Addig veszik, amíg el nem fogy az erre a programra szánt 1 milliárdos keret. Erről még nem adtak ki tájékoztatást, hogy elfogyott volna. Ergo igen, veszik még.
Eladásnál ilyenkor átfedésben lesz a könyv, és miniaukció lesz. Ha 1850 a legmagasabb vételi ár, akkor azon teljesül addig, ameddig van ott tétel, ha már nincs, akkor a következő szinten, és így tovább. Lényegében mintha piaci áras eladás lenne.
Segítsetek nekem egy kicsit, csak hogy megértsem. Hogy megy az eladás? Gondolok itt arra, hogy ha pl. most azt látom, hogy az aktuális ár 1850, én meg beteszek egy pozíciót pl. 1800-ra, akkor azt csak akkor veszik meg, ha a kereskedési sáv lemegy odáig, vagy ha vételi oldalon valaki betesz egy ilyen igényt, akkor az algoritmus összematcheli, és kész az ügylet? Mert azt gondolom lehet látni (megfelelő előfizetéssel talán), hogy ott van egy eladási megbízás, de a vevő nem tud rámutatni arra, hogy akkor azt kérem, igaz?
Nálunk 8 hónapos a pici, illetve építkezünk is, szóval nekünk is hatalmas segítség lesz a realizált profit, de én még kitartok! Grat a nyerődhöz, többieknek kitartást!👏🤞
Hat sracok, bar megvoltam gyozodve hogy 2000ig tartom, de nem sejtettem hogy ekkorat emelkedunk ilyen gyorsan, es ezen okok miatt ma kitaraztam. 3 honapos a kisbabank es kell egy csaladi kocsi, aminek egy nagy reszet a 4IG biztositotta. 121%-os profit lett a realizalt eredmeny. De! Mivel tobb mint eves szinten kovetem a forumot es irkalok is, ezert hogy tudjak veletek izgulni es hogy tovabbra is ha csak pici okom is legyen maradni a topicban, hagytam jelkepes 100 darabot :) Koszonom Rice es a tobbieknek a kemenyebb idoszakokban a motivaciot, mert igy hogy bovult a csalad nekunk most ez nagyon jol jon. Ti sracok, meg csak kemenyen, ahogy eddig is!!!!!!!
Elnézve a napi forgalmat, délelőtt az emelkedő szakaszban nagyobb volt a forgalom, mint a napi max körüli realizálásnál…Én délutánra még várnék egy újabb rakettát!🚀
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.