Nem illik csak úgy ismeretlenül beugrani egy szülinapra üres kézzel :). De ez mára úgyis csak egy vágyálom, rohannom kell a gyermekekért sorban. 3-an vannak, de ma még 6 helyre kell velük odaérni. Elleszek délután is, addig meg nálam is megy még a munka. Mondjuk késő este lehet begyújtok a bogrács alá, kedvet kaptam hozzá. Főzök egy harcsapaprikást. Hajrá 4IG jó hétvégét mindenkinek.
Akkor ha minden jól megy egyszerre megyünk :), ugyanez a tervem 2026-ra. Egy kis időre mondjuk egy 6-15 év kilépek a munka világából, meglátjuk meddig nem unom el magam (szerintem soha).
Jöhetnél bub,szeretettel látnánk,nem kéne hoznod semmit ne aggódj,lesznek ott aranyérmes páleszok is,meg minden!Egy mesterszakács főz,amúgy gyárigazgató,de lefőz akárkit,olyan profi!Egy havernak lesz szülinapja,egy 15-20fő lesz csak!A paprikát az alföldről hozzuk a legjobb termelőktől,stb!Nem sorolom!
Én meg megyek át a haverokhoz,most durrantottak alá a vaddisznó pörinek a bográcsba!Majd eszek egy tányérral az egészségedre is!Jó munkát!Sokat ne dolgozz,péntek van!Meg különben se!Káros az egészségre is!
Látom Te se csak a tőzsdét nézed akkor!!!🤣🤣🤣Ott van a Sziv hídjai,Clint Estwood,Meryl Streep,ilyen hülye időbe be lehet ülni a dzsakuzziba,azt megnézni egy pohár forró tea kíséretében nem?Vagy az ágyba befeküdni,azt úgy!Lehet még ilyen füstölő illatgyertyát is begyújtani,ne én adjak ötleteket!
https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2025/09/veteli-ajanlat-egyre-sovanyabb-a-4ig-ajanlata-egyre-tob . Kb. a többi cég is ennyivel fog min. többet érni amikor a 4IG megveszi. Amikor bejelentették az akvit, még 1500ft-nál járt az árfolyam. Azóta +50%-ot emelkedett és volt már sokkal feljebb is. Ha nem szorítják ki a kicsiket, jöhet a 3000es szint a Rábában is. Egyébként tartom a véleményem, hogy olcsón vásárolták fel a hazai telekommunikációs szektort is. (AH,Digi,Invitech, Vodafon) amikor vették, még a Telekom is 300ft környékén volt és ahhoz hasonlították sokan, hogy drága. a mostani Telekomhoz képest meg olcsó. Gyakorlatilag fél ár és egyben az értéke még sokkal több is!!! Ezt sem árazta a piac eddig, mert veszteséges volt a cég az átalakítások, leírások költségei miatt. szeptemberben végeznek az átalakításokkal és az utolsó nagyod már tiszta lesz :D Jönnek a nyereséges negyedévek!!! és ez átárazást hoz az árfolyamban!!! . Remélem itt is hamarosan jön a 3000 :D 2500as szint folyamatosan erősödik és bármikor jöhet 1 nagyobb forgalmú nap, nagyobb emelkedéssel. Nagyok nagy türelemmel gyűjtik. Itt a kicsik csak félve piszkálják és a többség, csökkent, elad. Lehet 3000 átlépésével újra jön a "szokásos" 1000ft-onkénti rally??? Eddig volt és mivel az árfolyam még nem árazta be az üzletágakat és a kilátásokat, szerintem lehet 1 újabb felfelé kör még 3000 átlépése után is. 1 ideig nem leszek. Kitartást és emelkedést! 2530ft és 7milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.