Nekem sem a 3200ft a céláram. Csak a tényt írtam,hogy az Edison szerint 10-es ebitdán forognak a hasonló cégek. Ez az árfolyam akkor jöhet ha,kevesebb a hitel,vagy kiderül,hogy a hiteleket simán tudják fizetni és mellette osztalékot is. Akár 2 év múlva reális árfolyam lehet. Úgy gondolom,hogy normális piacon simán még idén 1200 fölött lehetünk. Persze kell a háború lezárása,ősszel már látható lesz,hogy kb.mikor jönnek az EUs nagy pénzek és nem lesz nagyobb covid lezárás és akkor 1200ft feletti szintek jöhetnek. 787ft és 45millia vajon kik adhatják? mert azt gondolom,hogy a nagyok két kézzel gyűjtik mosolyogva :D
Izraeli kormány ül az engedélyen. Erről nem tehetnek. Nyilatkozták,hogy nincs engedély és bíznak abban,hogy lesz. (Aegon engedélyen is a kormányunk majdnem 1 évet várt és utána beszállt az üzletbe,úgy engedélyezte.) Spacecom részvényesei örömmel megszavazták,hogy a 4IG 51%-os tulajdonos lesz. 4IGnél most biztos nem dolgoznak rajt,mert ajánlatot tettek. Ha jön az engedély akkor fizetnek és kész,ha nem engedélyezik,akkor ez az akvi elmarad. szerintem majd 25-30%-os tulajdont engedélyeznek a 4IGnek a Spacecomban. . Javítom magam: Kicsit megmagyarázhatatlan. Azért mert: A cég folyamatosan javul,növekedik. Rengeteg akvi után még osztalékot is fizet,úgy,hogy további cégeket akar felvásárolni. Bevétele-nyeresége,pont az akvik miatt elvált a hazai pályáztatási rendszertől. Nyert a kormány és marad a hátszél. EUs pénzek jönni fognak,csak az a kérdés mikor. 4-5 hónap,vagy 7-8 szinte mind1,mert a cég nyereséges és fejlődhet tovább. Jászai már csipegette 800 körül,amit úgy értelmezek,hogy a kicsiknek jelzett,hogy olcsó. (Mikor nyáron vette 600 körül utána 1000 fölé ment.) Cég bármikor léphet és vehet 200-400edb részvényt és az mindjárt fordítana a piacon. Utána veheti 10-20 edb-onként. Frankfurti bevezetés miatt a cég és a nagyok abban érdekeltek,hogy sokkal magasabban legyen az árfolyam. Ha kevés a pénz,azért informatikára muszáj költenie a kormánynak,mert növekedne a lemaradásunk és kitörési pontnak látják. . 1 érdekes tény az Edison elemzéséből: 4IGvel az ebitdájának a 2,5 szörösével kereskednek,szemben a szektor 9-10szeresével!!! Kérdem,ha minden beárazódik és az ebitda 10Xsén lenne a kereskedés,hol lenne az árfolyam????? Talán 800X4=3200ft? Ha a hitelkockázatot levonnánk,még mindig 2000ft feletti árfolyam jönne ki. 782ft 36milla olcsó!!!
én úgy értelmezem, ahogy én is gondolom: az eddigi ígéreteket betartották jól fejlődik a cég maradék ígéret teljesülését várják és akkor lesz célár is :)
értem, hogy nem szimpatikus amit írok, nekem sem az véleményeket várok: lejárt a megállapodás és nincs engedély, illetve hír sincs róla, hogy mi van, gondolom dolgoznak rajta, de erről jöhetne valami tájékoztatás a határidő lejárta miatt az elemzésben is bizonytalanságnak írják jó lenne a cégtől erről valamiféle kommunikáció
Miért megmagyarázhatatlan ez az esés? Elindította az EU az eljárást, pénzek visszatartva ki tudja meddig. A háború is zajlik. Lényegében minden papír esett tegnap, tegnap előtt. A covid sem érintette a céget mégis bezuhant az árfolyam, ez sem érinti de pánikban mindent adnak. Edison célár nincs , várnak a negyedéves jelentésre, senki nem tudja mennyit ér a cég. Ez a q3ban talán már látszani fog.
Kicsit megmagyarázhatatlan ez az esés. Nekem "mind1" hol az árfolyam,mert sokkal magasabbra várom,de azért bízom benne,hogy ma 800 felett zárunk. Eladói oldal tömött,vevői szinte üres. Azért hátha ... :D 775ft és 10milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.