https://invst.ly/19k-65 most érte el a sárga vonallal jelölt csatorna aljat. ha innen lágyan fordul, az jó, ha nem, akkor mehet tovább: március 26 - 1510 környéke. MA 200 valamikor április végén lehet 1400, ha addig elpiszmog, akkor az elég erős támasz lesz.
Jönni fognak a hírek, de szerintem csak a második félévben. Most áll össze a cég infrastruktúra és kereskedelmi oldalon is. Addig nagy dolgot nem lehet bejelenteni, amíg cégjogilag nincs kész, az meg egy hosszas folyamat is lehet. Nyárra várom a bejelentéseket személy szerint, akkor viszont emelkedést kellene látnunk. Minimum 3-at 4-et. Jó lesz ez, én hiszek benne.
lassan üt az óra, és jön az állami pénzeső, és keresni fogja a helyét a tőke, ez még mindig vonzó, és a helyükben a hírt ezekre a napokra időzíteném, vagy már szerda este(-:
Ügyesked rice!Pont azon agyaltam,hogy sok tiszavirág életű papír volt az elmúlt pár hétben,ami nagyot emelkedett,de vissza is ment az ára ugyanoda majdnem!(Dunahous,Opi is 620-630ról újra 540-550,nem sorolom)Én ha esik itt,akkor veszek,de csak 1600 alatt állok vételre!Van most 1666,1630 vételem is!van még 620-640 es,azt a kövi rántásba eladom még 4000db körül!Az 1000 alatti vételeket már eladtam a többit!Most több mint a fele a dolgaimnak pénzbe van,tudok lépni,ha bàrmi lesz!Várok!Egy két helyre beugrok egy 4-5%-ért,pár nap alattra nekem az is jó,most meg elmegyek motorozok egyet,mert ideges vagyok,attól megnyugszom!Én is várom a híreket,ide is!Akkor újra fókuszba kerül majd a papír!
Ma már 6edb-ot kimarkoltam. Elég ez mára. Nem akarom befolyásolni az árfolyamot. Holnap is lesz nap. Sok hír volt eddig idén és lehet csak áprilisban jönnek új hírek a cégről. Kell még puskapor, ha esne az árfolyam. 1632ft
A türelem kifizetődik itt! Nemzetközi hangulat javulóban, reméljük erre a héten további + hírek még ráerősítenek, az árfolyam tartja az 1600-1700 szintet akár forgalom nélkül is. A héten kamat pénzek zúdulnak a piacra, ez januárban és februárban is nagyot szólt 4iG-ben. Úgyhogy jó helyen vagyunk, hajrá! Porszívókat tessék bekapcsolni!
Érdekes a ft árfolyam, mert 398ft az EUR. Ha itt maradna márc. végéig, a cégnek az 1Qben lenne az EURós hitelein kb. 16milliárdos nyeresége. Jól indulna a 2025 és nem csak az árfolyam :D 1640en 30edb vevő. 1642ft és 8milla OTP és BUX újabb csúcsok! Ha lesz fegyverszünet, ez folytatódhatna.
Aki időben ébredt,és 1000 Ft alatti beszállója van ide,legyünk őszinték,nagy baja már nem lehet!Aki meg 1600 körül vett bele,tudta,hogy 800-ról indult,és ha nem ma jött le a falvédőről,akkor azt is tudta,hogy ott rizikó is van már.
Nagyot ment a papír múlt év vége óta,kifutotta magát ide,és a vételi erő most lecsökkent!De egy erőset duplázott!Ennyi a helyzet!Szerintem nem rossz!De most majd hír kell,előtte ha lesz hír úgyis látszani fog a vételeken,aki itt van egész nap,látni fogja!Addig meg lehet visszacsorgás is,azt akkor mi van?Semmi!Rizikós minden papír,aki nem profi,nem biztos hogy ugrálással előrébb lesz!Figyelni kell!Én ma elkezdem írni a forgalmakat is,még jól jöhet!Vannak elméleteim,amiket ki tudok esetleg olvasni majd belőle utólag!Sokaknak van többszáz millióért itt papírja,az biztos!Azt akinek van 900-as papírja,simán kasza van ha elad belöle bárhol!Ezt is be kell matekozni!És ha emelkedik,lesznek akkor is eladók,az is biztos! Szerintem...
Vannak jó sztorik minden nap,amiket be tudnék nyomni,de sokakat zavar,ha van aki jól érzi magát!Múltkor pl Mátyás király módjára,felhúztam egy szar ruhát,és elmentem busszal a tesómékhoz!A buszsofőr meg felismert!Mindegy!Feküdt a busz a röhögéstől mire célba értünk!Azt mondta a sofőr:Szabi!Te egy akkora marha vagy,ha elmennél egy ilyen Showder klubba szerepelni,abból is simán meg tudnál élni!🤣
Ne foglalkozzatok senkivel. Aki úgy érzi, hogy jó lesz a részvény az ne adja el! Nem okoskodom, és megérzésem szerint, simán 2000 fölött lesz pár hónapon belül. De kiemelem, csak a saját elgondolásom alapján. Üdv. mindenkinek.
Szerintem elégette a pénzét és már nem is tőzsdézik, csak írogat a fórumra Mivel itt korán eladta a részvényeit, amit drágábban vett vissza,(talán ezt 2X is megcsinálta) majd Synergonba szállt és ajánlotta itt, ami csődbe is ment meg közben a Deltát ajánlotta még 150 körül elbukta a pénzét, pedig ha csak tartja a 4IGét, most gazdag ember lenne. Reálra sincs pénze és ezért haragszik a 4IGre és csak lefelé látja. Kár foglalkozni vele. Neki mindig is igaza van!
Tudom, régen normálisabb volt! Korábban a broki haverre támaszkodott, de mára már önmaga broki haverja lett, aki szeretne olcsón vásárolni! Bizonyára önös érdek mozgatja a gondolatiságát!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.