Meg Lidli applikáció,Molos,Orlenes,Penny-s,lassan a levegővételhez is lesz egy applikáció,amit majd le lehet tölteni!Minden fasza!🤣Aki percenként vesz 20x levegőt legalább,kap hetente majd egy 100ft os jégkrémet!De csak ha bekapcsolja a lépésszámlálót is,és legalább 20 lépést tesz naponta!
Behozták az afrikaiakat a fehér férfiakat pedig frontra küldik! Szép jövő vár Európára! Gondolom sok migráns fog harcolni itt bármiért is, amikor a hazájában sem volt képes rá!
Ez a szentháromság(migráció,kovid,háború)amit lenyomtak az emberek torkán csak az elmúlt 5évben,azért mindent vitt!Beérett a gyümölcs,net legyen,fészbukk,hitelek,azt minden oké!Telefont lehessen nyomkodni,többi nem számít!Azt hogy hova visz ez az út,meglátjuk!
Jó mert úgy távozott a mi arany Petink,hogy azt sugallta a balos csapatnak,hogy aki nem Vityás,meg NER-es,az ide ne jöjjön,mert az hazaárulás,meg erkölcstelen!Közgyülire biztos jön,maradt elvileg 1db részvénye a Petifiúnak is!
Az igaz!De azért mindig óvatosan!Láttam én is éjjeliőrt nappal meghalni!Mindig a magas lóról lehet nagyot esni!Sok ilyen történet van nálam is a környezetben!Egy:aki nem legális,normális sztorikba utazott,egytől egyig mind elvérzett,az elmúlt 30 év megevett mindenkit!Ma már nem lehet ilyeneket csak ideig óráig futtatni2:volt sok olyan akinél minden frankó volt,csak akkora csúcsokra tört,hogy addig kevert,minden elment ezért vagy azért!Napi 8-10 miller legálisan minden nap?Minisztériumba bejárt,stb!Azt mikor ott volt az ember nálam utoljára,azt mondta: Szabi!Hozz nekem egy üveg kólát a boltból,amíg hazaérek 200km,legyen mit igyak!Nincs nálam 500ft se!Fűnek fának tartozott már!Kérdeztem adjak e egy 100ast,tudjon tankolni,ilyenek,de azt nem fogadta el!Azt mondta egy kólával is kisegitem most!Egy rossz döntés,lenullázta magát,utána mindenét elszedték,a durva krímis részét nem mondom,elrabolták a lányát olaszba,stb!Egy lakópark épitése címszóval bukott mindent,4milliárdot talán!A konditerembe odament hozzá egy ember,beveszi egy tutkó buliba!Úgyhogy mindenki vigyázzon,még a konditerembe is,hogy kivel áll le beszélgetni!!🤣🤣
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.