Egy ilyen nyugisan induló nap, amikor szinte minden 0-2% közötti pluszban van, vajon miért nem hagyják legalább a szintet tartani? Kicsit olyan, mintha direkt nyomnák vissza...
Eddig jöttetek, hogy csőd lesz. Szomorú, hogy még mindig itt tartatok :D Meg a sok töméssel a különböző szinteken, sokkal lejjebb. Akik vettek, köszönik jól vannak és gazdagodtak. Fafejűen nehéz a tőzsdén nyerni :D Persze kellenek majd 2000 felett is vevők... Azt elértétek, hogy a kicsik többsége eladta és nem merik venni! 2022 szeptemberében USD és EUR vételekre biztattál (mikor a csúcson voltak)és azt írogattad, hogy el kell hagyni a BÉTet. Hát azóta jól lejött a dolllár :D és a BÉT a világ egyik legjobban teljesítő tőzsdéje lett. Tehát több mint 2 éves távlatban mindent fordítva láttál! Előtte meg írtad, hogy a befektetett tőkédet harmadoltad. és persze Orbánék a felelősök szerinted. pomper is szépen abbahagyta a 4IG és Opus elemzéseit, mert teljesen más következett, mint amit írogatott. Most persze néma csend. Lassan azok is eltűnnek, akik a fórumba beugrálva mindig más részvényeket ajánlottak. Közben rájött a többség szerintem, hogy a 4Ig jobb választás lett volna. Persze itt még nincs vége az emelkedésnek. még csak most kezdődött az átárazás. 1788ft és 56milla
Bevezetni akkor érdemes, ha már érett lesz a cég. Én úgy gondolom, hogy ha látható lesz a nagyok számára, hogy konkrétan, hogy épül fel, üzletágak, partnerek, telekom és informatikai szektor már nyereséges,stb. Nekünk is az a jó, ha minél drágábban jönnek majd az új részvények. Ha pl. jóval 2000ft felett lenne az új rv-ék bevezetése. Ha pl. 100milliárdot akarnak behozni a cégbe, akkor ha 1000ft-ért van bevezetés dupla annyi új részvény lenne, mint 2000ft-on. Jászainak is az az érdeke, hogy minél magasabban legyen kibocsátás. Nekünk is!!! Rheinmetall tuti lejegyzi az új részvények 25%-át. Ha sikerülne a hazai hadiipart is részben megszereznie a cégnek, az hatalmas pozitív megítélést kaphatna szerintem. EUban most a hadiipar dübörög. + a 4IGnél még az alakulófélben lévő űripar. Én úgy gondolom, hogy az átalakítások végén jöhet legkorábban új rv. kibocsátás, de lehet, hogy csak jövőre. Befektetők felé bizonyítani kell, hogy a cég nyereséges, jó a vezetés, komoly társai vannak, stb., Üzletáganként komoly konkrét tervet is közzé kéne tenni. Bevétel, ebitda, nyereség tervek a következő 2-3 évre. Ja és addig el kéne adni az AH hálózati cégének a kisebbségi részét, hogy jöjjön nagy bevétel (200milliárd felett) és a befektetők lássák, hogy milyen érték van a cégben, ami most nincs is árazva. Ma az 1800as szintet kéne megerősíteni. Kíváncsi vagyok a hazai hadiipari átrendezésről jönnek-e hírek 1 héten belül. Ha igen és pozitív (megerősítik, hogy tárgyalnak) akkor akár jöhet az 1900-2000-es szint is nagyon hamar.
Ez már 4 éve terítéken van! https://forbes.hu/uzlet/tozsde-jaszai-milliardosok-4ig/ Én is nagyon örülnék, mert a jövőbeli osztalék után nem kellene szocho-t fizetni!
Ez a frankfurti tözsdére bevezetés mennyire lehet reális és kb mikor? Nekem nagyon szimpatikus lenne, mert amúgy is kacsintgatok a Frankfurti tözsde felé más ügyböl is, na meg gondolom a részvény iránt jelenleg érdeklödök száma sokszorosára növekedhetne.... A hétvégén voltam épp Frankfurtban, de a tözsdét kifelejtettem :))))
Ahhoz, hogy 2000 legyen az árfolyam vagy a második negyedéves jelentésben megjelenő szép számok kellenek, vagy annyi, hogy Elon Musk Budapesten töltötte a hétvégét! :)))) A harmadik opció, hogy Pompi betesz egy "csártot az invesztoroknak" amin a 4IG hamarosan 200 Ft lesz!
2-3 év alatt sok minden történhet 1 ilyen gyorsan fejlődő cégnél. Ha nem jönnek az eredmények lehet 2000nél parkol akár 3 évet. Ha nagy lefelé van a piacon, akkor gyakorlatilag semmi sem menekül, persze a hadiipart valószínű másképp ítélik majd. Jelenleg a 4IGnél az árfolyam szinte 0ban árazza a hadiipart a véleményem szerint. Ha az űriparban is jönnek a konkrét szerződések és megvalósulna a hétvégén felröppent hazai hadiipari akvi és a Rheinmetall mellett a 4IG lenne a tulajdonos... Hát elképzelni még a 4e-6e-es árfolyamot is simán ellehet. Mivel a telekommunikációs nyereségbe vállt és informatikában is terjeszkedik a cég külföldön is és a Rheinmetall cégeinek az informatikáját 52 országban szeretné átvenni (a +3 év alatt át is tudja!)dróngyártás és elhárítás is hozhat komoly nyereséget....újabb akvik is jöhetnek. 3 éves távlatban lehet még az 5000-es árfolyammal is keveset mondtam. Ezt majd az idő dönti el. Persze nagyot mondani lehet, de a lényeg a cégnél a folyamatos építkezés. Remélem 2000 felett ötödölik majd és utána vezetik majd be Frankfurtba, 1EUR feletti árfolyamon ötödölés után :D spartacus Én is úgy gondolom, hogy jelenleg a pénz itt van a legjobb helyen.
Én tavaly év végén azzal a céllal fektettem ide, hogy ha 5 év alatt hozza a 100%-ot, én már azzal megelégszem. Emlékszem, még írtad is, hogy szerinted hamarabb is meglesz az. Hát ha nem is 100%, de már most majdnem meglett (1800/911). Még megvan mind, sőt, amikor lement 1400 környékére, még bővítettem is (1450 körüli átlaggal). Én ezt a papírt hosszú távra vettem. Jelenleg számomra most nincs jobb helyen a pénz, mint itt.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.