Ha Decemberben vesz az ember TBSZ re valamit az január 1 től már ketyeg is? Mert nekünk sima számlán van a részvényünk, de agyalunk rajta hogy a felét át kéne tenni csak elég jó áron vettük még és fáj az az adó de ha nem csinálunk semmit mindig jobban fáj majd úgy néz ki 😉
Úsztam egyet reggel, jöhet a mai nap. Ez az emelkedés még várhatott volna 1 napig, amíg mindent átmozgatok egyik számláról az idei TBSZ-re de már mindegy, mindent sikerült visszavenni még 1870-ig, így lett benne egy kis mínusz, de izgi lett a vége az biztos. Ilyenkor szívás a 3 napos átmeneti számla :(.
2025.02.19. +236ft +16.6%-os emelkedés/nap!Melyiket fogjuk előbb megdönteni?És mikor?Holnap mindenki jöjjön,aki tud,azt nézzük együtt mi lesz!Be van dobva a csali megint a vízbe,és piszkálják a kuncsaftok!De még a cápák nem támadnak!Majd ha röpülnek a 10-20.000es kötések egymás után,akkor lesz eriszd el a hajamat!HÍR KELL!De ha hír nélkül is megy,engem az se zavar speciel!Na valaki mondta volna egy éve,Te Szabi!Egy év múlva 1930on zsákolod majd a 4iget!Mondtam volna neki,jaja,hívom az orvost,addig feküdj le te dilis!🤣
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.