Tehát 9 helyett 7 céget vesz és van amit 100%-on. 6 cég vásárlásáról szól a bejelentés, de a Rheinmetallal a közös céget beapportálták a VABba. Tehát 7 céget vesznek. Na innét már azok is vehetik a 4Igét, akik a hadiiparba akarnak fektetni. Hamarosan 2800 felett leszünk és jöhet a 3000es árfolyam még idén szvsz.
leányvállalataiban történő tulajdonszerzésre irányuló adásvételi szerződések
aláírásáról
A 4iG Nyrt. („4iG”) ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a mai napon leányvállalata, a 4iG
Űr és Védelmi Technológiák Zártkörűen Működő Részvénytársaság („4iG SDT”) három adásvételi
szerződést írt alá az N7 Holding Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Zártkörűen Működő
Részvénytársasággal („N7 Holding”) az N7 Holding egyes leányvállalataiban történő, közvetett, illetve
közvetlen tulajdonszerzések tárgyában.
Az adásvételi szerződések értelmében:
I.) A 4iG SDT 75% +1 szavazat mértékű többségi tulajdont szerez az N7 Holding által alapított N7 Defence
Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaságban („N7 Defence”), amelybe az N7 Holding apportálja
az alábbi négy védelmi ipari leányvállalatban fennálló tulajdonrészét:
• a repülőgép-javítótással foglalkozó AEROPLEX Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ
Korlátolt Felelősségű Társaságban fennálló 100%-os részesedését;
• a kézilőfegyver és hadiipari alkatrészek gyártásával foglalkozó ARZENÁL Fegyvergyár Zártkörűen
Működő Részvénytársaságban fennálló 100%-os részesedését;
• a kézilőfegyver gyártásával foglalkozó Colt CZ Hungary Zártkörűen Működő
Részvénytársaságban fennálló 49%-os részesedését; valamint
• a lőszergyártó Rheinmetall Hungary Munitions Zártkörűen Működő Részvénytársaságban
fennálló 49%-os részesedését.
Az ügylet zárását követően az N7 Holding 25% -1 szavazat mértékű tulajdoni hányadot tart meg az N7
Defence -ben.
II.) A 4iG SDT megvásárolja az aknavető- és lőszergyártó Hirtenberger Defence Systems Védelmi Ipari
Korlátolt Felelősségű Társaság 100%-os tulajdonrészét.
III.) A 4iG SDT továbbá 75% +1 szavazat mértékű többségi tulajdont szerez a VAB Korlátolt Felelősségű
Társaságban, amelybe az N7 Holding apportálja a gyalogsági harcjárművek fejlesztését és gyártását
végző Rheinmetall Hungary Zártkörűen Működő Részvénytársaságban fennálló 49%-os részesedését.
A fenti tranzakciók a szükséges versenyhatósági jóváhagyások és egyéb zárási feltételek teljesülését
követően zárulhatnak.
A tranzakciók vételárának nettó jelenértéke 72,1 milliárd forint.
A tranzakciók zárásával a 4iG SDT Magyarország első, állami és magántőke bevonásával létrejövő
védelmi ipari holdingjának többségi tulajdonosává válik, amely a magyar védelmi ipar kulcsterületeit –
4iG Nyrt.
Levélcím: 1013 Budapest, Krisztina körút 39
Kedves Szabi! Csupán a személyes begyomásomat jeleztem, nem céloztam meg senkit. Általános célú, javító szándékú bejegyzésnek szántam. Közel azonos értékrenddel és élettapasztalattal rendelkezünk minketten. Nekem minden poénod lejön, megértem mert benne éltem. Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmét minden fórumtársnak, hogy koncentráljunk a témára amiért létrejött maga fórum. A lé a tét! Köszönöm ! Személyes okok miatt (családi tragédia) ritkábban leszek itt, vagy eltűnök. A tiszavirág élete is élet. Sikeres kereskedést kívánok mindenkinek!
