Javítanom kell magamat! :) Azt akkor gondolom, ha a napi max teljesül! Ha két ilyen egymást követő napon megvennék a realizálóktól a papírokat nap végén, akkor hétfőn a vevők túlsúlyban lennének! Szvsz hír is jönne! Így gondoltam :))
Azt akkor gondolom, ha a napi max teljesül! Ha két ilyen egymást követő napon megvennék a realizálóktól a papírokat nap végén, akkor holnap a vevők túlsúlyban lennének! Szvsz hír is jönne! Meglátjuk!
Nekem Golf Gti volt az első 96-ban, 80-as évjárat, 220ezer Ft volt. Imádtam. Ja, én is 77-es vagyok. Szerdán szép születésnapi zárás volt, ma is szép lehet 🙂
Igazából már annyira unalmasnak találtam, minimális haszonnal jöttem el, mert nemrég vettem azt sem (azt meg nyomda osztalékból 😀😀), de ami itt történt a 4ig-val, az nagyon inspirált, és imádom ezt a pörgős fórumot .
178…lány giraffe :) Téged nagyon bírlak, az utóbbi napokban ez a fórum okozott pár vidám percet. És közben vettem azért néhány db papírkát (de tényleg szinte szó szerint néhány darabot). Őszinte leszek: tkom-eladásból :)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.