin vezéréhez.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.