Tisztelt Minfom!Miért nem írsz be néha vagy napi többször is?Intelligens polgártárs vagy,meg kulturáltan megfogalmaztad a mondandódat most is!Néha kell egy kis hülyeség,de pont ilyen emberek kellenének mindenhová többen,akik okosakat is tudnak mondani!Beirásod nyugtázva!Én le meg felbeszélni semmit se szoktam szerintem,ott remélem nem is rám céloztál,politizálni se nagyon szoktam,ha igen max az öregasszonyt szidom,meg az Eu-t,de azt se sűrűn,sztorikat szoktam nyomni sokszor az igaz!Azokon meg én is próbálok mindig visszavenni folyamatosan dolgozok ezen!Építő jellegű szándékkal érkezett beirásodat köszönjük!Üdv!És írj be ha tudsz,itt jó csapat van,nem szoktak veszekedések se lenni,meg senki nem kap hideget se,meleget se,ha meg valakinek nem tetszik valami nyugodtan mondja meg,mert ha nem szól,akkor nem tudjuk!Nekem is nyugodtan szóljon bárki,ha sok a hülyeség már,senkire nem fogok megsértődni!👍Sziasztok!
Tisztelt fórum tagok! Viszonylag régen kereskedem inkább több mint kevesebb sikerrel. Aktivan figyelem a hozászólásokat, itt is ott is! Sokszor elszomorodom, sokszor csak mosolygok magamban, de nem szólok hozzá. Ez az első és talán az utolsó is. Sokféle ember létezik minkét oldalon! Vannak a frofik akik értenek a dolgokhoz, vannak okoskodók, trollok, politikailag elfogult tagok, le és felbeszélők. Egyben biztos vagyok! Bámelyik fórum arra való, hogy a fórum témájáról beszélgessünk, osszunk meg véleményt, információt.Nem tehetjük meg, hogy politikai vagy akár személyes profillá tegyük azzal hogy a bejegyzések 50-70 (sacc) % - át uraljuk a vélt tutival vagy éppen személyes sztorikkal, bölcsességekkel! Aki okos, az szerény is! Tudom kapok hideget, meleget! Tanulok, tanulhatunk belőle.
220-nál csatlakoztam be,mert addig hülyeségnek gondoltam!De ott is fostam,mert akkor már duplázott,meg ugye ismertem a régi csapatot,azt nem voltak kellemes emlékek,évekig csak szívás volt!Voltak ott is sokan akikkel jóba voltam,meg szerettem,Buxopoly,Gpeti,nem sorolom,mert akkor már évek óta ismertem ott mindenkit,akik ott voltak,meg jöttek újak is,azt brutál csapat volt ott akkor a rallikor már újra!Toka,Hully-Gully,meg mindenki!Hully mondta is menjek,mert ugye papirom nem volt nekem 100 körül,de ugye azért ott voltam minden nap,én meg mondtam hülyék vagytok,jól rábasztok,meg ilyenek!Minden nap mondták gyere Szabi ne legyél hülye,jó lesz ez!!😂Azt 220-nál mondtam a kurva életbe,ilyen nincs,leszarom mi lesz,majd lesz valami!
Megnéztem:2022.04.01. vettem a Deltát 50ft-ért,2024.05.15.adtam el 778nap múlva 31,7% nyerő volt rajt!Az Opus-t 2022.03.17.vettem,és 6nap múlva eladtam 11,89% nyerő volt rajt!utána 2023.08.08.vettem csak Opust,akkor már ment a ralli gondolom,mert 4nap alatt volt rajt 32% nyerőm!Akkor utána beleálltam az Opus-ba,ott kereskedtem,többszázezer darabot átforgattam akkor benne!420-nál 1x kiszálltam,de addig adtam-vettem benne folyamatosan,utána még 2x vettem bele,de akkor már sok pénzt nem kerestem benne,csak százezeres nagyságrendben volt nyerőm!Utoljára 2024.12.13-án vettem,de azt el is adtam,onnan is ide jöttem,mert akkor már indult a 4ig rendesen!
Kilőttek választás után. Ha nyer a fidesz strong buy. Én inkább partvonalról nézem, aztán választás utáni nap majd döntök. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Sok nyerőt.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.