Jó reggelt. Mit várhatunk ma? Szerintetek lesz srv? Kiváncsi vagyok hogy vesznek e ma, ha igen akkor megvan a magyarázat arra hogy miért vagyunk még ezen a szinten
Az infó tuti 100% és azért írtam le, mert szerintem ez mindenkire tartozik, plusz szerintem ez nem számít bennfentes infónak, azt meg nem írtam, hogy 100% lesz osztalék csak feltételezhető, hogy igen, ha már korábban megígérték, hogy minden évben lesz és mindenkinek ez az érdeke 🙂 . A magyar jogszabályok alapján, a 2022-ben megkeletkeztetett, bevezetett és átadott új részvények után a 2021-ben elért nyereségből nem jár osztalék, de jövőre természetesen az idei év után ők is kapnak majd osztalékot (természetesen csak ha lesz)
Nem tudom,hogy ez jogszabályilag,hogy van. Egyébként,ha %-os arányban fizetne (tavaly fizetett 22,5ft-ot és most +85% nagyobb nyereséget ért el) )a cég és a régi tulajok kapnának osztalékot,akkor 41ft is lehetne. Na az már szép összeg :D 803ft és 21milla
Régebben már felvetettem itt a fórumon, hogy osztalék esetén hogyan nézne ki a kifizetés. Pontosan azért, mert nem tartanám korrektnek, hogy a tavalyi év után fizetendő osztalékot a frissen kibocsátott részvények között is szétdobják. Ha Kapitány infói megfelelőek, akkor ismét nem fogok csalódni a vezetésben..!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.