Nem akarok károgni, de most szerintem sokan akik eladták a 4IGét, megint más papírokban nagy mínuszban vannak. Az látszik, hogy a kicsik nehezen hiszek el, ha 1 papír elkezd átárazódni az nem 2-3 hónap emelkedést hozhat, hanem akár 2-3 évet is. A 800ft-os árfolyam 1 veszteséges céget árazott. Most a veszteség mellé betehetjük a nagy terveket szövögető és ennek az árazódását. Ez az 1600! Ha nyereségek jönnek azt is majd pozitívan árazza a piac. Ha már lesz a hadiipari informatikából bevétele, azt is. Ha lesznek az űriparban konkrét szerződések, azt is. Ha a dróniparban is virítanak valamit, azt is. Ha értékesítik az AH cégének kisebbségi részét azt is, mert 200milliárd jöhet a céghez szvsz. Ha a telekommunikációs szektorban új akvik jönnek, az is pozitív, mert nyereségbe fordítják addig az ONE-t, úgy, hogy közben fizetik a hiteleket, kamatokat. Ha Jászai kiadna a következő 2-3 évre bevétel-nyereség várakozást, na az dobna szerintem a legnagyobbat, de titkolóznak. Vannak még kisebb érdekességek is, pl. Jászai nagyköveti kinevezése , vagy befektetési társaság alapítása márciusban, tanácsadó testület 2 új nagy befolyású USA kormányzati köröket elérő taggal bővítése. Befektetési társaság lehet más cégekbe fektet be és kisebbségi tulaj lesz? Lehet akár a Rábába? és a Rheinmetall komoly gyártást hozna oda? Csak találgatok. A lényeg, hogy a cégnél most gőzerővel dolgoznak és 1 éven belül ezeknek komoly eredménye lesz, ami szerintem majd bőven fog látszódni az árfolyamban is. Kár ugrálni a papírba, mert lemaradhat aki ugrál. BUX -1,84% mi meg plusz. 1622ft és 67milla OTPét szerintem most a külföldiek adják és ha a pánik rendeződik újra 25e-26e körül lehet. az innét bő 10%. Persze, hogy meddig eshet? Passz, pont most függesztették fel. Bolondok háza van az OTPben.
1600 megint kitartott. Szépen bejöttek a vevők. Pánik van a piacokon, de a 4IG nem nagyon pánikolt eddig. Ez talán azt is jelenti, ha majd pozitív hírek jönnek, könnyebben magasabb szintekre ugorhat. Persze ha a gyűjtő kör feljebb akarja látni, hírek nélkül is feltehetik akár 1800ra. Nincs még beárazva a hadiipari informatika és a drónipar. (gyártás-elhárítás) Telekommunikációs szektor idén már komoly nyereséget hoz. Az miatt is emelkednie kell még az árfolyamnak. Más az árazása 1 veszteséges és 1 nyereséges cégnek. madrid megint jól mellélőtt. Telekomot ajánlotta nagyon a másikban 1700 felett. Remélem megjátszotta :D Talán itt megnyugszik a piac. Itt úgy néz ki, hogy valaki begyűjti a papírokat. Megint marad a nagy kérdés, hogy ki, vagy kik gyűjtik??? 1644ft és 46milla Ma is adtam Mol certit és vettem OTPét.
Kíváncsi lennék Orbitalis TA véleményére. A 20 napos MA szint alatt vagyunk, az 50 napos pedig eléri az alsó Bollinger szalagot jelentsen ez bármit is... Az RSI 50 körül van ami emelkedő trendnél a támasz lehet.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.