Nézzük a jó oldalát!!Így az 5000es bulira nagyobb eséllyel kész lesz Balin az ingatlan!!Nem szállodában kell aludjunk majd!!🤣🤣🤣Ez egy ilyen nap volt most...
én azért félnék egy kicsit..! Ha megvolt a teteje, akkor a korrekció, akár fél év is lehet jelen esetben és ez nem extra még! Ha meg nem volt meg a teteje, akkor nincs gond :)))
Megindították a versenyhivatali eljárást annak érdekében, hogy a 4iG-csoportot birtokló Jászai Gellért érdekeltsége és egy ciprusi bejegyzésű energetikai vállalat megvásárolja a spanyol Iberdrola magyarországi cégét. HVG
Lehet itt poénkodni,meg hülyéskedni,de itt nagyon komoly dolgokról van szó közbe,mindenki a saját bőrét viszi vásárra minden percben!Nem az enyémet,meg rice2-ét,meg mondtam ésszel mindenki többször is,nem azért mondtam,hogy sajnálom valakitől hogy pénzt keres!Azt sajnálom ha beszív!Mondtam a bulin is,nekem van 5millio bukó,szarom le,megvonom a vállam,mert másba lehet 2óra alatt visszakeresem esetleg,és nem érdekel!Más meg lehet felköti magát,mert attól rotty van!Azért aki igy van,és valamibe belevesz,van rajt szép pénz,el kell adni,és örülni neki!Nincs akkora mozgástér 5-10 millióval,és könnyebben el lehet bukni,mint összerakni 30-40 milliót belőle!Szerintem!Ugyanezt végigjártam én is,mire össze tudtam rakosgatni,meg mindenki!Ez a mai nap is lecke volt azoknak akik nem 10 éve tözsdéznek mondjuk!Orbitalis reggeli beirása is ugye?kiszállni mindig nehéz!Ott is mondtam jogos,meg nagyon régi motoros ő is!De szerintem nem lesz itt se nagy gond,várni kell!Minden lehet holnap is,utána is.
Szombaton a 3000-es összejövetelen ugyanitt voltunk árfolyamban, és mindenki boldog volt az elért árfolyammal. Lehűlt a fórum is rendesen. Engem is sokkol a mai nagy emelkedésnek indulás után, de azért várható volt egy korrekció, kicsit gyorsan jött mint az emelkedés is.
Ekkora korrekcióra nem számítottam.1 óra alatt ledobta 3 nap emelkedését.Holnap még érdekes lehet.Az eséseket meg kell venni,ha még lesz.Aztán jövőhéttől vissza 4ezer fölé.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.