Én már személyesen jelentkeztem is rá 😉 valószínűleg az a KGY. izgalmasabb lesz mint a mai 🙂 . A mai KGY-en valamivel kevesebben voltunk mint az előzőn, a résztvevők nagyobb része helyi kollégák és céges meghatalmazottak voltak (volt akinek a kezében egy csokorra való szavazólap volt 😁 ) 🙂 JG nem jelent meg a KGY-en, gondolom valami fontos üzleti ügy, vagy tárgyalás miatt 🙂 (De az is lehet hogy ült a számítógép előtt a Vételi gombon tartva az ujját 😁😁😁 ) Gyorsan megszavaztuk az összes napirendi pontot 🙂 az SRV. vásárlást is, úgyhogy reméljük hogy nemsokára meg is kezdik a vásárlásokat és akkor akár mehet jóval feljebb is az árfolyam 😃 . Megnéztem a részvényesi könyvet is, többen bővítettek március folyamán is, gondolom a kicsik egy része meg adogatta a közelgő választások miatt, illetve voltak kicsik is akik néhány 100/néhány 1000 darabot még bezsákoltak gyorsan 😀 . Sikerült azt is megtudnom (szerintem ez nyilvános információ) hogy az idén megkeletkeztetett új részvények után idén még nem jár osztalék (morogtak is emiatt egy páran 😁), úgyhogy csak a régi részvényesek fognak osztalékot kapni 😃 ha lesz ilyen igazgatósági javaslat (és miért is ne lenne, szerintem mindenkinek érdeke hogy legyen 😉) és megszavazzuk az áprilisi éves rendes KGY-en 🙂 . U.i.: az elmúlt napokban még bővítettem néhány darabbal 🙂 és ha eltudok adni más részvényből, akkor fogok még venni néhány darabot, mielőtt a várakozásaim szerint megindulna felfelé 🙂 . . Felelősség kizárás: Fenti soraim nem tekintendők befektetési tanácsadásnak, csak leírtam a tapasztalataimat és a gondolataimat, mindenki saját maga a felelős, a saját maga által hozott befektetési döntéseiért!
Nagyon beszűkült a kereskedés szvsz ebből valamelyik irányba ki fog törni hamarosan mert ezen a szinten nem sok eladó papír van már, ugrania kellene egy szintet szerintem
Szerintem ha a cég venné,akkor napi min.30-50edb-okat kéne csípnie,mert ekkora cégnek az nem tétel és akár több hónapig is vehetné. Frankfurti tőzsdére bevezetés előtt szvsz. a cég és a nagyok érdeke,hogy 1000ft körül legyen az árfolyam. Lehet még majd rv. kibocsátást is terveznek a bevezetésre.607ft-on volt az első rv. kibocsátás,majd 670-en és utoljára 850-en. Szép lenne majd magasabban is. https://www.portfolio.hu/uzlet/20220311/jon-a-4ig-kozgyulese-sajat-reszveny-visszavasarlasrol-donthetnek-a-reszvenyesek-532733
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.